jinak ve F2 jsem se bez problémů s postavou se základními atributy Sex Appeal a CH 10  prošukala téměř celou hrou
 jinak ve F2 jsem se bez problémů s postavou se základními atributy Sex Appeal a CH 10  prošukala téměř celou hrou 
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
 . Po pravde som čakal viac. V Dene to bolo ešte v pohode ale neskôr som ani moc nebadal, že je to iné
 . Po pravde som čakal viac. V Dene to bolo ešte v pohode ale neskôr som ani moc nebadal, že je to iné   
  až to pôjde tak ho zmaž,  please.
 až to pôjde tak ho zmaž,  please. Koveras ho tam taky okamžitě po příchodu založil
 Koveras ho tam taky okamžitě po příchodu založil   

Sám jsem s ním ještě nehrál, ale mělo by to fachčit dobře. Především byl odstraněn bug, kvůli nemuž jsem s 1.04 přišel o všechny savy (naštěstí to bylo již v Denu).nuke píše:Zopakujem jednu svoju otázku : hral F2 niekto s patchom 1.05 ??? Ak ano ako to fachčí ?
 .
 .