Magic: The Gathering
Moderátor: sevencreature
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, já sem spíš experimentální stavitel(vážně nemusím takový to:stavim deck, mrknu na brainburst, postavim, zkusim, hodim do fora na CMUS - vsichni reknou ze je to na sux apod., tak znova na brainburst...vo tom to snad není, vždyť jde hlavně o zábavu)...prostě občas pro pr***...
Hlavní problém jsou prachy
, ale jinak supr.
Ravnica?? Po dlouhý době sada se silnejma kartama(ve větším množství. Gildy sou supr nápad, nový schopnosti hustý...jen bych se chtěl dočkat reprintu ňákýho drsnýho counterování...Counterspell, Force of Will
Hlavní problém jsou prachy

Ravnica?? Po dlouhý době sada se silnejma kartama(ve větším množství. Gildy sou supr nápad, nový schopnosti hustý...jen bych se chtěl dočkat reprintu ňákýho drsnýho counterování...Counterspell, Force of Will

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jo,Magic jsem hrál od začátku Tempest bloku až po konec Mirrodin bloku,pak už mi prostě něják došly síly(a taky finance
) a navíc už se mi to zdálo moc překombinované a stále více komerční.Jinak balíky jsem měl:Fritku,Stompy,UG Madness,Psychatog,Turboelves a mnoho dalších úchyláren.Hrál jsem to samozřejmě i závodně a vymetal všechny turnaje v okolí se svými neporazitelnými turbo elfíky,ale nástup affinit mě docela spláchnul!
Přece jenom se na tom standartu střídají bloky na můj vkus až moc rychle a to byl taky jeden z hlavních důvodů proč jsem s tím seknul!
Kdybych tady měl vyprávět celou svou magicovou kariéru,bylo by to na dlouho,takže se musíte spokojit s výše uvedenými fakty.

Kdybych tady měl vyprávět celou svou magicovou kariéru,bylo by to na dlouho,takže se musíte spokojit s výše uvedenými fakty.
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
- crovax en-vec
- Sigilan
Já Magicky hrál od Invasion blocku po Odyssey block. Vrazil jsem do toho asi 10 litrů, mno a teď mám prd...
Většinou jsem hrál bílou či zlenou (Odyssey block - squirells
). Skvělá hra a maximální žrout času!

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- crovax en-vec
- Sigilan
Na Magicku se mi líbili některé hodně vydařené karty (myslím tím nakreslené - taková Rebecca Guay. Mňam!)
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To jo!crovax en-vec píše:Já Magicky hrál od Invasion blocku po Odyssey block. Vrazil jsem do toho asi 10 litrů, mno a teď mám prd...Většinou jsem hrál bílou či zlenou (Odyssey block - squirells
). Skvělá hra a maximální žrout času!

Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
Magici jsou skvělý v nových edicích se sice nevyznám ale mám karty od ice age, aliances, 4th ... mirage apod a tam se vcelku chytám. Jinak nebyla špatna PC hra od Microprose MTG s tou strategickou částí no a nebo duely, škoda že do ní nevyšli upgrady nových expanzí a chyběl multiplayeR :/ ...nebo se pletu?