Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Nad Rosickým dost přemýšlím, jestli je to jen únavou a jiným stylem v klubu, a nebo na to prostě kadí:(
Hlavně to chce jiného trainera:(
Bída. Trenér si postavil šibenici
Antonín Panenka mistr Evropy 1976
Co říct? Bída. Žádný systém hry, záloha neexistovala, nikdo neměl sebevědomí. Když je hráč v pohodě naběhá desítky kilometrů, ale včera všichni stáli a schovávali se. Co teď? Jiného trenéra? A koho? Kdokoliv by přišel, povolá stejné hráče.
Luboš Kubík vicemistr Evropy 1996
Brückner měl skončit už po mistrovství světa. Pro hráče je okoukaný, nemá jim co dát, zkazila se disciplína. Včera na fotbal nešlo koukat, víc mě zajímal hokej v Pardubicích. Fotbal jsem sledoval v televizi jen ze zvědavosti, jestli Kypr vyrovná.
Radek Drulák vicemistr Evropy 1996 Tragédie. Brückner si pro sebe staví šibenici. Proč hraje Baroš, který je trapný, a ne Kulič? Proč na kraj zálohy, kde to nefungovalo, nepostaví domácího Pudila? Protože Brückner je samolibý a tím si láme vaz. Přesto bych pro jeho odvolání nebyl, měl by se změnit a kvalifikaci dojet.
Martin Frýdek vicemistr Evropy 1996
Když bráníme doma s Kyprem výhru, tak to je hodně špatný. Něco se teď musí stát. Tuším, že odstoupí trenér. Je obrovský rozdíl, jak hráli na Euru v Portugalsku a včera.
Hlavně to chce jiného trainera:(
Bída. Trenér si postavil šibenici
Antonín Panenka mistr Evropy 1976
Co říct? Bída. Žádný systém hry, záloha neexistovala, nikdo neměl sebevědomí. Když je hráč v pohodě naběhá desítky kilometrů, ale včera všichni stáli a schovávali se. Co teď? Jiného trenéra? A koho? Kdokoliv by přišel, povolá stejné hráče.
Luboš Kubík vicemistr Evropy 1996
Brückner měl skončit už po mistrovství světa. Pro hráče je okoukaný, nemá jim co dát, zkazila se disciplína. Včera na fotbal nešlo koukat, víc mě zajímal hokej v Pardubicích. Fotbal jsem sledoval v televizi jen ze zvědavosti, jestli Kypr vyrovná.
Radek Drulák vicemistr Evropy 1996 Tragédie. Brückner si pro sebe staví šibenici. Proč hraje Baroš, který je trapný, a ne Kulič? Proč na kraj zálohy, kde to nefungovalo, nepostaví domácího Pudila? Protože Brückner je samolibý a tím si láme vaz. Přesto bych pro jeho odvolání nebyl, měl by se změnit a kvalifikaci dojet.
Martin Frýdek vicemistr Evropy 1996
Když bráníme doma s Kyprem výhru, tak to je hodně špatný. Něco se teď musí stát. Tuším, že odstoupí trenér. Je obrovský rozdíl, jak hráli na Euru v Portugalsku a včera.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Já to sledoval spíš po očku, byli jsme v hospě s kámošema... a ač jsem jinak velmi benevolentní (hodí se to slovo?), tak musím říct, že včerejší výkon byla tragedie... jediné, co mě "pobavilo", bylo střídání stoperů.. nemyslím tím nic špatného, ale ta smůla byla fakt spíš na zasmání než na co jiného
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Jo já fandil Kypřanům od 60. minuty. Naši hráči odjezdili zápas jak slibovali. hráli opravdu skvěle. Nejvíce mě pobavil jak se v jednom řpečíslení vracel Ujfaluši zpátky, tak kolem něj přesprinotavli dva kypřané jak kdyby se nic nestalo. Nechápu jak můžou být v základu opět dva hráči kteří hořej - zoufalci Rozehnal a Galásek. Baroš je lemro a mám pocit že v Portugalsku byl na krátko nadán vyšší mocí.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
s tím souhlasím, i když bych postup přál Jankovi...Arian píše:A jak vidíte dneska fotbálek?:-) Můj typ je liverpool (vykročeno má suvereně a už to podla mna nepustí) a Bayern - sice fandím AC ale doma Bayern jen tak neprohrává
Tak včerejší utkání dopadla dle přání a v polovině případů i dle předpokladů, je milé,že v semifinále budou tři anglické týmy, akorát škoda, že vypadl Arsenal s Rosickým, to by bylo stylové...
ale ne vše ve fotbale je jen pozitivní...
Rozhovor se Šamanem
Akorát... Starý šarmantní Šaman už působí popuzeně a vyhasle, nemá šťávu ani sám za sebe, jak jí může dodat mužstvu?:'(
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Zápas roku, já velký fan Man U míásto koukání hraju s přítelkyní HoMaMy III. Já bych se pověsil. Doufám že to poběží na ManUTV na Sport 1.Jab píše:Manchester United vs AS Řím 7:1
Celkem dobrý zápas.
