Váš věk?
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Erina - zdravím Tě. Přiznám se a hluboce se stydím, že jsem Tě zde doposud neviděl a ani jsem o Tobě neslyšel. Proto se

Pokud jsi opravdu ve věku, který jsi zde uvedla tak jsem ztratil statut nejstaršího sigilana. Takže
a ještě
a nakonec
na druhé straně mě to tak trochu mrzí
Už nejsem ničím výlučný
Budu muset něco vymyslet. Tak se měj mezi námi hezky pokud jsi nováček a pokud nejsi tak mi odpusť moji neznalost. Rád tě budu vídat.

Pokud jsi opravdu ve věku, který jsi zde uvedla tak jsem ztratil statut nejstaršího sigilana. Takže

Budu muset něco vymyslet. Tak se měj mezi námi hezky pokud jsi nováček a pokud nejsi tak mi odpusť moji neznalost. Rád tě budu vídat.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Vlasák - je pravda že na vlákna o hrách nechodím. Je to tím že nehraji. Nějak mi to nejde.
Jak jsem už kdysi a kdesi napsal, po hanácku: " So na to blbé"
Tutíž když jsem se i podíval co se tam děje, měl jsem pocit, že se pokouším číst svahilštinu psanou švabachem.

Tutíž když jsem se i podíval co se tam děje, měl jsem pocit, že se pokouším číst svahilštinu psanou švabachem.

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
Ajantis a Vampiria, musim nabonzovat svy virtualni dite Vlasaka, kterej mi o vas rekl a moc se mi tu libi
.
Neferit Sr., nikdo neni na hrani blbe. Ja jsem RPG pozitivni babca a hraju, dokud jeste ty reflexy a postreh nejsou uplne v haji. Az se zas zpomali, tak uz budu moc parit akorat Simaky
A hrat jsem si zacala ve 44 letech 

Neferit Sr., nikdo neni na hrani blbe. Ja jsem RPG pozitivni babca a hraju, dokud jeste ty reflexy a postreh nejsou uplne v haji. Az se zas zpomali, tak uz budu moc parit akorat Simaky

Naposledy upravil(a) Erina dne 7.3.2007 23:11, celkem upraveno 1 x.