Láska, sex a něžnosti
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab, LordArian: Každý člověk je každopádně svéprávný a za své činy si každý zodpovídá SÁM. Opravdu u toho byli 2 a pokud se předtím jeden napil, napil se rovněž dobrovolně a imho to opravdu nejni dostatečný důvod pro hození veškěré zodpovědnosti na toho druhého, tedy "synka, jemuž tudíž nepatří nic jiného než kastrace"...
Nesmieme vsak zabudat na vplyv alkoholu. Ak uz niekto bol pod vplyvom tohto "demona"
, tak asi vie, ze to na cloveka moze dolahnut nemilo az tehotensky.
Bohuzial slecna je mlada a mladost je asi az prilis divoka aby sa drzala pri zemi. Takze je to nepochybne zpolovice aj jej vina a za roztopasnost svojej mladosti sa bude mozno zodpovedat.
Synak ktory ju tak nevychovane pretiahol vsak iste vedel, ze slecna ma nejake to promile za sebou, takze to bolo znacne "negentlemanske" az velmi sproste a plytke.

Bohuzial slecna je mlada a mladost je asi az prilis divoka aby sa drzala pri zemi. Takze je to nepochybne zpolovice aj jej vina a za roztopasnost svojej mladosti sa bude mozno zodpovedat.
Synak ktory ju tak nevychovane pretiahol vsak iste vedel, ze slecna ma nejake to promile za sebou, takze to bolo znacne "negentlemanske" az velmi sproste a plytke.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Postinor Ti předepíše normálně gynekolog v ambulanci nebo na gyn. pohotovosti, pokud je Ti 15 (tj. nejsi pod zákonem). Fašismus interrupčních komisí a HA po prvním dítěti je už zaplaťmě pryč (teď jen povolit ty sterilisace a je to
).
Hmm, chyba je imho na obou stranách a co se týče onoho mladého muže, tak i řádná blbost - pokud by totiž ona slečna těhotná a bude si to chtít nechat, tak má na příštích cca 20 let o zábavu postaráno - alimenty etc.

Hmm, chyba je imho na obou stranách a co se týče onoho mladého muže, tak i řádná blbost - pokud by totiž ona slečna těhotná a bude si to chtít nechat, tak má na příštích cca 20 let o zábavu postaráno - alimenty etc.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Mno, chyba na obou stranách... spíš bych řekl vina na obou stranách. Chyba to byla od holky... Když se setne tak, že dělá, co nechce (pokud o tom ještě vůbec ví
), co víc k tomu říct, to si musí přebrat sama... ale chyby lze odpouštět, stejně tak však i třeba zneužívat - no, a právě to zřejmě udělal onen mladík.
Bez viny nejsou oba, ale kdo to teda zazdil totálně byl právě ten kluk... A ospravedlňovat tím, že kde je vystrčeno, tam je dovoleno, mi nepřijde moc na místě...

Bez viny nejsou oba, ale kdo to teda zazdil totálně byl právě ten kluk... A ospravedlňovat tím, že kde je vystrčeno, tam je dovoleno, mi nepřijde moc na místě...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, dobrá pomstaVampiria píše:pokud by totiž ona slečna těhotná a bude si to chtít nechat, tak má na příštích cca 20 let o zábavu postaráno - alimenty etc.

Jinak bych otázku kdo za to může nějak neřešil, vše podstatné i nepodstatné už se tu zmínilo. Arthalion to řekl celkem hezky

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.