Noční thread II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Sakra, já vás nějak nechápu, asi jsem dneska málo chlastal :-?
Teď si užívám dojezdu po menší oslavě a protože se tu nikomu nechce spát tak hrajeme Tekkena na starodávném PSku :-)
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

ungh... battlefront2 a WoW... moje prekliatie(a po minule noci to boli M&M6-9, SW:BF2, obscure2, ...)kedy to mam kua vsetko dohrat :-(

a teraz chodievam spat pekne dlho v noci, lenze v pondelok musim po dvoch tyzdnoch do skoly, takze :cry:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

:drool: Moje vnútro a vnútornosti fascinujú tie najrôznejšie výmysly a zázraky nášho nádherného mesta. Avšak asi najviac z nich energia a sila jari v sigilských uliciach. Nie umývacieho prostriedku samozrejme, to je u *nás* iná kapitola, ale ide o prejav priam mýtickej moc, uctievanej už v starom Egypte, praveku, ignorujúcej aj fakt, že je vlastne jeseň, ktorá vystryskáva ako vodopád hlboko z útrob skaly, zo vztýčenného brala nad hustým pralesným porastom, ktorý je ešte mladý a prebúdza sa v ňom, teda presnejšie povedané, ešte hlbšie pod ním, v zásobárňach podzemnej vody zázrak života. Som očarený. Mám potrebu si o tom pohovoriť, prediskutovať to, čo je samotné o sebe známka, že to nie je pre mňa ľahké vziať. Čo si myslíte vy? Aké sú vaše osobné skúsenosti, postrehy a názory?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Ano, určite, i já jsem naprosto tímto dějem okouzlený, avšak hlavně v tom směru, že rád sleduju mladé zajíčky, kteří utíkají v domě raněných a nemocných pod umělé vodopády napást se čerstvé trávy, případně sa na ní dobře vyválet. A úplným vrcholem je moment když zjistíte, že oný zajíček je RůŽoVý, bývá v téměř virtuální klícce v Golčově Jeníkově či případně Baldurově Bráně a jiných nádherných virtuálních místech, a vy jste vypili príliš hodně alkoholu kombinovaného s lékama, požili nepřiměřené množství omamných látek či trpíte závažnou duševní poruchou jako například my dva…
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Také vzpomínám na časy strávené u Shadow Warriora. Porcování podivných monster katanou, snad poprvé střelba s dual UZIn, rotační brokovnice a hlavně raketomet s přídavnou atomovkou...

Ale proč jsem si na to vzpomněl? Jo vlastně, v jednom lvlu tam byla místnůstka s vodopádem a všude kolem pobíhali zajíčci, kteří se věnovali mršky také i jiné činnosti... Opravdu mi připadalo, že tam zajíčci nemizí ani přes snahy monster, ale spíše naopak...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Tak jsem slavně zvítězila v "herouskách", skoukla film, u kterého jsem si trošku zaslzela a možná je už čas spát...teda brzo :-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Artemis Entreri
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artemis Entreri »

The night time of Drows !NO! night is time of Assasins :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.

Artemis Entreri
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Vzhledem k tomu, že v poslední době se namnožili různé krizové situace, které naštěstí nevyplynuli, leč v budoucnu by určitě mohly, do trvalého exilu zainteresovaných. V oných případech bude nutné konat rychle, takže jsme se rozhodli, jako dobročinná nezisková organizace, poskytnout vám speciální cvičení, ve kterých se naučíte vyrovnat s eventuélní nešťastnou situací. Že vám se to stát nemůže? Dnes nikdo není v bezpečí! Prevence je všechno! A proto by vaše účast na ProtiBANovém cvičení měla být na denním pořádku. Každý den o 23:59 se rozeznějí sirény a naše město se stane na krátký čas nedostupným. V téhle kulervoucí chvíli se jistě časem naučíte jak postupovat, pokud by se tato temná udalost vašeho vyhnaní ze Sigilu stala zničujúcí realitou. Nezapomeňte: Každá vaše sekunda na Sigilu může být ta poslední!
Leaping over the gully
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

A kedže nielen prevencia, ale aj osveta je všetko, dovoľujem si tu spraviť jedno malé náučné okienko:

Obrázek
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

No bravóóó. Bóže vy dvaja ste v takúto dobu inak strelený. Čímže to je ? Návratom z pohostinského zariadenia ? ;-) :lol:
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

nuke: Udržujeme si zdravou míru šílenství 8-)
Leaping over the gully
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

poziarnik sam :-D jeeeej :-P to som pozeral ako maly ;-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

V duchu současného duchu Sigilu předpokládám, že zobrazení požárníci jsou ti z Bradburyho románu 451 stupňů Fahrenheita. :lol:
Obrázek
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

+1 legalni post :lol:
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

xRage:
Berry na VŠB píše:Legální příspěvek
+ 1
Máš autorská práva na tuto Berryho hlášku :?: :idea:
Leaping over the gully
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“