Mafia, Mafia 2
Moderátor: sevencreature
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nevim,prostě jsem ty závody nikdy moc nemusel.Možná že jsem pro jejich popis zvolil nevhodné slova ale podle mě to byla asi nejslabší část hry.Možná že v tom někdo našel naopak zalíbení.Na techniku jsem samozřejmě přišel taky,ale moc jsem se u toho teda nebavil.Do příběhu to samozřejmě patří jako všechny části hry a dobře to tam sedí.A vůbec celý ten příběh je celkem geniální,i když konec bych udělal trochu jinak! 

Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jak..?Slayer píše:A vůbec celý ten příběh je celkem geniální,i když konec bych udělal trochu jinak!

Mě se na tom příběhu právě asi (no - ne asi, ale určitě

Navíc to skvěle dokreslilo celkovou atmosféru té hry...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Určitě jo,ale já bych Tommymu ten život zas až tak neprodlužoval-udělal bych na konci pořádnou řež,kde by to něják drasticky schytal a skapal by!Frosty píše:Jak..?Slayer píše:A vůbec celý ten příběh je celkem geniální,i když konec bych udělal trochu jinak!![]()
Mě se na tom příběhu právě asi (no - ne asi, ale určitěkonec líbil nejvíc, jelikož tak to prostě chodilo...(a leckde chodí dodnes
![]()
Navíc to skvěle dokreslilo celkovou atmosféru té hry...

Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Konec mě nepřekvapil, ale byl povedený a pro mě to opět doplňuje atmosféru celé hry.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale mohli by udělat dvojku!Myslím že by měla dost velký úspěch,tedy samozřejmě pokud by navazovala na jedničku a nesla by se v jejím duchu,jen by byla v trochu novějším kabátku.Slyšel jsem něco jako,že už se to připravuje a mělo to údajně vyjít v roce 2007,ale nevím co je na tom pravdy...
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No tip je to rozhodně dobrý a klidně bych ji přidal do žebříčku mých nejočekávanějších her. Nevím, jestli by měla takový úspěch jako jednička (pokud jde vůbec vymyslet lepší příběh
).

- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já zas viděl mnoho fake screenshotů a mnoho fake informací z příběhu apod.,ale nad vodou mě drží rozhovor s Petrem Vochozkou z firmy Ilusion Softwork,ve kterém se zmiňuje o tom,že sice zatím není nic oficiálně ohlášeno,ale usilovně se již pracuje na nových záležitostech kolem mafie nebo tak něják to řekl...je to sice dost neurčité,ale přece jen z toho vyplývá,že na mafiu v IS úplně nezapomněli.Cammaris píše:Slyšel sem o 2 spoustu rozporuplnejch informací...
dokonce i viděl nějakej wallpaper
ale zřejmě to nakonec dopadlo tak , že nic nebude- to sem z toho pochytil

Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, měl Tom syna?Black píše:2Sslayer: docela by me zajimalo jak by to mohlo navazovat na jednicku...