Sólo hraní

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

Ave: Prý jo, ale nezkoušel jsem to. Jedinej problém je pak Irenicus, Ale já myslím, že pasti by to vyřešili.
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

Ave: No, na toho zabijáka v pekle asi backstab moc nepomůže jelikož ho uděláš jenom jednou a za chvilku se zregeneruje. Ale na Irenika na stromě :-) ? To by mohlo jít, ale chtělo by to štěstí, aby si způsobila co nejvíc a on neudělal pravdivý vidění, jak to maj ve zvyku všichni mocnější mágové ve hře.
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmm, solo hraní může být zajímavé, ale asi by mě nebavilo pořád spát (do kouzel 7. levelu), a hlavně mě baví mít skupinu víc lidí, kde má každý nějakou silnou a slabou stránku, různě s nimi manévrovat v bojích (hlavně na nižších levelech, kde mám taktika ještě nějaký význám - na vyšších je to většinou jedno - no doufám, že s Tactics to bude lepší).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Assassin píše:a on neudělal pravdivý vidění, jak to maj ve zvyku všichni mocnější mágové ve hře.
Pravdivé vidění rádi kouzlí i ti nejbezvýznamnější kouzelníčci - kouzlí ho dokonce i majitel (jak se jenom jmenuje :doh: ) [Ribald //- yenn] Dobrodruhova krámku, když mu tam přijdeš s neviditelnou postavou.. ;-)

Podle mě je sólo hra vhodná především pro BG1, bo ve dvojce by už člověk o HODNĚ přišel.. :-?
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

sevencreature píše:...na vyšších je to většinou jedno - no doufám, že s Tactics to bude lepší).
To si piš, že bude. Na začátku občas zdrhačka s nějakou postavou, na kterou si někdo "zased" jen aby hráč mohl vypít další lektvar...
A pozdějc rozhodně nebude stačit jen zapnout AI družiny a sledovat...z SoA třeba s Gaxem je sranda a pak Jon v pekle, tram už holt musí člověk něco dělat, rozplánovat(aspoň 1. část) vteřinu po vteřině. V ToB pak věci jako Ohn. obři z IB(schválně si někdy zkus hromadnej útok na 1 obra, budeš nemile překvapen :-? ), Imp. Sendai(oversight) - sice se o ní tady dost namluvilo, ale kdo neochutnal, nepochopí ;-) a pak závěr Ascesion, ten jsem zatim nedal) - zatim jsem viděl jen 1. část, fakt sranda, po Timestopu ????(hádej koho :-D, asi 4. setkání) jsem pravidelně bez mágů. No, jednou jsem přežil jen já, tak jsem viděl ochranku 1. zdroje(by šlo, kdybych tam nebyl sám ;-) ).
Btw, zkoušel někdo s tacticem apod. solo?? Mi to přijde dost šílený, navíc je těch expů tak moc, že by tak o dpodtemna nebylo pomalu kam se zlepšovat ;-) .
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

Při svém sólo tažení jsem konečně narazil. Ne však na boj, ale na hádanku. V Duargově věži - co mám donést tomu trpaslíkovi, který říká, že chce něco co se třpití... :-(
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Kong Bao-tan: mám pocit, že chce drahokam, který je v místnosti na Z nebo JZ, v takové hromadě na zemi.
Ale který drahoma to je, už si nepamatuju. Ale nejni obyčejný, když ho uvidíš, pochopíš, že je to on.
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

Ajantis, Neferit: jj byl to on - ten sem nějak minul. Mno - každopádně všichni 4 už čichaj ke kytičkám (ale byla to akce - solo mag - těch fireballů a kdybych neměl boty rychlosti).

Zatím nějtěžší souboj sem zažil v Balduranově lodi - tam jsem strávil asi 14 dní herního času - pořád sem musel spát...
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ave: Tak právě Runu jsem dával vždycky jen s jednou postavou v poli - stačí mít především Plášť zrcadlení a občas PfE a většina tamějších obyvatel se pozabíjí navzájem.. 8-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 19.2.2006 18:28, celkem upraveno 1 x.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

KOFi píše:Ave: Runu jsem dával vždycky jen s jednou postavou v poli - stačí mít především Plášť zrcadlení a občas PfE a většina tamějších obyvatel se pozabíjí sama..
Já jsem tam šla asi na dvanáctým levelu a dali mi pěkně zabrat,ale nakonec jsem je poslala přímo do horoucího pekla
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Kong Bao-tan: jj, ta loď je poprvé, navíc nemá-li člověk moc silnou partu, docela oříšek.

A v Durlagově věži tě čeká ještě mnoho zajímavých zážitků 8-)
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Cisto jeden Char

Příspěvek od Frco »

Chcel by som si BG II+datadisk zahrat len s jednou postavou, ALE nechcem aby to bol F/T/M,ani cisto Mage.Za oboch som hral a prislo mi to bez modov aj na najvyssej obtiaznosti straaasne lahke.Chcel by som to skusit bud cisto>
Thief-poradte ktory je naj,aj ang aj cesky nazov povolania
Alebo nejake povolanie kombinovane s klerikom/druidom-nie vsak mag!!!

Přesunuto Ajantisem ze samostatného threadu
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

aha,mno ten moze mat az 7x prebodavanie?A este nech sa k tomu vyjadri niekto kto zanho hral,lebo myslim ze vsetky prisery zabijat nebudem :lol:
Nejaku taktiku poradte.Veci viem,len napr jak na golemov....atd.Alebo na vsetkych staci taktika ludi prebodnut,na ostatnich pasce?
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Ono Druid by mohl bejt zajmavej, ale bez toho modum jak mu mění expení a spell progress na klerickej, by byl slušnej porod na ten 15 lvl. :roll: . Jinak zloděje bych dal asi multi F/T, s C/T nemám zkušenosti, zkoušel jste tohle povolání někdo??(klidně v partě)
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

C/T sa vobec da mat?To by bolo celkom zaujimave...Na solo magovi sa mi pacilo hlavne ze som isiel hrou jak nozom cez maslo,na kangaxxa stacil jeden draci dych,na ostatnych abi-dalzzim.Preto by som k tomu thiefovi bral clerica,aspon nejake caster povolanie.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“