Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
to coby: je ťažké radiť, keď neviem, či mám nejaký typ anime, ktorý obľubuješ: odporúčal by som už zmieňovaný GitS, potom Love Hina, Chrno Crusade, Tsungetsutan Tsukihime, Rurouni Kenshin, Twelve Kingdoms, Basilisk, Hikaru no Go, Rahxephon, Great teacher Onizuka (GTO), Hajime no Ippo, Kimi ga Nozomu Eien, Vandread 1&2 a xy ďalších

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jak se vám líbí Suzumiya Haruhi no Yuuutsu? Podle hodně lidí jedna z momentálně nejlepších sérií?
Fate/stay night úspěšně skončilo... No podoba s Shingetsutan Tsukihime tu byla opravdu poměrně značná (doufám, že Nasu Kinoko už nic dalšího podobného nevyplodí), i když musím říct, že se mi FSN líbilo víc
Jinak Ergo Proxy se opravdu slušně rozjelo

Fate/stay night úspěšně skončilo... No podoba s Shingetsutan Tsukihime tu byla opravdu poměrně značná (doufám, že Nasu Kinoko už nic dalšího podobného nevyplodí), i když musím říct, že se mi FSN líbilo víc
Jinak Ergo Proxy se opravdu slušně rozjelo
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Wiskas: Podobné jako Shingetsutan Tsukihime
Je na tom celkem vidět (IMO), že je to dělané podle eroge, ale jinak je to celkem dobré (i když, těžko můžu soudit, sledoval jsem to průběžně s vysíláním a ne naráz). Minimálně OS z druhé poloviny je super 
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: