Jestli na Insane, a říkáš to "jen tak", potom tedy poklonamichy píše:Já jsem ho dal s tacticsem bez WK.

A na jaké úrovni ty postavy máš..?piskot píše:Tam se nikde neda prespat fakt nevim jak to dam mam jn dva bojovniky druida klericku a maga a maga/zlodeje
Svitky na ní? - no lépe se mi jí tedy vždy dařilo udolat ručně (zbraněmi) než kouzly. Pokud ti přijde že ji nezraňuješ, tak si pozorně všímej dialogového okna - tam nejen že zjistíš jestli ji zraňuješ, ale třebas jakou si na sebe zrovna vyvolala ochranu... Obecně na ni spíše než kouzla útočná sesílej kouzla oslabující - či rovnou rušící - její ochrany, jinak budeš míti problémy pořád. Tedy si ulehči práci kouzly jako je zlom, zpětný rubínový paprsek, khelbenův šleh, narušení magie, zeslabení mag. odolnosti - atp.piskot píše:To neni dobre ja mam tech vyrivych utoku malo kazdy ma dva.... co mam koupit za svitky ktere na ni plati? Pripada mi ze ji vubec nezranuju. time stop asi dulezity ne? ale na druhou stranu jsem si vsiml ze ona v mem TS normalne funguje......zitra to zkusim ted jsem u sve slecny
Velehal píše:Improved Sendai na insane = obří zklamání.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
:):):) , cece Raz no tak ti si riadni masochista:)Razfallow píše:Velehal: Co jsi čekal, když tvé postavy jsou díky spoustě XP z těch modů, co máš nainstalované, na tak vysokých levelech? V tomto případě nemá Sendai šanci, ať se snaží tvůrce jeho AI, jak chce.
Co kdybys příští hru zkusil něco jiného? Hraj na Core Rules, ale s mody Ding0 Experience Fixer (sniž si třeba získávané zkušenosti na 50% nebo 75% původní hodnoty) a Experience Point Cap 30. level z G3 Tweak Packu? Přidej k tomu kvazi no-reload hraní (load jen při smrti hlavní postavy), zkus omezit pre-buff na minimum a jistě bude hra hned zajímavější.