Sólo hraní
Ave: No, na toho zabijáka v pekle asi backstab moc nepomůže jelikož ho uděláš jenom jednou a za chvilku se zregeneruje. Ale na Irenika na stromě
? To by mohlo jít, ale chtělo by to štěstí, aby si způsobila co nejvíc a on neudělal pravdivý vidění, jak to maj ve zvyku všichni mocnější mágové ve hře.

Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, solo hraní může být zajímavé, ale asi by mě nebavilo pořád spát (do kouzel 7. levelu), a hlavně mě baví mít skupinu víc lidí, kde má každý nějakou silnou a slabou stránku, různě s nimi manévrovat v bojích (hlavně na nižších levelech, kde mám taktika ještě nějaký význám - na vyšších je to většinou jedno - no doufám, že s Tactics to bude lepší).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Pravdivé vidění rádi kouzlí i ti nejbezvýznamnější kouzelníčci - kouzlí ho dokonce i majitel (jak se jenom jmenujeAssassin píše:a on neudělal pravdivý vidění, jak to maj ve zvyku všichni mocnější mágové ve hře.

Podle mě je sólo hra vhodná především pro BG1, bo ve dvojce by už člověk o HODNĚ přišel..

- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To si piš, že bude. Na začátku občas zdrhačka s nějakou postavou, na kterou si někdo "zased" jen aby hráč mohl vypít další lektvar...sevencreature píše:...na vyšších je to většinou jedno - no doufám, že s Tactics to bude lepší).
A pozdějc rozhodně nebude stačit jen zapnout AI družiny a sledovat...z SoA třeba s Gaxem je sranda a pak Jon v pekle, tram už holt musí člověk něco dělat, rozplánovat(aspoň 1. část) vteřinu po vteřině. V ToB pak věci jako Ohn. obři z IB(schválně si někdy zkus hromadnej útok na 1 obra, budeš nemile překvapen

Btw, zkoušel někdo s tacticem apod. solo?? Mi to přijde dost šílený, navíc je těch expů tak moc, že by tak o dpodtemna nebylo pomalu kam se zlepšovat

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Při svém sólo tažení jsem konečně narazil. Ne však na boj, ale na hádanku. V Duargově věži - co mám donést tomu trpaslíkovi, který říká, že chce něco co se třpití... 

Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis, Neferit: jj byl to on - ten sem nějak minul. Mno - každopádně všichni 4 už čichaj ke kytičkám (ale byla to akce - solo mag - těch fireballů a kdybych neměl boty rychlosti).
Zatím nějtěžší souboj sem zažil v Balduranově lodi - tam jsem strávil asi 14 dní herního času - pořád sem musel spát...
Zatím nějtěžší souboj sem zažil v Balduranově lodi - tam jsem strávil asi 14 dní herního času - pořád sem musel spát...
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Ave: Tak právě Runu jsem dával vždycky jen s jednou postavou v poli - stačí mít především Plášť zrcadlení a občas PfE a většina tamějších obyvatel se pozabíjí navzájem.. 

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 19.2.2006 18:28, celkem upraveno 1 x.
Já jsem tam šla asi na dvanáctým levelu a dali mi pěkně zabrat,ale nakonec jsem je poslala přímo do horoucího peklaKOFi píše:Ave: Runu jsem dával vždycky jen s jednou postavou v poli - stačí mít především Plášť zrcadlení a občas PfE a většina tamějších obyvatel se pozabíjí sama..
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Cisto jeden Char
Chcel by som si BG II+datadisk zahrat len s jednou postavou, ALE nechcem aby to bol F/T/M,ani cisto Mage.Za oboch som hral a prislo mi to bez modov aj na najvyssej obtiaznosti straaasne lahke.Chcel by som to skusit bud cisto>
Thief-poradte ktory je naj,aj ang aj cesky nazov povolania
Alebo nejake povolanie kombinovane s klerikom/druidom-nie vsak mag!!!
Přesunuto Ajantisem ze samostatného threadu
Thief-poradte ktory je naj,aj ang aj cesky nazov povolania
Alebo nejake povolanie kombinovane s klerikom/druidom-nie vsak mag!!!
Přesunuto Ajantisem ze samostatného threadu
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ono Druid by mohl bejt zajmavej, ale bez toho modum jak mu mění expení a spell progress na klerickej, by byl slušnej porod na ten 15 lvl.
. Jinak zloděje bych dal asi multi F/T, s C/T nemám zkušenosti, zkoušel jste tohle povolání někdo??(klidně v partě)

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?