Vallun - já na tom 4 finále byl. Nevím jestli jsme s panem Říhou sledovali stejnej hokej, ale ubrečenost Pardubic nemá obdoby.
1. gól sparta dostla po zcela nesmyslném vyloučení
2. gól sparta dostal a po faulu Pardubic v útočném pásu a následném přečíslení
Rozhodčí dostal na začátku hry pardubice do tlaku a sparta byla logicky přibržděná. Když se dostával do tlaku tak sparťany vyloučil. Když měli Parubice jít do tří vylučovalo se jenom jednou. A tak.
Ale zásadní aprimární rozdíl ve 4. finále vidím v proměňování kde Sparta neskutečně vyhořela! Ale zasloužené vítezství Pardubic to rozhodně nebylo.
Vallun: Je to bohužel pravda...pamatuju si, že když Bruckner nastupoval, moc velkou radost jsem z toho neměl, nicméně se brzo ukázalo že je to skutečně charismatický muž který si v týmu umí udělat pořádek...ale od ME 2004 jeho hvězda pomalu upadá - na týmu už nevidí ty nedokonalosti, které by vidět měl, nestačí pomalu sám na sebe natož pak na tým...na druhou stranu - v jakých řadách hledat jeho náhradu?
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Dalcor - kdesi prosáklo, že vyprodaná Aréna znamená až 11 mega pro Spartu,t akže si dovedu představit, že by to Sparta pustila, aby si vydělala ... Nicméně ano, máš rpavdu v tom,že rozhodčí podal maximálně tristní výkon, anšlo yb se i prá chyb proti Pardubicím, ale je fakt, že Říhovi v součtu opravdu, ale opravdu neuškodil:)
Arian - mně se líbilo,že přichází někdo, kdo zná mladé hráče, neb působil u U-21, takže zpočátku jsem byl zvědavý a vcelku mu věřil, na Euru 2004 se ukázal jako génius, jenže od té doby se zasekl, poznal, jak chutná úspěch a snaží se jej křečovitě držet za každou cenu a ten úspěch má spjatý s jednou taktikou a vybranými hráči, což je průkak, neb stárne nejen on, ale i jeho svěřenci...
Koštál řekl, že Bruckner nenese vinu za pokles kvality repre, že prý je to tím,že v době nástupu KB byl nejmladším hráčem Petr Čech a v současnosti je nejmladším hráčem stále PČ... Ovšem, kdo zapoměl na začleňování mladíků? A argument, že nemáme maldé hráče v top klubech? Taky hloupost. V době Brcukenrova nástupu hrál Galásek ve Vilému II. Tilburg, což je klub, tkerý by bojoval o sestup i v české lize... Jde jen o to dát důvěru novým tvářím, aby se staly hvězdou, nikoliv hledat mezi hvězdama nějaké nové... A taky je pravda, že kdyby někteří hráči dostali šanci v repre, mohli mít lepší pozici v klubech, lépe přestoupit a z toho by profitovala repre...
Co se týče nástupce, tak pro mne je idáelní volba jasná. Ivan Hašek a Karel Jarolím jako asistent:) Ale tohle přes vedení svazu asi neprojde... Ale i takový Zdeněk Zeman by nemusel být vůbec marný, nebo Franta Komňacký...
EDIT:
blbej dotaz, ale někdo určitě poradí:)
jaks e říká jedním polocizím slovem závodům na horských kolech? soutěžila v tom Neumannová v Atlantě na OH;) kuju předem
Arian - mně se líbilo,že přichází někdo, kdo zná mladé hráče, neb působil u U-21, takže zpočátku jsem byl zvědavý a vcelku mu věřil, na Euru 2004 se ukázal jako génius, jenže od té doby se zasekl, poznal, jak chutná úspěch a snaží se jej křečovitě držet za každou cenu a ten úspěch má spjatý s jednou taktikou a vybranými hráči, což je průkak, neb stárne nejen on, ale i jeho svěřenci...
Koštál řekl, že Bruckner nenese vinu za pokles kvality repre, že prý je to tím,že v době nástupu KB byl nejmladším hráčem Petr Čech a v současnosti je nejmladším hráčem stále PČ... Ovšem, kdo zapoměl na začleňování mladíků? A argument, že nemáme maldé hráče v top klubech? Taky hloupost. V době Brcukenrova nástupu hrál Galásek ve Vilému II. Tilburg, což je klub, tkerý by bojoval o sestup i v české lize... Jde jen o to dát důvěru novým tvářím, aby se staly hvězdou, nikoliv hledat mezi hvězdama nějaké nové... A taky je pravda, že kdyby někteří hráči dostali šanci v repre, mohli mít lepší pozici v klubech, lépe přestoupit a z toho by profitovala repre...
Co se týče nástupce, tak pro mne je idáelní volba jasná. Ivan Hašek a Karel Jarolím jako asistent:) Ale tohle přes vedení svazu asi neprojde... Ale i takový Zdeněk Zeman by nemusel být vůbec marný, nebo Franta Komňacký...
EDIT:
blbej dotaz, ale někdo určitě poradí:)
jaks e říká jedním polocizím slovem závodům na horských kolech? soutěžila v tom Neumannová v Atlantě na OH;) kuju předem