Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
@DI$
Sigilan

Příspěvek od @DI$ »

CrowX píše:Príliš zložitý postup na skutočne jednoduchý fight. :roll:
Se trema postavama to ale neni vubec jednoduchy. Zvlast s improved Mae-varem.
... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

@DI$: Záleží na levelech postav :wink: Ale rozhodně bych si nekazil tenhle relativně zábavný boj tak nudnou taktikou :-)
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 5.5.2006 22:02, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

@DI$ píše:Se trema postavama to ale neni vubec jednoduchy. Zvlast s improved Mae-varem.
:hand: To je ešte ľahšie ako s plnou partou - rýchlejšie pribúdajú lvl. - ja som ho dal tiež s "iba" troj-člennou partou bez sebemenších problémov - stačí iba správna taktika a ako písal 7c, tento boj si netreba kaziť cheatovaním 8-)
There is a limit to stupidity.
182
Arkhady
Sigilan

Příspěvek od Arkhady »

a jaka je vase taktika :?:
nam zprvu davam mae var zabrat, sli jsme tam rovnou z waukeeiny promenady. :arrow: nizky levely.
kdo z tacticsu dal nejvic zabrat vam :?:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ja si to už presne nepamätám - ale 2 zásadné kúzla - holy smite a insect plague, a potom také samozrejmosti ako PfMW a SS/IS stačia.
182
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Já to řešil pár summonama, abych nedostal backstab, pak už to šlo skoro samo...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Arkhady: Jak píše CrowX - se 3mi postavami je to IMO mnohem jednodušší. S 6ti člennou družinou jsem měl problém s tím, jak ochránit slabé postavy (kupodivu Mazzy se ukázala jako magnet na backstab :lol:).

Když máš IS/SS, PfMW tak to jde bez problémů. Jinak Greater Malison, Slow, Glitterdust a spol. Plus summons. Jo a True Seeing :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
JenKlídek
Sigilan

nej bitka(nejzábavnější)

Příspěvek od JenKlídek »

jaká bitka vás nejvíc bavila, mě samozřejmě nejvíc bavila bitka nakonci ToB kdy sem za svojeho osamoceneho Cavaliera rozmlatil mellissan a spol. 8-)
Hlavně v klidu....
No stress....
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Nejzábavnější mi přišel souboj s Gaxxem.Chvíli jsem ho mlátila a on najedno zpanikařil ;-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
JenKlídek
Sigilan

Příspěvek od JenKlídek »

Ave píše:Nejzábavnější mi přišel souboj s Gaxxem.Chvíli jsem ho mlátila a on najedno zpanikařil ;-)
toho sem odstřelil hned 2x sem snim hodil tvrdym uderem a 2x kometou(potom mi uvěznil klerika a zaklínače) tak sem (asi sborovym utokem nebo co ze gebnul tak brzo) zabil :-? 8-) možná to bylo proto že za tu skupinu sem dohral 2x SoA a jednou ToB ;-)
Hlavně v klidu....
No stress....
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Eclipse party - človek sa môže zasmiať a zároveň je to veľmi ťažký boj, takže po úspešnom zvládnutí prevládne skvelý pocit z dobre odvedenej práce. :-)
182
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Nevím, jestli je slovo nejzábavnější to pravé ořechové. Jestli jde něco proti vám, je to asi těžko zábavné že? Ale v tomhle ohledu mě nejvíc bavil "karetní souboj" ve Strážcové tvrzi. Docela zajímavé bylo čekat, co ti padne...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Gothmog
Sigilan

nej bitka(nejzábavnější)

Příspěvek od Gothmog »

Arian píše:Nevím, jestli je slovo nejzábavnější to pravé ořechové. Jestli jde něco proti vám, je to asi těžko zábavné že? Ale v tomhle ohledu mě nejvíc bavil "karetní souboj" ve Strážcové tvrzi. Docela zajímavé bylo čekat, co ti padne...
to je pravda čekat jestli padne šašek nebo síla bylo skvělý ze soubojů se mně líbila ztrážcova čtvť předposlední patro (souboje všeho druhu drak , beholdři , mágové , lich , marilith , erinie (nebo succuby teť už nevím ) a pak ta cesta bojovníkova ducha .
Ave píše:Nejzábavnější mi přišel souboj s Gaxxem.Chvíli jsem ho mlátila a on najedno zpanikařil ;-)
Kangaxx je podle mně nejtěžší souboj celeho SoA zvlášť v počateční fázi hry (když ti z party 6 zbydou dva je to docela nepříjemný mág si sním neporadí , měl jse prak +5 ale každej zásach sebere jeden život a to se ještě trefí jednou z pěti ran) jednou se mně dokonce stalo že poté co jsem zakouzlil svobodu se semnoui Jan odmítal bavit
red great wyrm - můj favorit
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Mě souboj s Kangaxxem moc nebavil. Protože sem na něj šel na celkem nízkym levelu a tak sem ho umlátil Valigarem s ochranou před nemrtvejma. :oops:
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
@DI$
Sigilan

Příspěvek od @DI$ »

ta prava zabava to prestala byt ve chvili, kdy jsme vydesili draka strasidlem (lvl. 1) a pak ho zabili chromatic orbem (taktez lvl. 1 :lol: ). A kdyz jsem potom s knezem odvratil i licha, tak to uz blo tuplem lol.
nebyt Tacticsu, uz by me to nebavilo asi vubec... :-(
... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“