Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

LordArian píše:A Artmedia v Miláně?!
jj
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tak šancu na postup už pochovala. :-( Dúfam, že im vyjde aspoň 3. miesto...
Ale najväčšiu pozornosť by som venoval asi zápasu Thun - Arsenal. Videli ste aspoň zostrih? Hovorí sa, že rozhodca môže mužstvu len pomôcť/poškodiť, ale o výsledku nikdy nerozhodne, ale toto bol zápas, ktorý Arsenalu vyhral rozhodca - Neuznané 2 góly Thunu pričom druhý bol úplne regulérny, červená karta pre obrancu a odpískaná penalta v prospech Arsenalu, ktorá vôbec odpískaná nemala byť... Aj keď to Sparte pomohlo, takto by LM vyzerať naozaj nemala...
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Takže po několika prohrách a jedné výhře znovu Vítkovice zazářili venku, když porazili Perníkáře 1:0.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Jak sem tak koukal tak to bylo dost upocený vítězství i když obrana byla celkem dobrá
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Cammaris: Pravda, ale konečně taky cenné vítězstí a navíc venku. ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Doufám,že se zase dotáhnou na druhé místo,to čtrvrté jim vůbec nesluší ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

LA: Věříš, že jsem myslel na to samé? Loni mi stačilo, že byli do 8 místa (to je jasný :-D ), ale letos mi na tom nějak více záleží.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Koveras: Přesně tak...i když na druhou stranu- co je lepší-8.místo a titul a nebo 2. místo a čtvrtfinále ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

LA: No jak pro koho, že? :lol: Pro mě by byla lepší ta první varianta, no a nějaký sparťan (fůůůj!!!) by mohl namýtat... :lol:
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Tak jsem tenhle týden zmerčil několik novinek, poněkud vzájemně kontrastních...

Pro pc hráče možná známá osoba, neb její jméno nesla závodní hra - zemřel závodník rallye Richard Burns...

Na kurty se od nového roku chystá vrátit Hingisová, to jsem na ní zvědavej :-P

Ale co mě naopak dost potěšilo - můj lyžařskej oblíbenec Aamodt se na stará kolena v olympijské sezóně vrací do formy docela ve velkém stylu - leccos sice naznačil na posledním MS, ale že hned v úvodních závodech SP bude držet místo na čelních příčkách (a to přitom šlo o rychlostní závody), to mě příjemně překvapuje 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Aamodt - toto som naozaj nečakal. Myslel som, že časy jeho dobrej formy už odišli a on zase prekvapil, čo je jedine dobre. A myslím, že jeho forma stále stúpa. Aby sme naezostali prekvapení keď na ZOH predčí všetkých favoritov... no nechajme sa prekvapiť...

Ale ja myslím, že tu je teraz aj iná dôležitá športová udalosť - Davis cup - finále SVK - Chorvátsko. Po 1. hracom dni je 1:1 - Ljubičič vyhral nad Kučerom a Hrbatý nad Ančičom. Ja myslím, že 1:1 dopadne aj posledný hrací deň a kľúčová bude štvorhra. Lenže ak do nej nenastúpi Beck, tak končíme. S tým jeho kolenom to je každopádne pochybné - špekuluje sa aj o iných dôvodoch prečo nebol nasadený... :-? Uvidíme ako sa to ešte vyrieši. Ja len dúfam, že zajtra bude môcť hrať...

A ešte jedna vec. Sledujete niekto klasické lyžovanie? Teda predovšetkým myslím skoky na lyžiach...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Yachiko píše:A ešte jedna vec. Sledujete niekto klasické lyžovanie? Teda predovšetkým myslím skoky na lyžiach...
Máme tam Jandu, takže alespoň koutkem oka jej sleduji.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Hm tak môj favorit je jednoznačne Malysz, potom mám rád nórsky a fínsky tým. Malysz však už neskáče o čo to bývalo pred 2 rokmi. Vtedy bol prakticky neporaziteľný. Teraz to je biednejšie. Lenže v tomto športe je veľmi dôležité psychické rozpoloženie a Malysz má momentálne rôzne problémi s poľským lyžiarskym zväzom apd., takže sa ani nečudujem. Stále však v dúfam v návrat jeho starej formy. Môže prísť aj "5 min" pred ZOH, 3 tituly víťaza svetového pohára už má, ale na ZOH ešte nevyhral.... takže to by mala byť dosť veľká motivácia. Konkurentov má však viac než dosť, takže uvidíme...
BTW Tento víkend všetky preteky klasického lyžovania ( beh, skoky, sev. kombinácia ) presunuli kvôli nedostatku snehu z Trondheimu do Lilerhammeru...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Yachiko: Jsem zvědavej, co Aamodt předvede v neděli ve slalomu. V takový kombinaci by na oh mohl být doela favorit.

Dnešní čtyřhra v DC bude hodně klíčová. Ančíč s Ljubičičem jsou ale zatraceně sehraný, bude to mač 8-)

Malysz už je imho trochu na ústupu. Doby, kdy všem ulítaval, počítám, že nebudou.

Herdek, ale už se těšim na olympiádu - ať už kvůli našim želízkům v ohni, tak pro ty celý závody 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Vlasák:

Počkať, v nedeľu je ešte SP v zjazdovom lyžovaní v USA? :oops:

Pokiaľ nastúpi na štvorhru Beck, tak to budú mať Ančič s Ljubičičom veľmi ťažké. S Mertiňákom je totiž Beck veľmi dobre zohraný - neviem či si videl ako z dovrca zmietli v semifinále dvojicu Nalbandian - Coria... ak sa im bude dariť takýmto spôsobom, tak verím, že vyhráme... otázka je však naozaj či Beck vôbec nastúpi... :-?

Ja dúfam, že Malysz ešte má svetu skokov čo ukázať. Myslím, že len dočasne stagnuje. Aj keď od dôb keď naozaj všetkým ulietaval sa jednoznačne špička skokanov rozšírila a skvalitnela, takže to už nebude také "jednoduché"...

A ZOH? Na tie sa už naozaj neviem dočkať... síce máme menej želiezok v ohni ako vy ( my len hokej, mužský beh na lyžiach, prípadne sankári,... ), ale teším sa na závody všeobecne. Zimných športov sledujem podstatne viac než letných. Fakt, že by to chcelo na celé trvanie ZOH voľno, lebo fakt nebudem vedieť na čo sa skôr pozrieť... :lol: :-P
Zamčeno

Zpět na „Archivy“