Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ithrasiel: http://zyel.planetdiablo.gamespy.com/
http://zyel.wz.cz/

Ale je to naprosto šílené - maximální level byl 5000, oblíbená zábava hráčů byla ladění damage, protože v enginu hry je dmg cap mám dojem 75 000 na jednotlivý typ damage, takže při překročení dochází k rolloveru, šíleně obrovské levely s šílenými počty monster... Totální jatka.

A především šííííííííílené množství předmětů a receptů - když jsem si vytiskl jen nějaké základní recepty, tak to bylo na desítky stran formátu A4. Zhruba 5 hodin jsi hrál a dalších 5 hodin míchal nalezené předměty :twisted:
V Zy-Elu existuje celkem asi 900 runových slov.
:twisted: :twisted: :twisted:
Hell obtížnost je teď pravé Peklo (pro představu, Fallen má life asi 100 000)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Tak zy-el hraju, mám nekra na 48. a právě sem zabil andariel. Zařátek je fakticky peklo(jenom na prvním levelu mě zabili asi pětkrát) ale jakmile můžu mít kostlivce tak je to v pohodě, a teď na 48. je to ještě víc v pohodě, mám teeth na levelu asi 15, dávám asi 100-150 damage a mám +24 mana after each kill. To potom skoro nemůže dojít. Ale jinak je ten mód docela sranda, možnost soketování všeho, i charmů a prstenů(ano, runová slova do charmů a do rukavic :twisted: ), mnohem silnější skilly, ale zase chtěj mnoem vyšší level(třeba firebolt je od 15., a fire mastery od 120.) Jednoduše řečeno, pokuď se vám líbí megalomanský staty, tak to hrajte

edit:Jo a podívejte se na tohle: http://jacknipper.cz/wilfred.html takhle vypadá postava na levelu 5000(hardcore!!)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

AlmSiVi: Jj, u Jacka už ale Zy-El skoro nikdo nehraje - to období už skončilo... Ale byly to prima časy :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Skeletor
Sigilan

Příspěvek od Skeletor »

AlmSiVi píše:
edit:Jo a podívejte se na tohle: http://jacknipper.cz/wilfred.html takhle vypadá postava na levelu 5000(hardcore!!)
To je fakt HUSTÝ to sem v životě neviděl.No jo no zajímavej mód
Smrt už nezabiješ
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

par takovej kousku by se mi hodilo :twisted:
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Wajgl: hlavně ta helma +20000 ke statům a ten pásek +127 skills. Ale neni to tak jednoduchý to vycraftit, v zy-elu klidně strávíte 3 hodiny hraním, pak se hodinu hrabete v předmětech, pak půl hodiny craftíte a pak zjistíte že vám na to chybí level...a takhle to jde dokola. Docela návykový, ale na začátku jsem měl chuť se na to vykašlat...ale od levelu 20 kdy už máte kostlivce je to v pohodě
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ehm, ty předměty jsou skvělé, ale vykompenzováno je to víc než bohatě Insanity levely - které jsou doslova čiré peklo :twisted:
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Tak tam sem se ještě nedostal. Ale slyšel jsem že 1. insanity level na normal je mnohem těžší než cokoliv na obtížnost hell(kromě insanity levelů)
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

já tam vytáh druida na 280. level, dohrál jsem to vcelku v pohodě i na hell, ale v insanity levlu jsem se nechytal ani na normal :-?
vždycky mě tam zabilo něco neviditelnýho na jednu ránu, aniž bych si škrtnul
Siki
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Siki »

je taky jeden mod do diabla co ho predela na BG :-D itemama a tak.i prisery se mi zda maji mena z BG.hrali jste to nekdo?
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

znám to ale nezkoušel jsem to
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Valgard
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valgard »

Siki píše:je taky jeden mod do diabla co ho predela na BG :-D itemama a tak.i prisery se mi zda maji mena z BG.hrali jste to nekdo?
Ja som to hral, ale nepáči sa mi to. Je tam menej schopností ako v klasickom diable a sú strašne silné. Hral som za druida. Medveď už je na 12. lvl a pomocníci sú strašne silní. Tá lukostrelkyňa z prvého aktu strieľa už od začiatku špeciálne šípy, napr aj ten mraziaci trojuholník, čo hádže Ball. Na 30. lvl myslím je možnosť vyvolať vlkodlaka, alebo medveďodlaka, ktorý sú fakt silný. Sú tam aj nejaké nové veci. Mňa to prestalo baviť už v normáli. Som mal morf medveďa myslím, k tomu vyvolaného medveďa a lukostrelkyňu. Všetko padalo strašne rýchlo. Možno na hell to je iné, neviem.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Tak se ze mně stal Slayer na 48. úrovni. Jen mě docela mrzí, že jsem vyplýtval ten soketovac quest, protože jsem nevěděl, že se tam budu moct po dohrání vrátit.
Žralok, který štěká, nekouše.
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

hmm..ze me se stal taky slayer wosmahl na 48 hehe,ted sem na 51 a v jail level 1
ithrasiel:mel si pravdu ten zeal je lepsi sice davam jen 480-850 ale zase 5x
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

A o tom to je ;-)
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“