6. prostějovský (olomoucký) srázek
Moderátor: yenn
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, dobře, dobře. Tákže, 5. srpna v sobotu bude rezervace na 18:00 pro 8 - 10 lidí na jméno Sigil tam jako vždycky. Jelikož pátého je sobota, budou mít možná otevřeno déle, bude tam více lidí.
Dále bych to viděl na přesun k Elesime. A nakonec do Tratorie.
Nějaké připomínky, návrhy?
Lerek: Jsi jediný, koho asi nikdo z nás osobně nezná, takže doufám, že máš nastudované fotky, ať víš ke komu se hlásit. My tě snad poznáme. A dále bych ti rád řekl, že všichni víme, jak rád píšeš na Sigil opilý, ale nikdo si tě určitě nepřeje poznat v takovém stavu osobně. Zkus tedy pana Alkece omezit, jak to jen půjde. Jednoho Tondu jsme už poznali a víme své. Bordéééééél!
Vampiria: Připrav si pochodové boty. Vzdálenost z výchozího bodu Nádraží do Tratorie je minimálně 2,5 km. A to budeš muset projít alespoň dvakrát. Pokud to ráno nevezmeš tramvají.
Měřil jsem to, obě trasy jsou stejně dlouhé.
Dále bych to viděl na přesun k Elesime. A nakonec do Tratorie.
Nějaké připomínky, návrhy?
Lerek: Jsi jediný, koho asi nikdo z nás osobně nezná, takže doufám, že máš nastudované fotky, ať víš ke komu se hlásit. My tě snad poznáme. A dále bych ti rád řekl, že všichni víme, jak rád píšeš na Sigil opilý, ale nikdo si tě určitě nepřeje poznat v takovém stavu osobně. Zkus tedy pana Alkece omezit, jak to jen půjde. Jednoho Tondu jsme už poznali a víme své. Bordéééééél!
Vampiria: Připrav si pochodové boty. Vzdálenost z výchozího bodu Nádraží do Tratorie je minimálně 2,5 km. A to budeš muset projít alespoň dvakrát. Pokud to ráno nevezmeš tramvají.
Měřil jsem to, obě trasy jsou stejně dlouhé.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
Tafif: v hospodě je to poněkud něco jiného po stránce atmosféry než doma pod vlivem neonazi muziky, roztomilých obrázků s otáčivými hákenkrojcíky a videí s fenomenálně hajlujícím Hitlerem... (anebo pustit si Laibach, to teprve je
)
Vampiria: předpokládám, že jedeš vlakem, tak mi prosím napiš jakým
Ajantis: to vezmi, bude prdel

Vampiria: předpokládám, že jedeš vlakem, tak mi prosím napiš jakým
Ajantis: to vezmi, bude prdel

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Lerek: Ještě jedna věc prosím tě, a ber to pls. jen jako varování, ne výhružku. Těším se na to, že uvidím sigilany, včetně tebe, protože např. Saruman se na Pissu taky ukázal jako fajn typoš, ale počítej s tím, že jakékoliv narušování většinou poklidného srazu by mělo pro tebe neblahé následky. Jak na místě, tak foru. Takže ahoj v sobotu 

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arian: Tohle platí pro všeobecně a pro všechny, na srazy se (pravda, nevím, co tam tak míváš ve zvyku Ty) nechodíme narušovat, ani rozrušovat, ale popovídat si...
. Btw. ty "neblahé následky" jsi myslel jak? Cítím latentní agresivitu 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já budu v Olomouci už asi od dopoledne, ale mám tam předtím sraz s jedním kamarádem, takže se od něj nechám dovést na nádraží, nebo kde se před pochodem do hospody scházíte...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?