Moc se mi tedy nezdá, že by oba sociálnědemokratičtí poslanci najednou pochopili, v jaké to lži minulé roky žili a najednou se vydali správnou cestou. Následky to může mít opravdu jakékoliv, ale nemyslím, že by to byla ta nejlepší varianta pro ČR.
Každopádně horší než teď to už být nemůže a konečně bude zase po čase co číst v novinách o české politice.
Btw mám tušení, že Britské listy takový nápor nenávisti ve svých článcích už neunesou.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2007 23:04, celkem upraveno 4 x.
Ale jakápak korupce, soudruhu Paroubku. To jen pánové konečně prohlédli opar lži, který se vznášel nad celým jejich životem a rudé růže v jejich zahradách ronily krvavé slzy, když je procitlí sekali...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Začínám mít pocit, že je jedno jestli šlo o korupci nebo ne. I kdyby se nakrásně ukázalo, že šlo o placený přestup do jiného družstva, jistě by se našla nějaká pěkná slůvka pro uklidnění veřejnosti - něco jako "finanční motivace ke správnému rozhodnutí" nebo "investiční pobídky ke stabilizaci české politické scény" a podobně.
A nebo by (a teď ruku na srdce) nějak změnilo vaše vnímání politické scény zjištění, že ti poslanci jsou třeba koupení? A jak?
Alnag:
A nezapomínejme, že na sousedním Slovensku, které nás v růstu HDP a tempu reforem jasně převyšuje, už to tak chodí roky.
Vezměme si příklad ze Slovenska!
Ajantis - jenže je otázkou, nakolik budou mít slovenské reformy středně a dlouhodobé výsledky. Rozhodně se nedá říct, že by se ekonomické kapacity na jejich hodncoení příliš shodovaly:)
Co se týče důvěry vládě, tak jsem dost rozpolcen - na jednus tranu ybch rád měl pravicovou vládu, odpovídá to mému přesvědčení. Jenže Topolánek není a těžko bude dobrý premiér - gule na všechno nestačí - a cop mohu dosti z blízka hodnotit zatímní projev minsitra zemědělství, tak teda potěš Mystra. Nehledě k tomu, že talpváhle vláda prostě nebude mít dost sil k tomu, aby učinila alespoň ěnkteré potřebné refoprmní kroky. Předčasné volby, které by rozdaly karty znovu by bylo jistě transparentnější, demokratičtější a celkově vhodnější řešení.
Alnag - korupci bych za tím opravdu nehledal, slušný a statečný sociální demokrat musí po událsotech minulých měsíců hlasovat proti Paroubkovi už jen z principu...
Radujte se a veselte se... USA se rozhodly u nás postavit radar. A referendum samozřejmě nebude. Být to radar NATO neříkám nic, ale tohle americké soukromničení...
Šokující zjištění: agentury přinesly informaci, že proslulý paladin a největší zastánce Dragonlance na euroasijském kontinentě přesedlává na konkurenční svět Mystara.
Šmankote, tak tohle je fakt úlet. Někdo by měl těm američanům konečně koupit na hraní nějakou novou arabskou zem, nebo je ty roupy nepřejdou... Copak se tohle může přihodit někde jinde?
Radary v České republice? Půvabná myšlenka. Nevím proč, ale mě osobně tato alternativa nevadí. Když jsem poslouchal reakce politiků, je to přesně podle jednoho modelu:
Vládní strany jsou jaksi jednotné v tom, že proč ne ale občas to říkají jaksi stydlivě
Nevládní se chtějí předvést - Paroubkovci
a komunisté mě fascinují jak hájí naši suverenitu a mají strach co Rusko.
Referendum? Proč? Při rozpadu repubilky nebylo potřeba. A na takovouto banalitu se tím budeme zatěžovat? Je to schizofrenie v politice.
Já osobně Američany nepreferuji. Ale pokud tady někdo pstaví naváděcí lokátory které budou schopné zabezpečit sestřelení ruské rakety ještě nad Ruským územím tak už aby tu byly.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
K meritu věci zde proběhla diskuse dříve, svůj názor jsem samozřejmě nemězil, takže za vhodných a spravedlivých podmínek sjem ejdnoznačně PRO:)
K otázce referenda - v dané věci de iure vyhlásit nelze, neb je to záležitost týkající se národní bezpečnosti. Navíc jednou z hlavních podmínek referenda je možnost voličů seznámit se s úplnými směrodatnými informacemi, což je v daném kontextu nemožné.