Film II
Moderátor: sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Plně souhlasím. Ten film je maprosto super. A Travolta je tam naprosto fantastický. Jeho tanec s Umou je nejlepší taneční scéna, kterou jsem v posledních letech viděl.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Illuminating
- Sigilan
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jj, tiez si to tam o travoltovi myslim... uloha vinca mu sadla jak prisita
a ked som ich videl tancovat som sa tvaril asi takto

a ked som ich videl tancovat som sa tvaril asi takto

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Zhlédl jsem film Gejša. Nechám stranou že byl místy nudný tak, že jsem ho chtěl posunout. Ani za války nebyla žádná akce, ale nejhorší byl konec.
Pokud je mi známo tak na DVD vychází k různým filmům i něco jako alternativní konec. Protože v okamžiku asi 5-7 minut před koncem stojí se šnuptychlem na útesu a říkám si jo, jako tragédie to celkem ujde. A pak se tam snad během pěti minut strhne ten nejtupější americkej konec jakej viděl za poslední rok - tfujtajxl
Tak se chci zeptat jestli Gejšu taky někdo viděl a jestli je ten konec myšlen opravdu vážně, nebo jestli se jedná o nějaký ten alternativní konec děkuji...
Pokud je mi známo tak na DVD vychází k různým filmům i něco jako alternativní konec. Protože v okamžiku asi 5-7 minut před koncem stojí se šnuptychlem na útesu a říkám si jo, jako tragédie to celkem ujde. A pak se tam snad během pěti minut strhne ten nejtupější americkej konec jakej viděl za poslední rok - tfujtajxl
Tak se chci zeptat jestli Gejšu taky někdo viděl a jestli je ten konec myšlen opravdu vážně, nebo jestli se jedná o nějaký ten alternativní konec děkuji...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Futurama - Bender's Big Score - jsou zpět a v plné síle, nelze než zatleskat!
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Film Futurama??? Jak to ze o nem slysim az ted??
Jinak jsem vcera byl premluven k filmu Sejmi je vsechny Sejmi je vsechny a nestacim se divit co vsechno se dostane do nasich kin..

Jinak jsem vcera byl premluven k filmu Sejmi je vsechny Sejmi je vsechny a nestacim se divit co vsechno se dostane do nasich kin..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Illuminating
- Sigilan
Takze: Vyjdou celkem 4 filmy, vsechny na DVD. Kazdy film pote bude rozdelen na nekolik epizod a odvysilan na kabelove TV Cartoon. Prvni film - Benders Big Score, prave vychazi na DVD; pokud vim, tak v CR bude k dostani behem pristiho roku, s ceskymi titulky, dalsi filmy by mely rovnez vyjit. Uvazuje se o tom, ze ve vetsich mestech budou u nas filmy uvedeny i v kinech. Samotny serial Futurama, ktery je uz nekolik let k dostani v zahranici, bude vydan u nas behem pristiho roku, s ceskymi titulky, pravdepodobne bude vychazet soubezne se Simpsonovymi.
Tak, a vic nevim.
Tak, a vic nevim.

Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
SiNuHeT: Když jsem jednou na MGM zahlédl dabovaných 12 Angry Men, rozhodl jsem se tuto stanici naprosto ignorovat
.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Film Béowulf urcite doporucuju..
Jen to nemusel byt animak.. Sice moc hezky udelany ale jen nektere sceny.. Nektere jsou bohuzel odflakle.. :(
Edit: A ta priserna Angelina Jolie ktera musi byt vsude uz me fakt stve! Co na ni vsichni vidi???

Edit: A ta priserna Angelina Jolie ktera musi byt vsude uz me fakt stve! Co na ni vsichni vidi???

Naposledy upravil(a) Firkraag dne 1.12.2007 0:27, celkem upraveno 1 x.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.