(Ad popularita - moji fanoušci mi nerozumějí, ale to se mi právě líbí. Nejradši mám takové, co mi sestavují psychologický profil a přejí rakovinu.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Preboha, ved Neferitovi neumrel skrecok alebo tak, iba mu niekto poslal dementny mail a myslim, ze si to nezobral pod rebra natolko, aby mu bolo treba kondolovat ;) :)Target píše:(ale chci ti říct, že jsem s tebou)
To bych zase netvrdil - já se snažím, aby se na tomto fóru diskutovalo v rámci mezí slušnosti, takže odporovat si klidně můžete, hádat taky, ale urážet někoho teda nebudete. Tak nějak mě těší, že si pachatel nedovolil tento příspěvek umístit na fórum, protože a) fórum není anonymní, b) takové jednání se tu netrpí.Ajantis píše:Jen na foru se podobně debilních příspěvků jako ten vzkaz vyskytuje více.
A taky na doporučujícím padagogovi a nejen na tom doporučujícím. Brácha např. napsal v dějepise něco nelichotivého o hrdinné SA a učitelka to řešila jen tak, že zavolala mé mamce, vyhodila písemku do koše a nabádala mamku, aby bráchovi domluvila, že by si tím mohl nadělat hodně nepříjemností. Nebo když mu třídní učitel napsal posudek, že by bráchu nevzali ani k posunovačům, tak doporučují pedagog - poradce v podstatě zfalšoval posudek jiný. No byla do blbá doba, spoustu událostí a věcí dnes zní už neuvěřitelně.Vlasák píše:Vanda: ono taky záleželo, na jakou vejšku člověk šel (ať už z politického zaměření té dané školy anebo "exkluzivity" té které školy; zrovna třeba vojenská je na politiku dost háklivá). Druhak taky na kamarádšoftech a nakonec i na tom, jak moc velkej "nečlen" člověk byl.
Ajantis píše:On si někdo dovolil kritizovat hrdinné Sturm Abteilung?!?Vanda píše:Brácha např. napsal v dějepise něco nelichotivého o hrdinné SA...![]()