Moderátoři: Sadako, sevencreature
S timhle, ať jde děda s prominutím do tmy!drake127 píše:Vampi ještě zapomněla na sociální reformu. Zeptej se dědy, jestli si žije líp. Ten můj tedy ne, ale stále věří, že mu to ti komunisti zase všechno vynahradí.
Tak ani jednoho svého dědy se zeptat už bohužel nemůžu, ale osobně mám za to, že současní důchodci se skutečně lépe mají, přestože to sami většinou nepřiznají, neboť oprávněně čekali, že budou žít ještě lépe..drake127 píše:Vampi ještě zapomněla na sociální reformu. Zeptej se dědy, jestli si žije líp. Ten můj tedy ne, ale stále věří, že mu to ti komunisti zase všechno vynahradí.
Jenomže teď jde o to, jestli to tak zůstane nebo jestli za vlády ODS budeme obecně muset platit i za to, že dýchámeAjantis píše:KOFi: A z čeho myslíš, že je školství placené teď? "Bezplatné" znamená, že to platěj ti Paroubkovi Marťani?Jasně, že ho platíme my.
KOFi píše:... ale osobně mám za to, že současní důchodci se skutečně lépe mají, přestože to sami většinou nepřiznají, neboť oprávněně čekali, že budou žít ještě lépe..
Ale no tak drahý kolego! Přeci po něm nechceš, aby si hlasy romů kupoval za své??:)Jab píše:Můj ty světe, alespoň budu vědět, za co platím. Lepší než platit u každé kraviny hafo daní a následně zjistit, že to nějaký pan Paroubek rozdá na stotisícovém porodném.KOFi píše:Jenomže teď jde o to, jestli to tak zůstane nebo jestli za vlády ODS budeme obecně muset platit i za to, že dýcháme