Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Růžička by měl opustit většinu svých funkcí a tu jednu/dvě zbývající dělat pořádně... Kdyby byl jen trenérem Slávie a reprezentace, tak to bude ok. Já ho mám docela rád, ale tohle už přehání... Jenže chyba není jenom v něm, ale v celé řadě neschopných sobeckých exotů:(

Jsme holt chudší země, než Rusko (vzato výdaji na hokej) či Švédko a talenty těžko udržíme, ale přesto se pro to dá udělat mnohem více...

Čeman byla asi chyba, jenže...koho jinčího?:( I když, i to by se našlo... Duba např.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Vokoun mohl přijet, Hnilička by taky jel kdyby nejel Čechmánek. navíc prej Čechmánek byl jedinej kdo trenérovi tykal, prej ani Výborný si to nedovolil. Ona asi atmsoféra byla nic moc.

Mě fascinuje jedna věc. naše soutšž je kvalitativně horší než ostatní ze silné evropské čtyřky. Lidi utíkají. A místo zeštíhlení přidáme další tými a zápasy. Když už tuhle hovadinu vymysleli, tak proč nezavedli že alespoň 4 hráči zákaldní sestavy musí být mladší 19 (20...) let?
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Proč? Protože je tam Růžička, kterej to s hokejem myslí dobře, ale není vševěd a nestíhá zdaleka všechno, co by měl. A pak je tam Kusý, kterje sedí an protichůdných židlích a navíc Hájí zájmy Pardubic. Pak je tam Kulhánek, kterej má mžoná hokej rád, ale vůbec mu nerozumí... Šulc, jenž řídí extraligu proti všem a v konečném důsledku i proti ní samotné...

Zkrátka to funguje jako jakejkoliv jinej českej svaz - tedy věc, kde jsous tátní peníze a zároveň nízká vnější kotnrola...
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Naše hokejové prostředí je černější a neprůhlednější než Horníkovy sluneční brýle. Senioři skončili po nemastném neslaném výkonu ve čtvrtfinále, u dvacítky se trenéři mění, jak se klubům, nebo já nevím komu zachce, šéf svazu se o tom dozvídá z novin, 18" dokonce sestoupí z elitní skupiny (a nominaci známe všichni).. .a slibované stavění juniorů v minulé sezoně v extralize skončilo tím, že jich pár hrálo někde ve 4. útoku.
Takže jestli tenhle trend bude pokračovat, sestup bude pokračovat a můžeme čekat hubená léta (možná jsme si moc zvykli na úspěchy, tak bychom těch deset let na titul zase potřebovali)

Já bych fakt byl pro to, postavit na střídačku Holíka, který všechno kolem hokeje věčně (mnohdy velmi oprávněně) kritizuje, tak by aspoň mohl ukázat, jak by se to mělo dělat
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ano - nominace na MS U-18 byla špatná - naprosto stejně jako nominace A-týmu... V jedno bylo moc Slávistů, ve druhém moc Vítkovických.

Holík, obávám se, umí právě jen kritizovat...:/ Já bych zkusil Sýkoru...
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

věřím tomu, že Holíkovy kecy už dost lidí na svazu pěkně se..u, takže tohle by byla nejlepší metoda na to, zacpat mu papulu... a jinak, proč by to nefungovalo? Pořád vykládá, jak ten a ten chybí v nominaci, tak by měl možnost a třeba by to fungovalo (jestli by ovšem nedopadl jako Hadamczik a hráči pod ním nechtěli hrát :lol: ) já bych mu tu šanci dal a tím nás buď pozvedl, nebo mu navždy(?) zavřel klapačku 8-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Pan Bača - nechci mu křivdit, hráč to byl excelentní, ale obávám se,že i kdyby totálně vyhořel, tak se zase ozve a bude to buď ignorovat, nebo Ti vysvětlí, že za to nemohl on:/ Navíc s hráči by to enbyl ejdiný rpoblém, ale ony by byl schopný dát popauli vedení svazu - což by bylo fajn - a nebo novinářům - což by tak fajn nebylo.

Osobně bych udělal trenéra z Hostáka;)
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

No jo, s tím Holíkem to je pravda

S tím Hostákem, to bychom zase přišli o nejlepšího spolukomentátora, který 90% komentátorů strčí do kapsy 8-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Hosták je kluk šikovnej a kdyby mu Záruba dělal asistenta, tak ještě ušetříme;) Stačí tam natáhnout mikrofon:D

To by strčilo jakoukoliv reality show do kapsy:)
Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Chlapi mám výpadek, na MS byli tři spolukomentátoři - Hosták, Kysela a...

BTW všichni tři jsou velice kvalitní.

Nejhorší komentátor tohoto msitrovství je pro mě Záruba (stylem).
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Dalcor: Pospíšil spolukomentuje...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Eh...

Tak teď mám teda výpadek asi brutální, protože to jméno znám, ale nic mi neříká...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Pospíšil - taky jsem jej neznal, ale nebyl vůbec špatnej:) A kdo je to minulostí nevím:) Já mám Zárubu docela rád, Vichnar to sice není, ale...:) Mne nevadí ani on ani Bosák (pokud nekomentuje českou ligu...)

EDIT: vyznáte se někdo v americkém fotbale?:)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Dalcor: no, je to hokejista, takovej spíš druhořadější, upřímně nevím, jak na něj přišli, ale hrál někdy loni za Mladou Boleslav, teď už možná s kariérou skončil, nevím... a předtím myslím hrál za Plzeň...

Záruba je dobrej, nejlepší na hokej, ale za poslední roky se celkem zhoršil - je docela nepřesnej, často se v komentování nějak zamotá, to se mu dřív nestávalo.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

No mlatí do sebe, hází daleko, kopou do míče a čím víc čar přeběhnou tím lépe. Ale hlavně jde asi o KREV

EDIT: a mluví zbytečně moc. říká ti co vidíš, co si o tom myslí a co si o tom máš myslet ty...

nejhorší komentátor ale je Čapek. To je fakt hrůza
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“