Volná diskuze - archív č. 1
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion píše:Padly paladinovia ? To je len taka kravina, ktora pekne znie. Bud niekto paladin je alebo nie. A paladin nemusi byt len bozi poslicek, tak si paladina vobec nepredstavujem.Paladina si skor predstavujem ako takeho slusneho gladiatora s dobrou vychovou, ktory pozna eticke kodexy.
To je pre mna idealny paladin, s bohmi nema nic spolocne.
![]()
Ale to je uz husty offtopic, hmm ?

I když až zase taková blbost jako "paladin je fanatikem božím" to není - docela rozumnej názor,a le prosím prosím nezačněme rozebírat téma paladin, nebo mě Vlasák ukamenuje. viz dané thready na Czech DnD fóru, Annun Sk a Tolkien Sk.
- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Máš rechtVampiria píše:crovax en-vec: Myslím, že byla trpaslice. Byly tam jen dvě ženy. Jedna trpaslice a ještě jedna osoba ženského pohlaví ve strážnici, ale to byla Karotkova kost, vlkodlačice.
Jestli se pletu, opravte mne.

2Crovax->
co se čísel týče tak preferuji název 10^6,10^8,10^10......10^99.....
takže jak to vyjádřit jedním slovem ti neporadím

Je to tak. 'Ri´tka to ale dlouhu skrývlala takže na začátku Noh z Jílu to nebylo tak jasné.Cammaris píše:Vampiria píše:crovax en-vec: Myslím, že byla trpaslice. Byly tam jen dvě ženy. Jedna trpaslice a ještě jedna osoba ženského pohlaví ve strážnici, ale to byla Karotkova kost, vlkodlačice.
Jestli se pletu, opravte mne.

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Dokud tolik peněz nemám, nezajímá mě to (takže asi nikdyLordArian píše:Je vidět,že váš mozek je už příliš ovlivněn RPG. Všichni se tu zaměřuje na Řiťku a spol.,ale že by třeba crovaxovi někod řekl,že po miliarde není trilion ale bilion a biliarda,to už asi nikoho nenapadne že

crovax: Nevim, nakolik je mozny se na tenhle odkaz spolehnout, ale afaik je v tomhle znaceni opravdu docela bordel. Takze slusni lide pouzivaji mocniny deseti, jak psal Cammaris
.

And now for something completely different!
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť je to jednoduchý, prostě amíci neznají miliardu. Povětšinou se potkáš právě s tímto - když amík řekne bilion dolarů, není to tak moc a některá média jsou schopná to takhle (ne)přeložit.Lothar píše:crovax: Nevim, nakolik je mozny se na tenhle odkaz spolehnout, ale afaik je v tomhle znaceni opravdu docela bordel. Takze slusni lide pouzivaji mocniny deseti, jak psal Cammaris.
Žralok, který štěká, nekouše.
drake127: To prave tak jednoduchy byt nemusi
. Ja to vim, ze v USA (a jinde) miliardu (a dalsi -ardy) nepouzivaj, ale vedel to i ten, ktery psal tu a tu zpravu?
Teda ne, ze by mi to nekdy vadilo, protoze zpravy, kde by k podobny chybe mohlo dojit, mi jsou obvykle ukradeny :).

Teda ne, ze by mi to nekdy vadilo, protoze zpravy, kde by k podobny chybe mohlo dojit, mi jsou obvykle ukradeny :).
And now for something completely different!
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
hm, v tom obchodě nebylo na výběr, zda to chci letadlem či lodí... 
říkal jsem si, že tak do 15CAD by to bylo přijatelné...
při registraci mám zadat "2 character abbreviation for your State or Province". Netušíte, co tam mám hodit?
EDIT: to Abbreviation je "CZ". Jak prozaické
EDIT2: už i záhada dopravy rozřešena- je to lodí. Takže cena by nemusela bejt tak vysoká...
EDIT3: už mám i cenu. 15 USD.

říkal jsem si, že tak do 15CAD by to bylo přijatelné...
při registraci mám zadat "2 character abbreviation for your State or Province". Netušíte, co tam mám hodit?
EDIT: to Abbreviation je "CZ". Jak prozaické

EDIT2: už i záhada dopravy rozřešena- je to lodí. Takže cena by nemusela bejt tak vysoká...
EDIT3: už mám i cenu. 15 USD.