Se trema postavama to ale neni vubec jednoduchy. Zvlast s improved Mae-varem.CrowX píše:Príliš zložitý postup na skutočne jednoduchý fight.
Taktika a souboje v BG
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
@DI$: Záleží na levelech postav
Ale rozhodně bych si nekazil tenhle relativně zábavný boj tak nudnou taktikou 

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 5.5.2006 22:02, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
@DI$ píše:Se trema postavama to ale neni vubec jednoduchy. Zvlast s improved Mae-varem.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arkhady: Jak píše CrowX - se 3mi postavami je to IMO mnohem jednodušší. S 6ti člennou družinou jsem měl problém s tím, jak ochránit slabé postavy (kupodivu Mazzy se ukázala jako magnet na backstab
).
Když máš IS/SS, PfMW tak to jde bez problémů. Jinak Greater Malison, Slow, Glitterdust a spol. Plus summons. Jo a True Seeing

Když máš IS/SS, PfMW tak to jde bez problémů. Jinak Greater Malison, Slow, Glitterdust a spol. Plus summons. Jo a True Seeing

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
nej bitka(nejzábavnější)
jaká bitka vás nejvíc bavila, mě samozřejmě nejvíc bavila bitka nakonci ToB kdy sem za svojeho osamoceneho Cavaliera rozmlatil mellissan a spol. 

Hlavně v klidu....
No stress....
No stress....
toho sem odstřelil hned 2x sem snim hodil tvrdym uderem a 2x kometou(potom mi uvěznil klerika a zaklínače) tak sem (asi sborovym utokem nebo co ze gebnul tak brzo) zabilAve píše:Nejzábavnější mi přišel souboj s Gaxxem.Chvíli jsem ho mlátila a on najedno zpanikařil

Hlavně v klidu....
No stress....
No stress....
Nevím, jestli je slovo nejzábavnější to pravé ořechové. Jestli jde něco proti vám, je to asi těžko zábavné že? Ale v tomhle ohledu mě nejvíc bavil "karetní souboj" ve Strážcové tvrzi. Docela zajímavé bylo čekat, co ti padne...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Gothmog
- Sigilan
nej bitka(nejzábavnější)
to je pravda čekat jestli padne šašek nebo síla bylo skvělý ze soubojů se mně líbila ztrážcova čtvť předposlední patro (souboje všeho druhu drak , beholdři , mágové , lich , marilith , erinie (nebo succuby teť už nevím ) a pak ta cesta bojovníkova ducha .Arian píše:Nevím, jestli je slovo nejzábavnější to pravé ořechové. Jestli jde něco proti vám, je to asi těžko zábavné že? Ale v tomhle ohledu mě nejvíc bavil "karetní souboj" ve Strážcové tvrzi. Docela zajímavé bylo čekat, co ti padne...
Kangaxx je podle mně nejtěžší souboj celeho SoA zvlášť v počateční fázi hry (když ti z party 6 zbydou dva je to docela nepříjemný mág si sním neporadí , měl jse prak +5 ale každej zásach sebere jeden život a to se ještě trefí jednou z pěti ran) jednou se mně dokonce stalo že poté co jsem zakouzlil svobodu se semnoui Jan odmítal bavitAve píše:Nejzábavnější mi přišel souboj s Gaxxem.Chvíli jsem ho mlátila a on najedno zpanikařil
red great wyrm - můj favorit
Mě souboj s Kangaxxem moc nebavil. Protože sem na něj šel na celkem nízkym levelu a tak sem ho umlátil Valigarem s ochranou před nemrtvejma.Ave píše:Nejzábavnější mi přišel souboj s Gaxxem.Chvíli jsem ho mlátila a on najedno zpanikařil

Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

-------------------------------------------
Flower power
ta prava zabava to prestala byt ve chvili, kdy jsme vydesili draka strasidlem (lvl. 1) a pak ho zabili chromatic orbem (taktez lvl. 1
). A kdyz jsem potom s knezem odvratil i licha, tak to uz blo tuplem lol.
nebyt Tacticsu, uz by me to nebavilo asi vubec...

nebyt Tacticsu, uz by me to nebavilo asi vubec...

... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...