Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
no jo, ale svalovitášlachovitá hmota?sevencreature píše:Jj, však já vím, že víšAle lidé občas neví, jak je to snadné
I když výsledky jsou vidět až v horizontu měsíců či roků - což může někoho, kdo čeká zázraky odradit (no záleží na tom, co čekají).
P.S. Pro případné vážnější zájemce o kulturistiku tohle samozřejmě neplatí - koukejte makat a dodržovat životosprávu![]()

Caesare: jaký nenávidím tě?:-) A vůbec... nápodobně.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
vy jste fakt yntelektuálové, prostě se udělala bordel seSSion a je vymalováno, zábava byla a rozhodně si to na nějakém dalším podobném zhovadilém fóru zopakujeme 
Vanda: plavat? a jak moc intezivně? plavecká postava dle mě holkám naprosto nesluší, to radši ta posilovna

Vanda: plavat? a jak moc intezivně? plavecká postava dle mě holkám naprosto nesluší, to radši ta posilovna
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: To bylo na Yachika a Ariana aneb strážce čistoty a kvalitních threadů zde na fóru
aneb tady se rozčilují kvůli pár hloupostem a pak během půl dne zapomenou na své přesvědčení a zaspamují jedno fórum 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: Pokud sis toho ještě nevšimla, tak už je mi cca čtvrt roku kvalita příspěvků na Sigilu úplně ukradená, což je stejně i postoj Sigil teamu, takže na co si dělat těžkou hlavu
A to forum už stejně tři měsíce zahnívalo, takže to uškodí tak leda Admninovi, až tam za půl roku náhodou zabrousí (bo tam taky už 3 měsíce nebyl) a celou stránku smaže
A to forum už stejně tři měsíce zahnívalo, takže to uškodí tak leda Admninovi, až tam za půl roku náhodou zabrousí (bo tam taky už 3 měsíce nebyl) a celou stránku smaže
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Víš, co jsem někde četla? Že lidé, co si sladí kávu/čaj, přibírají na váze míň, než lidé, co nesladí? a jak to bylo vysvětleno? Že když máš sladký čaj/kafe, tak prý nemáš chuť si k tomu dávat ještě něco sladkýho (což u mě nehrozí - já jsem schopná si z kafe udělat úplněj tlamolep a ještě se u toho cpu sladkýmCesare píše:Mno, pokud člověk nepomýšlí hned na kulturistiku a postačí mu úbytek tělesnýho sádla, úplně stačí snížit dávky a začít jíst pravidelně - a na nějaký zvláštní diety se může směle vysrat. Něco přes 10 kilo se mi podařilo kdysi sundat aniž bych si přestala sladit čaj nebo nedejbože začala žrát nechutný nízkotučný jogurty místo smetanovejch...![]()

Řeknu ti - zastávám názor, že je lepší být plnoštíhlá a v pohodě, než být hubená, jak tyčka a furt lítat mezi váhou a záchodem, kde bych zvracela/posilovnou, kde bych makala jak idiot a k ničemu to nevedloPo těch deseti kilech už to ale chtělo přitvrdit, buď zvýšením nějaký pohybový aktivity, anebo dalšíma úpravama jídelníčku.
Bohužel, jsem líná jak prase a zbožňuju dobrý žrádlo (a pivo), takže budu asi do smrti - jak se to říká - um... Plnoštíhlá...:-]
No, zatím je aspoň poznat kde jsou ruce a kde nohy a krk taky ještě pořád mám...![]()

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: