Oblíbené počasí

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Jaké počasí je vaše oblíbené?

Zamračeno s deštěm
6
16%
Zamračeno bez deště
10
27%
Mlha
6
16%
Slunečno
7
19%
Sněhová vánice
3
8%
Jiné (jaké)
5
14%

Celkem hlasů: 37

Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Cesare - ne - dle psychologicko-biologických výzkumů se bez slunce týden a déle neobejdeš. Samozřejmě teoreticky můžeš představovat vyjímku, ale velká většina populace slunce opravdu potřebuje a to nejen z čistě biologického hlediska:)

Jinak jsem ochoten respektovat všechno, ale to, že má někdo rád bláto mi přijde fakt divné:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

IMHO je rozdíl mezi týdnem bez slunce a týdnem bez slunečnýho dne. Přes mraky filtrovaný denní světlo IMHO úplně v pohodě stačí.

Nedostatek slunečního svitu dost možná dělá s mým organismem podobný věci, jako s jinejma lidskejma organismama, ale že bych pociťovala nějaký subjektivní potíže, když ta svítisvině na tejden zaleze... To fakt ne...;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

No - já nevim, je to Tvoje věc...já si jen vybavuji, co jsem četl v nějaké knížce o stresu a podobných situacích:)

Osobně je mi to fuk, ale soudě dle reakcí zde, tak mi přijde, že je dneska "IN" a "COOL" nemít rád sluníčko... a samozřejmě podléhání takovejmhle trendům považuji za hloupé, ale...je to každého věc:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vallun píše: Osobně je mi to fuk, ale soudě dle reakcí zde, tak mi přijde, že je dneska "IN" a "COOL" nemít rád sluníčko... a samozřejmě podléhání takovejmhle trendům považuji za hloupé, ale...je to každého věc:)
Dneska je "in" a "cool" kdeco. Obzvlášť označit za podléhání trendům cokoli, co ti hlava nebere (čímž zabiješ dvě mouchy jednou ranou, anžto se tak zároveň proti trendům vymezuješ - což je taky "in" a "cool"). Nic si z toho nedělej, dopouštějí se toho všichni. (Včetně mně.)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Cesare: :lol:
Vallun píše:Jinak jsem ochoten respektovat všechno, ale to, že má někdo rád bláto mi přijde fakt divnéSmile
Je to divnééé, je to zrůdnééé, fůůůj!!!

Mně zas přijde populární bezvýhradné přijímání každého psychologického žvástu, jak kdyby to bylo slovo svaté. :mrgreen:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Zbytečně vyhrocené- někdo je rád opečený jako buřt, někdo uvařený jak jitrnice a někdo má prostě rád chladno a jiný zase déšť. Co je na tom?

Že slunce potřebuje každá živá bytost? V pořádku. Ale to neznamená že ho každý bude vyhledávat.

Jsme každý jiný :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Neferit Sr. píše:Zbytečně vyhrocené- někdo je rád opečený jako buřt, někdo uvařený jak jitrnice a někdo má prostě rád chladno a jiný zase déšť. Co je na tom?

Že slunce potřebuje každá živá bytost? V pořádku. Ale to neznamená že ho každý bude vyhledávat.

Jsme každý jiný :-D
Amen.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Vallun píše:No - já nevim, je to Tvoje věc...já si jen vybavuji, co jsem četl v nějaké knížce o stresu a podobných situacích:)

Osobně je mi to fuk, ale soudě dle reakcí zde, tak mi přijde, že je dneska "IN" a "COOL" nemít rád sluníčko... a samozřejmě podléhání takovejmhle trendům považuji za hloupé, ale...je to každého věc:)
To jsem netušila, že je moje babička trendistka :lol: Opravdu, ta dobrá 90.-ti letá žena zatahuje žaluzije, když sluní svítíčko a ven z domu vychází zásadně jen, když je pod mrakem. I když co si ji pamatuji, nikdy nenadávala na sychravé počasí, byla schopná přijít z podzimní fujavice a říct vesele: "to tam ale fouká".
Všechny ty studie jsou nádherná věc, jednou na něco příjdou a za pár let všechno popřou. Existuje dost kytek, které sice sluneční světlo potřebují, ale vlastně na přímé sluneční světlo neptaří a tak nějak to bude i s lidmi. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Vanda píše:... zatahuje žaluzije, když sluní svítíčko...
Roztomilé. :-D
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vanda: Chtěla bych tvoji babičku poznat...:-)
Neferit Sr.
Sigilan

Babičky jsou největší poklad jaký máme. Já mám naživu jednu sdědou a jsou to dodnes studánky dobré pohody. A počasí nikdy nějak zvlášť neřešili.

Ale jak stárli, vyhledávají chladno.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Teploměr u nás ukazuje 40° C, to mám ale radost...
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

S horkem roste agresivita především lidských jedinců...stoupá počet napadených i vražd...tak, tak :!:

(a když slunce svítí moc, nevidím na monitor a pokud jsem někde pod kopcem, no...těžce se šlape s naloženým, báglem a rukama až na zem....těžce 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Tady je tedy pěkná kosa :-? :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit Sr.
Sigilan

Dneska se i u nás v Prostějově krásně ochladilo. Dokonce se dalo dýchat. Jinak zase abych nevypadal tak spokojeně zrovna dnes jsem potřeboval z rána sucho a ono pršelo. Inspektoři životního prostředí měli ztíženou práci a naštaní si moc vymrčovali.

Jinak to dnes bylo prima a doufám, že to ještě chvilu vydrží. :-D

Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“