Magic: The Gathering

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

SneZhulak: Tak mě šlo konkrétně spíš o to, jestli se tam můžu přijít jen tak jednou informačně podívat a potom už třeba nee, bez nějakejch postihů..
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

KOFi: já sem to tak myslel. :-D
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

KOFi: Asi tam nebudeš chodit co?
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

SneZhulak: To netvrdím, ale momentálně prostě nemám na Magic zrovna moc času a vlastně ani chuti.. :-?
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

Co hovorite na Ravnicu?
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Frco píše:Co hovorite na Ravnicu?
Zatím jsem s ní zase tolik do styku nepřišel, ale landy tam jsou fakt nádherný :!: :shock:
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

Hlavne tie dualy za 500 :twisted:
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

V ravnici mi ale přijdou nevyvážený barvy, co sem se zběžně díval, tak má červená celkem h***o. Jo ale landy :boohoo: ...paráda.
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

No, já sem spíš experimentální stavitel(vážně nemusím takový to:stavim deck, mrknu na brainburst, postavim, zkusim, hodim do fora na CMUS - vsichni reknou ze je to na sux apod., tak znova na brainburst...vo tom to snad není, vždyť jde hlavně o zábavu)...prostě občas pro pr***...
Hlavní problém jsou prachy ;-) , ale jinak supr.
Ravnica?? Po dlouhý době sada se silnejma kartama(ve větším množství. Gildy sou supr nápad, nový schopnosti hustý...jen bych se chtěl dočkat reprintu ňákýho drsnýho counterování...Counterspell, Force of Will :-D
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

Jo,Magic jsem hrál od začátku Tempest bloku až po konec Mirrodin bloku,pak už mi prostě něják došly síly(a taky finance :-D ) a navíc už se mi to zdálo moc překombinované a stále více komerční.Jinak balíky jsem měl:Fritku,Stompy,UG Madness,Psychatog,Turboelves a mnoho dalších úchyláren.Hrál jsem to samozřejmě i závodně a vymetal všechny turnaje v okolí se svými neporazitelnými turbo elfíky,ale nástup affinit mě docela spláchnul! :-D Přece jenom se na tom standartu střídají bloky na můj vkus až moc rychle a to byl taky jeden z hlavních důvodů proč jsem s tím seknul!
Kdybych tady měl vyprávět celou svou magicovou kariéru,bylo by to na dlouho,takže se musíte spokojit s výše uvedenými fakty.
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Já Magicky hrál od Invasion blocku po Odyssey block. Vrazil jsem do toho asi 10 litrů, mno a teď mám prd... :cry: Většinou jsem hrál bílou či zlenou (Odyssey block - squirells :twisted: ). Skvělá hra a maximální žrout času!
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

Ja som to hraval od Ice age a stvrtej edicie,cca 1 rok po vydani aj s bratom,hral som to do Champions of Kamigawa,ale tie cinske sra*ky fakt nemusim.A imho tam ide len o peniaze a ten kto nezaraba si moc nezahra.
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Na Magicku se mi líbili některé hodně vydařené karty (myslím tím nakreslené - taková Rebecca Guay. Mňam!)
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

crovax en-vec píše:Já Magicky hrál od Invasion blocku po Odyssey block. Vrazil jsem do toho asi 10 litrů, mno a teď mám prd... :cry: Většinou jsem hrál bílou či zlenou (Odyssey block - squirells :twisted: ). Skvělá hra a maximální žrout času!
To jo! :shock: Vždyť bloky Invasion a Odyssey jdou hned po sobě!Jak si za to mohl vyvalit 10 litrů,když si to hrál takovou chvíli?Co si proboha kupoval?Já v tý době taky stavěl squirelly a sehnal jsem je postupně celé a dohromady mě stáli tak 700 ani ne!To si musel koupit 3 displaye nebo co,protože tenkrát se balíky sháněly ještě celkem lacino...
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
Dalucca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalucca »

Magici jsou skvělý v nových edicích se sice nevyznám ale mám karty od ice age, aliances, 4th ... mirage apod a tam se vcelku chytám. Jinak nebyla špatna PC hra od Microprose MTG s tou strategickou částí no a nebo duely, škoda že do ní nevyšli upgrady nových expanzí a chyběl multiplayeR :/ ...nebo se pletu?
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“