Reakce na "Něco na způsob galerie..."
Moderátor: Sadako
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Já sama... Byla to seminárka do tvůrčího psaní...Vampiria píše:Cesare: Btw. kdo zplodil onen anglický originál? Nebo Ty sama jsi authorem?

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ad pohádka -
Na to, že jde o díle obsahující větší než nemalé množství humoru, je hodně povedené. Byť ten konec je imho slabší, takový nezajímavý a rychle utnutý.
Na to, že jde o díle obsahující větší než nemalé množství humoru, je hodně povedené. Byť ten konec je imho slabší, takový nezajímavý a rychle utnutý.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 7.6.2006 17:43, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:

Pohádka je super (ale myslím, že tvoje původní anglická verze je mnohem lepší

Každopádně

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Tak šupem do knihovny. Tolkien - Silmarillion. Najít, půjčit, přečíst...Tokkar píše:Sice nevím, kdo je Maedhros, ale skica to je pěkná.

Ano...7creature píše:To je jeden z těch Tolkienových jednoručáků?

Vampiria: Díky...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Podměrečný sebevědomí, přebujelý ego - pořád s tím mám problémy...Adieu píše:Cesare: Co mě fakt sere sou ty strašný skromný (alibistický?) kecy, co kolem toho vždycky naděláš!Jestlis to zvládla za jednu noc...

Jinak, zrovna s tímhle obrázkem jsem původně opravdu měla podstatně větší plány a nějak to nevyšlo... Můj problém je, že co nedokončím během jednoho "sezení", to nedokončím obvykle vůbec...