No ale Mohamed už taky pár let nežije... No když to řekneš o něm, tak tě zastřelí i dneskaAjantis_CG_thief píše:7c: docela hezká myšlenka- kdybys to řekl v Německu před 70ti lety, nikdo nezapálí ambasádu, prostě Tě zastřelí.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
No ale Mohamed už taky pár let nežije... No když to řekneš o něm, tak tě zastřelí i dneskaAjantis_CG_thief píše:7c: docela hezká myšlenka- kdybys to řekl v Německu před 70ti lety, nikdo nezapálí ambasádu, prostě Tě zastřelí.
Jo, kdyby mohli, zastřelili by Tě hned.sevencreature píše:No ale Mohamed už taky pár let nežije... No když to řekneš o něm, tak tě zastřelí i dneska
A já se vsadím, že se proti tomu tolerantní Evropa ohradí, ALE nikdo nepůjde s pochodní v ruce na Iránskou ambasádu.Ajantis_CG_thief píše:"Do boje o princip svobody slova se pustil nejčtenější íránský deník. Vypsal konkurz na nejlepší komiks o holokaustu. Reaguje tak na obhajobu evropského tisku, jež zveřejnil karikatury islámského proroka Mohameda.
Deník Hamšahrí tvrdí, že jde o zkoušku toho, kam až může zajít svoboda slova, kterou evropské deníky odůvodňovaly otištění karikatur."
Hehe
Osobně si to myslím taky. I když nebude to ani tak zkouška pro Evropu, jako spíše pro izraelské radikály. Jsem zvědav, jak to oni budou komentovat....drake127 píše:A já se vsadím, že se proti tomu tolerantní Evropa ohradí, ALE nikdo nepůjde s pochodní v ruce na Iránskou ambasádu.
Jo, tohle je problém... holt se musíme snažit nějak to jejich radikální období přežít, pokud možno v mírusevencreature píše:Asi je těžké vysvětlovat muslimům, že Islám není smysl světa, života a rozhodně to není něco, čím by se Evropa měla řídit
Tohle je stát od státu, ale v naprosté většině států nejni šarí´ia (islámské právo) výlučným pramenem práva. Většinou je spíše doplňkové.sevencreature píše:Teď nemám moc (vůbec) přehled o islámských zemích - jak to tam je s odlukou církve a státu (zákonů)...