Militaristický koutek Mk II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Studené nebe... aneb Moskva obnovila strategické bombardovací hlídky...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
To je dobře. To znamená že Ruska paranoia dosáhla potřebného stupně.
ČÍM VÍCE BUDOU LÉTAT, TÍM MÉNĚ PENĚZ JIM ZBYDE NA VYMÝŠLENÍ JINÝCH KRAVIN.
Už jednou zkusily západ uzbrojit a zkrachovali jak špatný podnikatel. Čeká je to zase. Prostě Putin bude dělat ramena. Čím dříve ten radar postavíme, tím dříve se na to vykašlou. Překvapuje mě že na to NATO reaguje takto hloupě. Stačí je monitorovat na radarech nebo jedním AWACS-em.
TAFIF - ZATÍM NEVÍM, ZAČÍNÁ SE MI TO NĚJAK HROTIT.
ČÍM VÍCE BUDOU LÉTAT, TÍM MÉNĚ PENĚZ JIM ZBYDE NA VYMÝŠLENÍ JINÝCH KRAVIN.
Už jednou zkusily západ uzbrojit a zkrachovali jak špatný podnikatel. Čeká je to zase. Prostě Putin bude dělat ramena. Čím dříve ten radar postavíme, tím dříve se na to vykašlou. Překvapuje mě že na to NATO reaguje takto hloupě. Stačí je monitorovat na radarech nebo jedním AWACS-em.
TAFIF - ZATÍM NEVÍM, ZAČÍNÁ SE MI TO NĚJAK HROTIT.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Ostrava je až příliš daleko a mám jiné povinosti:(
No, pár letů je nepoloží, ropy mají dost...ale jsem rád, že udržují ona krásná, dnes již museální, letadla provozuschopná:) Domnívám se, že je to azse spíše divadýlko dovnitř, než nějaké strachuhodné gesto navenek.
No, pár letů je nepoloží, ropy mají dost...ale jsem rád, že udržují ona krásná, dnes již museální, letadla provozuschopná:) Domnívám se, že je to azse spíše divadýlko dovnitř, než nějaké strachuhodné gesto navenek.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Protože:wosmahl píše:No to jo....Dyť už to snad nemže lítat...50 let starý letadla...proč radši neletěj s něčim novym??
1) ani Rusáci nejsou tak blbí, aby ukazovali to nejlepší, co mají.
2) všechna novější letadla už spotřebovali a teď žijí ze zásob, za dva roky vytáhnou bombardovací vzducholodi a za 5 let Auroru:)
3) Tu-95 Bear je ideální svým letovým profilem na takovouto misi.
4) Údržba tohoto letounu je jednodušší a proto levnější, na Medvěda stačí kladivo...;)
5) Příápadná ztráta tohoto letounu by Rusáky moc nebolela, včetně posádky..
Medvěd nad atlantikem, O'reily (M*A*S*H) v brdech - dějí se to ale věci
Nejen kůlu současným událostem by mě zajímalo jak je na tom naše armáda, Neferit Sr: neměl by jsi po ruce nějakou pěknou analýzu? Moooc prosíím
Tanky jsem ještě nedočet ale zítra vyrazím pro papír a vytisknu si to (šance na přečtení +35%)

Nejen kůlu současným událostem by mě zajímalo jak je na tom naše armáda, Neferit Sr: neměl by jsi po ruce nějakou pěknou analýzu? Moooc prosíím
Tanky jsem ještě nedočet ale zítra vyrazím pro papír a vytisknu si to (šance na přečtení +35%)
Idaho - to je otázka, z jakého hlediska. Co se týče nejvyššího politického velení, tak je na tom blbě...:( Jinak je hlavním rysem nedostatek prostředků a zároveň jejich hloupé plýtvání...:(
Nicméně se odmnívám, že Grippeny by na Tu - 95 Bear stačily a o ostatní se psotarají řpedevším anše spojenecké svazky, na kterých jsme závislí (a proto byhcom je měli posilovat...)
Nicméně se odmnívám, že Grippeny by na Tu - 95 Bear stačily a o ostatní se psotarají řpedevším anše spojenecké svazky, na kterých jsme závislí (a proto byhcom je měli posilovat...)
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Neferit Sr.
- Sigilan
Děkuji. Právě jsem dal dohromady podklady a bud knim dodělávat doplněk. Za ten rok co jsem to dodělal se tolik stalo, že to za ten doplněk stojí a hlavně, potvrzují se některé závěry, které jsem tam uváděl jako možnou budoucnost.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Poslední dobu to zde moc nesleduju, ale někde jsem zahlédl dotaz, či co to bylo na českou army... TADY bych si dovolil malý článeček... (mě se to auto holt líbí
)
A jenom dotaz na okraj: Co si myslíte o rušení útvarů CO.
Pokud jsem to pochopil správně, tak Parkanová chce šetřit na civilní obraně
A podle mě je to debilovina. Jako koneckonců všechno co jsem měl zatím tu čest od ní slyšet...
EDIT: A ještě ZDE tohle by vám militaristům nemělo umiknout... Teda pokud to není jen nějaká fáma...

A jenom dotaz na okraj: Co si myslíte o rušení útvarů CO.
Pokud jsem to pochopil správně, tak Parkanová chce šetřit na civilní obraně

EDIT: A ještě ZDE tohle by vám militaristům nemělo umiknout... Teda pokud to není jen nějaká fáma...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...