Taktika a souboje v BG
Oznamuji, že jsem se skupinou ze SoA, která nešla do Watcher´s Keep (a tedy ani Ritual či Bloodbane) dostal Irenica v Pekle na insane. Nejvíc mě tam štval ten lich s Teleport Field (jeho seslání = load) a Pekelný démon (dvěma ránama zabije téměř kohokoli a obrany jsou v blízkosti Irenica a jeho Shatter Magic skoro k ničemu) . Nakonec jsem na ně poštval Devu a ta se o ně postarala. Anomen měl 4x namemorováno Greater Restoration a použil ho jen 2x (jednou jen tak, to již o nic nešlo, nelíbilo se mi že všichni nemají maximum životů).
Kouzlo Project Image by se mělo přehodnotit, je moc silné...
Kouzlo Project Image by se mělo přehodnotit, je moc silné...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Asi ho začnu používat...jeho sílu respektuju, ale pak to chce možnost jak ten obraz zabít...třeba skull trapy(ono aby mi tam stál mág bez ochran, když se nemůže hejbat...). Mě vadí ztráta expů za to co killne obraz. 10 TS láká, ale i těch 7 je fajn(bylo by víc, jenže Mirrored cloni se ve vlastním TS odvolali
). Jinak
větší množství TS je fajn, ptz mágům mezitim dojde PfMW a nemůže si ho obnovit...by mohlo řešit licha(ikdyž ono je většina TS fuč, když se tam lich objeví...leda že bych bral hodně scribů)
To Velehal:Gratulace...btw, nesesílalti ten drak dech na tbý postavy v TS?? Na mě občas jo, to jsem si pak přál, aby mi ten TS neskončil...

větší množství TS je fajn, ptz mágům mezitim dojde PfMW a nemůže si ho obnovit...by mohlo řešit licha(ikdyž ono je většina TS fuč, když se tam lich objeví...leda že bych bral hodně scribů)
To Velehal:Gratulace...btw, nesesílalti ten drak dech na tbý postavy v TS?? Na mě občas jo, to jsem si pak přál, aby mi ten TS neskončil...
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Ne. Ale Shatter Body Orb v Time stopu házel na Solaufeina (blb, 100 magická odolnost) a ve výpisech jsem viděl že Meč házel Greater Malinson na Kostlivce válečníky co zabavovali...
Jinak za Project Image je zkušenost. Mág s obrazem (neviditelný) je relativně v bezpečí (Imoen u mě nosí plášť Zrcadlení...)
Jinak za Project Image je zkušenost. Mág s obrazem (neviditelný) je relativně v bezpečí (Imoen u mě nosí plášť Zrcadlení...)
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vážně?? Jsem myslel, že to bude stejný jak u dvojníka
, kde ty expy nejsou...to je pak jiná(ale proč to takhle udělali?? vždyť na dvojníkoj je hlavní výhoda možnosti útočit, což se využ. leda u multi mágů, který maj zas malej level
).
Tak na Shatter jsem si zvyk, ale te ndech je pěkně dementní, když mi hned po TS zmizí 10 levelů
.

Tak na Shatter jsem si zvyk, ale te ndech je pěkně dementní, když mi hned po TS zmizí 10 levelů

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Tak to pro mě mnohé vysvětlujeVelehal píše:Oznamuji, že jsem se skupinou ze SoA, která nešla do Watcher´s Keep (a tedy ani Ritual či Bloodbane) dostal Irenica v Pekle na insane...

- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ve WK je takovejch dobrejch věcí, že se vyplatí vzít si je už v SoA. v ToB jich pak bude ještě víc. a to už pak nemá moc cenu...leda na začátku.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu