Jinak je dle mě Shawshank velice dobrej film a nějaké výrazné chyby jsem neshledal.
A Román pro ženy je dle mě opravdu přeceňovaný, ikdyž Stašová tam alespoň dle mě hrála dobře

Moderátor: sevencreature
Hehe, taky mám občas takovej dojem...KEBULE píše:VAMPIRANTIS: Ty nejsi náročný... Ty totiž vyžaduješ vlastní invenci tvůrce(tvůrců), ale pokud nevyhovuje přesně tvým představám, je špatná a tvůrce diletant. To podle mě není náročnost, ale netolerantnost...
A mám takovej pocit, že je to netolerantnost z presvědčení a ne ze skutečné netolerantnosti.
Erm... No v podstatě ano, ale takhle to zní dost hrubě. Jde mi o to, že mě se např. často stane u filmu, že mě napadne, co by tam mohlo být lepší, ale pokud mě to i přesto baví, tak proč to odsoudit? Film nemusí být idealní, aby byl dobrý. Mě po tom samozřejmě nemusí nic být, ale to, že tvoje a ajantisovy názory jsou skoro vždy extrémní a dalo by se říct, bipólové, není moc obtížné postřehnout.Vampiria píše:KEBULE & Hamster: Takže má člověk oceňovat i filmy, které mu nevyhovují? A to proč?![]()
Já plně akceptuji, že ostatní lidé mají jiný vkus a líbí se jim jiné filmy. S tímto zde máš problém hlavně ty, který odmítáš repektovat mé názory.KEBULE píše:Ajantis:
Řeknu to jinak tvůrce se musí zavděčit víc než jednomu Ajantisovi. A tvoje nechuť to akceptovat z něj dělá diletanta...