Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vanda: Vidíš, jak Ti to odhalování jde. Už jen udat věk, barvu vlasů, očí, míry, hloubku ééé.....
Jo a vytvořit svou podobiznu v Candybar Doll Makeru.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 26.8.2006 2:53, celkem upraveno 1 x.
Mi čteš myšlenky..že s takovou dlouho tajmená fakt nebuduAjantis píše:Vanda: Vidíš, jak Ti to odhalování jde. Už jen udat věk, barvu vlasů očí, míry, hloubku ééé.....
edit: a to jenom odpovídám na otázky, by ze mě měli soudruzi radost
Naposledy upravil(a) Vanda dne 26.8.2006 2:51, celkem upraveno 1 x.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
barva očí - červená a vlasy, hm, těžko říctLerek píše:Vanda: a co barva oči a barva vlasů?
Ajantis: hloubka je vzhledem k velikosti zásuvného modulu nedůležitá, nejsme žádní zkurvení negři tůdíž ani jackové natrhávači
a vůbec, copak mě nevidíš na obrázku
(anonym?)
(anonym?)
kam až se člověk dostane, když po cílené snaze přibere...nó, dobrá, ta holka je skoro moje dvojče až na drobné detaily a je taky proti mě děsně tmavá... (doufám, že jsem teď nepráskla, že jsem nějaká ta noční bytost)Lerek píše:si tady ze mě nedělej prdel, zjišťuju tady závažný údaje takže barva očí a barva vlasů prosím...
(anonym?)
(anonym?)
že je holčina tmavší se vztahovalo na barvu vlasů a očí, nejen pleti, ale dobřeLerek píše:barva očí: ?
barva vlasů: ?
je hezké vědět, že máš doopravdy bílou kůži a tedy nejsi z Mostu a že máš vyvinuté poprsí, ale otázka zněla velmi konkrétně
zelené, světlé a mít její postavu bych nechtěla, všechno by mi bylo malý, ale tu combat magii bych brala.
(anonym?)
(anonym?)
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Je to fascinující - delší dobu se na internetu vyskytuju velice sporadicky, páč prostě nemám čas a nikomu to nevadí, nikdo mě neshání ... a jenom vypadnu z baráku tak, že na týden nemám přístup k internetu a rázem je po mně sháňka ... škoda, že jsem u toho nebyla
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.