Ajantis_CG_thief píše:Arthalion píše:Zalezi na akej samozrejme. Na pravach je ucenia asi viac nez na umeleckej.

Na vyske ale system podla mna funguje ovela pohodlnejsie ako na strednej – vstavas kedy chces, obcas zajdes na skusku a zbytok len prezurujes a presustrujes.
Alebo to tak nie je???

Tak potom nejdem na vysku.

Záleží jak na které

Právníci opravdu vstávají kdy chtějí a jen občas zajdou na zkoušku... ale slyšel jsem i hrozné, strašlivé historky o tom, že na některých školách jsous tudenti týrání zapisováním docházky, neřkuli nějakými písemkami

Tak to je na zalobu.
Aby som celkom nespamoval, tak napisem prispevok o zmiesanych pocitoch mojich spoluziakov, ktore takmer vyustili do blbej nalady.
Nezazil som to teda ja, ale bolo mi to opisane celkom presne.
Dnes im nas ucitel kreslenia rozpraval svoj zazitok v suvislosti so zavadzanim analnaj sondy do jeho ucitelskeho zadku. Rozpraval im udajne aj rozne detaily a jeho pocity pri tomto vysetreni.
Takeho psychopata mam za ucitela.

Aj ho lutujem, pretoze nema nikoho ineho, komu by sa zdoveroval so svojimi analnymi sondami, ale uz je to trochu vela nie? Okrem idiotskych uloh ktore nam zadava este rozprava o svojich dobrodruznych vysetreniach.