1.Prostějovský (Olomoucký) srázek

Chcete se potkat se svými idoly z fóra? Domluvte si schůzku.

Moderátor: yenn

Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Razfallow píše:Přestaneme spamovat a začneme si vážně domlouvat nějaký srázek, ano? Jinak budou příspěvky mazány.
jj, máš pravdu. Tak začínáme s plánováním.

Kdy máte kdo volno? U mě je to následovně; volno mám v pondělí, čtvrtek a o víkendu; v úterý mám housle, ve středu orchestr a v pátek mám dlouho tělocvik a pak ještě izraelské tance. Nebyl by ale zas tak velkej problém se v tancích omluvit.

Co vy ostatní?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Chvilku tady člověk není a už se to tady skoro stěhuje na Hadrníkovo náměstí :!: :lol:

Jináč já dokážu svoje povinnosti docela pěkně oddalovat a delegovat, tudíž si dokážu udělat volno snad prakticky kdykoliv, takže návrh termínu bych klidně nechal na někom, kdo si s časem rozumí hůře než já.. :roll:

Neferit: Tak to jsem rád, že nemusím propadat panice, bo jsem k tomu už neměl daleko :-) ;-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 29.11.2005 21:08, celkem upraveno 3 x.
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

KOFi píše:Jináč já si udělám čas snad prakticky kdykoliv..
Nechci vám do toho kecat, ale když všichni řeknou, že májí čas kdykoliv, tak se to potom dost těžko dohaduje.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Viva la revolucion
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Anthrax: Já jsem ten svůj příspěvek už trochu editoval, ale kdyby se k tomu jako já postavilo více lidí (o čemž pochybuji), tak rázně zasáhnu a navrhnu nějaký datum ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi píše:Chvilku tady člověk není a už se to tady skoro stěhuje na Hadrníkovo náměstí :!: :lol:

Jináč já dokážu svoje povinnosti docela pěkně oddalovat a delegovat, tudíž si dokážu udělat volno snad prakticky kdykoliv, takže návrh termínu bych klidně nechal na někom, kdo si s časem rozumí hůře než já.. :roll:

Neferit: Tak to jsem rád, že nemusím propadat panice, bo jsem k tomu už neměl daleko :-) ;-)

Dobrá, takže my dva to máme skoro z krku. Termíny, kdy se ale ani omluvit nemůžu, bo bych pak dostala klepec, že bych se z toho nevzpamatovala, jsou 4. a 11. (akce s hudebkou). Jinak jsem na tom s časem celkem v poho.

Drobný dotaz, je už aspoň trochu jasné, kolik nás na celým srazu bude?

Kofi: Nepropadejte klidu! Udržujte paniku! (páč teď začínám propadat panice zas já - i když z jiných než srazovních důvodů)

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

AlieN: Jasně, přijď..

Neferit: No tak, kdyby přišli všichni, kdo přislíbili svoji možnou účast, tak by nás bylo (včetně nás dvou, kteří jsme prakticky jistí) zatím 6, pokud dobře počítám - ale to si koneckonců nejspíš už spočítalas sama, takže nevím, proč to vlastně píšu.. :-P
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tož já bych mohl 3., 4., 19., 20., a o Vanocich temer kdykoliv
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Nevim jak vy, ale viděla bych to na druhou polovinu prosince, páč v první polovině mám práce nad hlavu (několik vystoupení a velkých písemek)

Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Zdá se, že je problém v absenci nějakého člověka-organizátora, který by dal tyhle roztříštěné příspěvky dohromady a vytvořil nějaký přijatelný termín a vybral vhodné místo... Po mně to chtít nemůžete, páč Olomouc neznám a v Prostějově jsem nikdy nebyl... :-)
Ale vypadá to, že to bude muset být o víkendu- tzn. pátek či sobota a nejlépe týden před Vánoci, popř. o Vánocích. Co vy na to?

A bude to k čertu vlastně v Olomouci nebo Prostějově? :-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis_CG_thief píše:Zdá se, že je problém v absenci nějakého člověka-organizátora, který by dal tyhle roztříštěné příspěvky dohromady a vytvořil nějaký přijatelný termín a vybral vhodné místo... Po mně to chtít nemůžete, páč Olomouc neznám a v Prostějově jsem nikdy nebyl... :-)
Ale vypadá to, že to bude muset být o víkendu- tzn. pátek či sobota a nejlépe týden před Vánoci, popř. o Vánocích. Co vy na to?

A bude to k čertu vlastně v Olomouci nebo Prostějově? :-)

Tak to teda určitě! Pokud by to bylo v Prostějově, tak by nejspíš organizace připadla na mě nebo na KOFiho (nesjpíš na oba), pokud v Olomouci, tak nejspíš na Raze.

V prvné řadě by to ale chtělo vědět, kdo všechno by přijel, od toho se pak bude odvíjet zbytek (místo, čas)

Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit píše: Tak to teda určitě! Pokud by to bylo v Prostějově, tak by nejspíš organizace připadla na mě nebo na KOFiho (nesjpíš na oba), pokud v Olomouci, tak nejspíš na Raze.

V prvné řadě by to ale chtělo vědět, kdo všechno by přijel, od toho se pak bude odvíjet zbytek (místo, čas)
Tož já bych byl spíše pro ten Prostějov, Raz je beztak nespolehlivý srazař :-)
Ono ale zase těžko může člověk říct, zda se mu to hodí když neví, kdy ten sraz bude, že... je to takovej začarovanej kruh :-/

EDIT 21:49- teď jsem si znova pročetl diskusi a mám pocit, že jsme stejnak jenom 3 zájemci o sraz... Ty, já a KOFi ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Z toho si nic nedělejte. My jsem taky jenom 3 nebo 4 a jaké jsou to srazy 8-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

nuže, pokus:
NAVRHUJI PRVNÍ PROSTĚJOVSKÝ SRÁZEK NA SOBOTU 17.12. V 17 HODIN.
Napiště sem jakékoliv vaše výhrady či návrhy k tomuto dni/času/místu.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Měl bych mít čas, pokud mi do toho nic nevleze.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Srazte se v Prostějově a přijeďte do Prahy ;)
Žralok, který štěká, nekouše.
Zamčeno

Zpět na „Srazy a setkání“