Oblíbená NPC, vaše družina...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Adieu: Ad 1) Snést se mohou. Neznám přesně to, co spouští ten jejich dialog, který vede k boji, ale podle ohlasů je možné to v tom případě loadnout a vyhnout se tomu. Třeba ti poradí někdo, kdo to zažil na vlastní kůži 

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Landor: V BG1 by to žádné fatální důsledky mít nemělo.
Ten Keldorn s Viconii za pomoci save/load dle mého rovněž vyjde - já tak řešil vražedné bitky Edwina s Minscem.
Ovšem Jan Tleskač je rozezlen, protože mu Viconia šlohla plány k létajícímu kolu a ježka mu namísto šišky vejmutovky nacpala někam. Nu a jelikož Keldorn, který s ním žil v dlouholetém homosexuálním vztahu, byl v důsledku toho dlouho neuspokojen, přísahal pomstu krví - a pokud Viconii nezabije, bude děsně nadávat...
Ten Keldorn s Viconii za pomoci save/load dle mého rovněž vyjde - já tak řešil vražedné bitky Edwina s Minscem.
Ovšem Jan Tleskač je rozezlen, protože mu Viconia šlohla plány k létajícímu kolu a ježka mu namísto šišky vejmutovky nacpala někam. Nu a jelikož Keldorn, který s ním žil v dlouholetém homosexuálním vztahu, byl v důsledku toho dlouho neuspokojen, přísahal pomstu krví - a pokud Viconii nezabije, bude děsně nadávat...
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 26.10.2006 19:38, celkem upraveno 1 x.
- Challenger
- Sigilan
No pokud Keldorn odejde po připojení se k upírům, tak je mi to trochu na prd. Tohle mě vážně sere, BG II úplně nutí vzít si toho pitomýho Minsca a Imoen (ta mi sice nevadí, ale je hráči pořád vnucovaná..). 
EDIT: yenn: THX, zkusím to.

EDIT: yenn: THX, zkusím to.
Naposledy upravil(a) Adieu dne 26.10.2006 20:24, celkem upraveno 1 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Keldorn je hovado...já se u drizzta v dialogu překlikl a on ode mě utek dal se k drizztovi...i s veškerým vybavením typu carsomyr apod.
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
to jo - hovada jsou moje prsty co zmáčkly 1 místo 4, ale keldorn by taky nemusel být zrovna až tak zapřísáhlej 

Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.