Film II
Moderátor: sevencreature
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se konečně podíval na téměř všemi vychvalované Potomky lidí. A podle toho, co jsem viděl, si říkám, že je to jeden z nejpřeceňovanějších filmů co znám. (Pozor, následují spoilery) První polovina je nudná jak plastová lahev, a když už člověku připadá, že se začíná něco dít, zjistí, že sleduje jen prchání dvou lidí z místa A do místa B a vy nevíte proč, kam a co tam. A tak jedinou zábavnou scénou je, když hlavní hrdina probíhá zdemolovaným městem, vyhýbá se kulkám a každou chvíli mu za zadkem vybouchne bomba nebo tam střelí tank. Jedním z mála kladů jsou herci a pěkně udělané prostředí zdemolovaných a vybydlených měst. 4/10
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
OC, že jsem to tak nemyslelHamster píše:(vím, takhle jsi to asi nemyslel, ale jeden nikdy neví)

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Sunshine se povedlo nemožné - poněkud mě zklamat a výrazně nadchnout. Zaráz. Fascinující.
Zas o něco víc mě ale sere, že jsem to neviděla v kině.
Závěr trochu zamrzel po tak výborným rozjezdu, ale člověk nemůže mít všechno...
Ten film mi rozhodně sednul, prima nášup.
Zas o něco víc mě ale sere, že jsem to neviděla v kině.
Závěr trochu zamrzel po tak výborným rozjezdu, ale člověk nemůže mít všechno...

Ten film mi rozhodně sednul, prima nášup.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jj... Byl to takovej multimediální vícevrstvej ambient. Sebeopatrnější analýza ten film sfoukne jak plamínek...
Takže se prostě omezím na to, že mě Sunshine dostal.
Propos - Sanada je opravdu neuvěřitelnej. V oblibě ho mám už od "Ringu", ale v Sunshine z něj to charisma teklo na všechny strany tak mocně, že většina událostí po opravě štítu působila skoro antiklimakticky...
Samotný závěr už ne, samozřejmě, ale i tak - všechna čest.

Takže se prostě omezím na to, že mě Sunshine dostal.
Propos - Sanada je opravdu neuvěřitelnej. V oblibě ho mám už od "Ringu", ale v Sunshine z něj to charisma teklo na všechny strany tak mocně, že většina událostí po opravě štítu působila skoro antiklimakticky...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Potomci jsou opravdu jen o přesunu lidé z místa A do místa B .Ale taky je to hodně o atmosféře zániku a podle mého i o jistém poselství.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Cesare: Ano, Sunshine je nádherný zážitek, první film na který jsem do kina šel třikrát. Nadchnul mě skoro stejně jako loni Potomci Lidí
Minulý týden jsem byl na Beowulfovi - když pominu místy trochu rušící nedokonalou animaci (na fotorealismus si holt budeme muset ještě počkat), tak je to nejlepší heroické fantasy od Barbara Conana jaké jsem viděl.
Opravdu jsem nečekal že Zemeckis dokáže natočit první americký opravdu dospělý animák, ale... povedlo se

Minulý týden jsem byl na Beowulfovi - když pominu místy trochu rušící nedokonalou animaci (na fotorealismus si holt budeme muset ještě počkat), tak je to nejlepší heroické fantasy od Barbara Conana jaké jsem viděl.
Opravdu jsem nečekal že Zemeckis dokáže natočit první americký opravdu dospělý animák, ale... povedlo se

Tohle je poměrně kvalitní vystižení toho jaký pocit jsem z toho měl já. Naprosto výborný film s potenciálem, který nebyl využit, čili mě zklamal.Cesare píše:Sunshine se povedlo nemožné - poněkud mě zklamat a výrazně nadchnout. Zaráz.
ad Potomci: Nechápu jak zjednodušený fakt, že je film o přesunu z bodu A do bodu B ubírá na kvalitě filmu? Co takhle děj rovnou hodnotit na molekulární úrovni? Jsem si jistý že by jsme narazili na spoustu klišé a nezajímavých konvencí.
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Film Persepolis jsem neviděl, ale předloha je moc dobrá.
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ještě k filmu Potoci lidí. Pokud budeteme hodnotit film jen podle toho, že jeho náplní je přesun někoho z bodu A do bodu B, budeme muset zavrhnout docela hodně dost dobrých filmů.
Pán prstenů, Černý jestřáb sestřelen, Jestřábí žena, Barbar Conan, Master and Commander...
Pán prstenů, Černý jestřáb sestřelen, Jestřábí žena, Barbar Conan, Master and Commander...