Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně si můžu stěžovat jedině na sebe, ačkoli bych si moc ráda postěžovala na něco/někoho jinýho. Musím co nejdřív odevzdat eseje do semináře tvůrčího psaní. Už teď je po termínu. Jsem si až do včerejška myslela, že deadline je 17. ledna a ono ne, ono to bylo dřív. 17. odevzdávám i práci do Počátků kanadský literatury. Ani z jednoho nemám zatím ani čárku, nápad nebo elán veškerej žádnej, zkoušku z barokního sochařství jsem musela odložit, jinak bych nezvládla už vůbec nic.
Jsem zapomětlivá, blbá, bez nápadů, líná a ještě visím tady, místo abych konečně aspoň začala usilovně přemejšlet, co do těch prací vlastně napíšu.
Je to se mnou hroznej život (aspoň o zkouškovým teda určitě).
Grrrr...
...a to se ještě musím hodně přemáhat, abych nerozehrála Torment nebo Fallout 2, jak to ve zkouškovým zpravidla dělám...
Jsem zapomětlivá, blbá, bez nápadů, líná a ještě visím tady, místo abych konečně aspoň začala usilovně přemejšlet, co do těch prací vlastně napíšu.
Je to se mnou hroznej život (aspoň o zkouškovým teda určitě).
Grrrr...

...a to se ještě musím hodně přemáhat, abych nerozehrála Torment nebo Fallout 2, jak to ve zkouškovým zpravidla dělám...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tímto si stěžuju na dnešek a zítřek; mám za sebou relativně nestresovou písemku z růstu a vývoje rostlin, pololetku z 10. a 11. lekce v němčině, šílenou písemku z chemie na ředění a směšování roztoků (která definitivně rozhodně, jestli z chemie dostanu 3 nebo 4 a tak, ačkoliv nejsem věřící, se úpěnlivě modlím, aby to bylo za jedna, ať dostanu tu trojku a jsem vyklepaná jak ratlík, jak to dopadne), a zítra čeká mě zadání na práci do IVT + pololetka z matiky (o které si myslím, že jako obvykle dopadne katastrofou). Sákryš...
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Davidoffky leptají? OdkdyHamster píše:Vampiria: To s tim hlasem máš ještě dobrý... Kdybych kouřil hnůj, co ty, tak už by ze mě byla jen zevnitř rozleptaná schránka...

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
NO jak to tak ctu, tak tu musim hodit svoje. Zitra odevzdavam projekt do matiky, a pokud nebudu mit 11 z 15 prikladu dobre, tak me vyhodi.
Nejsem flakac, ktereho skola nezajima, jen jsem vynechal 1. semestr a ted to musim opakovat. Sice toho mam nekdy plne zuby, ale i tak me skola bavi a rad bych tam jest chvilku zustal
Nejsem flakac, ktereho skola nezajima, jen jsem vynechal 1. semestr a ted to musim opakovat. Sice toho mam nekdy plne zuby, ale i tak me skola bavi a rad bych tam jest chvilku zustal

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jestli leptají, to netuším, ale chutnaj báječně.Vampiria píše:Davidoffky leptají? OdkdyHamster píše:Vampiria: To s tim hlasem máš ještě dobrý... Kdybych kouřil hnůj, co ty, tak už by ze mě byla jen zevnitř rozleptaná schránka...?

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: