Zítra mám aspoň chvilku volna, tak půjdu na hřiby, držte mi palce...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
"Vždycky, když jdeme s rodiči do lesa, najdeme tak akorát houby."Koveras píše:Ještě žiju...
Zítra mám aspoň chvilku volna, tak půjdu na hřiby, držte mi palce...
A podtím si představuješ co?sevencreature píše:Roky?! OMG. Už za tři měsíce by jsi při správné životosprávě měla pozorovat mnohem větší příbytek svalové hmotyVanda píše:roky dřiny se zúročili..konečně jsem přibrala dvě kila![]()
skvělá myšlenka, ale z práce chodím tak vyřízená, že na svaly nezbývá čas, tedy cvičení. Náhodou znám holku, co přibrala z válení.sevencreature píše:Vanda: Nějaké komplexní cvičení a jídelníček zaměřený na růst svalové hmoty - tj. bílkoviny, sacharidy.
Nj, je vidět, že ta holka ten gaučing strečing flákalaVanda píše:skvělá myšlenka, ale z práce chodím tak vyřízená, že na svaly nezbývá čas, tedy cvičení. Náhodou znám holku, co přibrala z válení.Jím tedy alespoň všechno, co je zakázáno baculkám, nechtějí-li příbírat.
Kdybych neměla tolik bodů v INT a WIS, tak bych ti řekla, že tvoje starosti bych chtěla mít...Vanda píše:skvělá myšlenka, ale z práce chodím tak vyřízená, že na svaly nezbývá čas, tedy cvičení. Náhodou znám holku, co přibrala z válení.sevencreature píše:Vanda: Nějaké komplexní cvičení a jídelníček zaměřený na růst svalové hmoty - tj. bílkoviny, sacharidy.Jím tedy alespoň všechno, co je zakázáno baculkám, nechtějí-li příbírat.