Chyby, problémy a jejich řešení

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Antrey
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antrey »

Zdravím.
Předem se omlouvám, jelikož nevím, kam mám s tímhle problémem jít (vybrala jsem nejpříhodnější topic, co tu je) a ani nevím, jestli už se náhodou někdo na stejnou věc neptal (mám málo času a nezvládám teď přečíst 29 stran příspěvků), tak se na mě kdyžtak moc nezlobte :-)
Tak k méme problému... Když Jaheira porazí Faldorn v Druidském hájku, nemá u sebe žádné své věci. Ten druid, který mi děkuje, říká, že si nemám zapomenout své věci vzít, ale nikde v okolí nejsou. Mám někde nějakou chybu, nebo jsou věci jinde?
Předem díky...
Sladká je jemná kůže, sladký je políbení
Vykvetla rudá růže a my jsme zasnoubení...
Padáš do hlubin...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Antrey: Veci by mali byť odložené na mieste, kde Jaheira v čase rozhovoru, pred súbojom, stála. Dobre prehľadaj okolitú "podlahu" a mala by si ich nájsť.
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Antrey
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antrey »

Yachiko píše:Antrey: Veci by mali byť odložené na mieste, kde Jaheira v čase rozhovoru, pred súbojom, stála. Dobre prehľadaj okolitú "podlahu" a mala by si ich nájsť.
To je právě ten problém- nikde nic...
Padáš do hlubin...
Artemis Entreri
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artemis Entreri »

měl sem ten sam problem ty věci tam sou ale sou skyryte nekde pod skalou takže nejsou vidět ale při prozkoumani tam někde sou staci jen hledat
Obrázek

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.

Artemis Entreri
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Artemis Entreri píše:měl sem ten sam problem ty věci tam sou ale sou skyryte nekde pod skalou takže nejsou vidět ale při prozkoumani tam někde sou staci jen hledat
Možno by bolo dobré stláčať potom pri hľadaní <Tab>, tak obrysy hľadaných vecí "zasvietia"...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Rider
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rider »

zdravim, po dlouhe dobe jsme si nainstaloval BG2 a ted nevim jestli na cz verzi (2.5.46498) jde aplikovat nejaky patch, tak aby mi to nekonvertoval do eng

dale mam problem se zvukem
integrovana zvukovka nejakej realtek
AMD 3800+
GeForce 7600 GT
kdyz si navolim vsechny hlasky tak mi to driv po kliknuti kamokoli hrdinove kecali, tedka mi rekne hlasku jednou za uherskej rok
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Rider píše:zdravim, po dlouhe dobe jsme si nainstaloval BG2 a ted nevim jestli na cz verzi (2.5.46498) jde aplikovat nejaky patch, tak aby mi to nekonvertoval do eng

dale mam problem se zvukem
integrovana zvukovka nejakej realtek
AMD 3800+
GeForce 7600 GT
kdyz si navolim vsechny hlasky tak mi to driv po kliknuti kamokoli hrdinove kecali, tedka mi rekne hlasku jednou za uherskej rok
2.5.26498 je poslední verze. Existuje sice ještě beta patch, ale ten je zbytečný.

Zvuky - ve hře jdi do nastavení - Zvuky - Zvuky postav a zkontroluj si, co tam máš zaškrtnuto.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Antrey
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antrey »

Yachiko píše:Možno by bolo dobré stláčať potom pri hľadaní <Tab>, tak obrysy hľadaných vecí "zasvietia"...
Bez TABu bych se neobešla, takže tím to není... Zkusím to prolízt ještě jednou (po padesátý), mrknu pod ty skály :-)
Padáš do hlubin...
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Antrey: Přijde mi jednodušší nahrát auto-uložení a z Jaheiry všechny věci sundat ještě před rozhovorem s Faldorn, než se s tím takhle otravovat...
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Antrey
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antrey »

Adieu píše:Antrey: Přijde mi jednodušší nahrát auto-uložení a z Jaheiry všechny věci sundat ještě před rozhovorem s Faldorn, než se s tím takhle otravovat...
Jj, tohle mě napadlo, ale samozřejmě až po tom, co se mi všechny savy přepsaly
:oops:
Padáš do hlubin...
fuzzi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzi »

V oblastech Larswood a Peldvale (viz. http://www.gamebanshee.com/baldursgate/ ... ldvale.php a http://www.gamebanshee.com/baldursgate/ ... rswood.php) mají být lídři banditů, se kterýma by mělo jít normálně promluvit než zautočí a údajně, pokud řeknete v rozhovoru, že se vaše družina chce přidat k banditů, budete zavedeni do tábora banditů. Ani v jedné, z těchto oblastí, jsem ale takové bandity(postavy) nepotkal. Jinač hraju s nejnovějším patchem. Narazil na ně někdo? Jejich jména jsou Teven (Larswood) a Raiken (Peldvale).
Antrey
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antrey »

Tak jsem tu s dalším dotazem :-)
Když chci s někým promluvit, často se mi stává, že mi vyskočí "nemůžeš začít rozhovor. *dotyčný* je zaneprázdněn." Samozřejmě jsou to lidé, se kterými potřebuju mluvit.
Mnohdy to musím celé vypnout a až pak mi to (někdy) jde. NEjde to nějak odstranit? Nějakým patchem nebo tak...
Padáš do hlubin...
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

fuzzi: Ano, narazil jsem na ně vždy.

Antrey: Poslední patch to opravuje - http://files.sigil.cz/patches/BGII-ToB% ... nglish.exe
Ale budeš si pak muset přeinstalovat češtinu, pokud s ní hraješ - http://files.sigil.cz/czech/BGII.exe

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
fuzzi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzi »

Razfallow píše:fuzzi: Ano, narazil jsem na ně vždy.
ja snad ani jednou. nevis nahodou jestli ma na to vliv ze lokaci banditu uz znam a mam ji odhalenou? A jak se ty postavy chovaji? klasicky "si jdou prvne pro rozhovor" nez zautoci? Protoze toho bych si urcite vsiml ://
Antrey
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antrey »

Razfallow píše:Antrey: Poslední patch to opravuje - http://files.sigil.cz/patches/BGII-ToB% ... nglish.exe
Ale budeš si pak muset přeinstalovat češtinu, pokud s ní hraješ - http://files.sigil.cz/czech/BGII.exe
A, děkuju moc, snad to bude fungovat.. :-)
Padáš do hlubin...
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“