How do you kill that which has no life?

Moderátor: sevencreature
Vážne by som Ťa nechcel podceňovať, ale vzhľadom na to, že sa mi podobné veci stávajú... máš tú numerickú klávesnicu zapnutú?Vanda píše:Tak a je to tady. Klan se rozhádal kvůli hloupostem a pomalu se rozpadá a Lineage 2 mě tím přestává bavit. Takže jsem nainstalovala Jade Empire a Dungeon Siege 2. Jade empire vypadá slibně, jen ještě nevím, jak přehodit zbraň. V manuálu píšou na numerické klávesnici, ale zřejmě na to bude ještě nějaký další fígl, protože to takhle nefunguje.
Tak to mě napadlo jako první, ale ano je zaplá.Elessar píše:Vážne by som Ťa nechcel podceňovať, ale vzhľadom na to, že sa mi podobné veci stávajú... máš tú numerickú klávesnicu zapnutú?Vanda píše:Tak a je to tady. Klan se rozhádal kvůli hloupostem a pomalu se rozpadá a Lineage 2 mě tím přestává bavit. Takže jsem nainstalovala Jade Empire a Dungeon Siege 2. Jade empire vypadá slibně, jen ještě nevím, jak přehodit zbraň. V manuálu píšou na numerické klávesnici, ale zřejmě na to bude ještě nějaký další fígl, protože to takhle nefunguje.