Vrrrrrrr.... já chci zpátky na Pluto; tady už se to nedá vydržet.
Začínám zjišťovat, že mě čím dál tím víc lidí ignoruje, neodpovídá mi na dotazy a absolutně nevnímá, že se vyskytuju v jejich blízkosti - a to od členů rodiny po spolužáky. Jedinej, kdo si mě aspoň trochu všímá, jsou profesoři (a to mě prosím zanechává poněkud chladnou )
Zakouzlil kouzlo na nepritele a kousek odbehl . Jako pravidlo je tam, ze se pred monstry nesmi utikat. Ja hraju za warlocka, ktery ma vetsinou utocna kouzla toho typu, ze se nejakou dobu drzi na cili a postupne mu ubiraji zivoty. Takze vzdycky hodim tak 3 kouzla, kousek odbehnu a hazu dalsi. A to mu prosim vadi .
A pak se clovek muze divit, ze nej lvly maji warriori... Pac ti maji kotel zivotu, takze jim nedela problemy stat v prubehu celeho souboje primo pred nepritelem. Ale ja jakozto magicka postava s 350 lify (jeden uder od nepritele ubere cca 20-25) mam delat co?
necrotising_: A toto zhovadilé pravidlo je tam proč ????
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Co to je za hovadinu, když v RPG (což oficiálně je) nemůžeš utýct z boje?
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Čili žádná taktika "střel uteč střel uteč?" Stejně to postrádá logiku, kdo to vymejšlel?
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion