Vampiria: Jen jsem čekal, kdy se ozveš.

Moderátor: sevencreature
Pokud si odpůrce, tak nejen že se ti nelíbí přezpívání Kryla, ale vůbec všechno ne?Vampiria píše:sevencreature: Nejde o to, že Kryl byl Pavarotti, ale o moji alergii na Landujeho hlas, dikce, všechno
Třeba Morituri te salutant mi až tak nevadilo, IMHO celkem ušlo - a ostatní krylovky v jeho podání jsem neodchytla; ale po zaslechnutí toho Rocquiem jsem měla *já* chuť popadnout nejbližší volně ležící spinet a jít s ním Landu utlouct.Vampiria píše:Mě je fuk, že mladá degenerace nezná Kryla, to je její problém neschopnosti si něco najít. Ale opravdu se mi nelíbí, jak to Landa przní....a naprosto mě zavraždilo jeho "Rockquiem"kdyby Wolfi neležel v hromadném hrobě a byl schopen dát si dohromady všechny končetiny, tak Landu umlátí spinetem
Ke?Lerek píše:k jeho podání Kryla asi toliko - pro vás odpůrce je asi lepší, kdyby mladá generace neznala Kryla, že?
Landa a spisovatel.Neferit píše:Ale opravdu mě dostalo, když jsem zaslechla "zasvěcenou" diskuzi dvou asi 13-nácti letých kluků, kteří se bavili o "tom Landovi, co napsal Morituri te salutant". To mě málem srazilo z lavičky, na které jsem seděla
nj, ta dnešní mládež má asi hodně na hlavě, ale mimořádně málo v hlavě (aspoň ohledně některých věcíKoveras píše:Landa a spisovatel.To mě taky pobavilo, ale z židle nesrazilo.