Moderátor: sevencreature
Myslim, ze nejni. Dej opravdu nebyl nijak prekvapivy, natozpak prevratny, ale ma ten film minimalne velmi dobrou atmosferu a Johnnyho DeppaJab píše:Tak já zase patřím k té druhé. Mně ten film přišel šíleně kýčovitý s plytkým a snadno předvídatelným dějem. Prostě totální nuda. Ale závěr se mi proti tomu i celkem líbil. Není to zvláštní?Ajantis_CG_thief píše:V reakcích na konec 9th Gate se setkávám s dvěma názory- buď se velmi líbí, nebo naopak. Já tedy patřím k té první skupině, kvůli jeho otevřenosti
Oldboy je jeden z nejlepsich filmu, co jsem posledni dobou videl. Po vsech strankach. Z te "remeslne" casti byla zcela bezkonkurencni hudba a kamera, to na vychode umi... a Korejci (obzvlast hlavni "zaporak") i Korejky se mi libi dost. Horsi je to s Japonkama...petruschka píše:v poslední době mě teda dostal Oldboy - to byla vážně rána palicí. zvlášť ta kombinace skoro bojové hry s úchylným psychodramatem. a scéna s nůžkama... ten zvuk si budu pamatovat ještě hodně dlouho
Já bych se zase divil lidem, kterým z toho bylo dobřeVampiria píše:Saló se mi docela líbilo, ale dost se divím lidem, co jim z toho bylo zle - asi nečetli knížku. Taky Caligula byl docela fajn