Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Brutální odchýlení od předlohy bych přežvejkla, kdyby ten seriál jinak byl co k čemu, ale ono to bylo celý dost zoufalý.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
ad Kill Bill: mne sa s odstupom času viac páči 2-ka - hlavne monológ Budda o práve na pomstu v originále je sila - viem prečo mám rád Michaela Maddsena - Pai-Mei je tiež good/zábava a nesmiem zabudnúť na útek z hrobu - resp. na scénu keď Uma vojde následne do reštaurácie.
Ale anime sekvencia z 1-ky je výborná, to musím uznať. 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CrowX: Souhlas - dvojka se mi taky líbila mnohem, mnohem víc než jednička (MM je skvělej) (která mi přišla dost slabá). Obzvlášť konec byl moc prima (ty obložené chleby, mňam
). Ta anime mini pasáž mě ale teda moc nenadchla... No už si ji po pravdě moc nepamatuju, takže mi možná splývá s celkovým hodnocením filmu, pravda...

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
NoAjantis_CG_thief píše:V zásadě můžu doporučit všechny. Mají svou kvalitu.
Pokud Kmotra četls, tak je film imho zcela nezajímavý, pokud ne, doporučuju ho na druhé místo za Se7en a Hotel Rwanda tím pádem na 3. místě... to je fakt blbá konverzace, co?:-)

Asi budu losovat

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Videli ste niekto "Kumonosu jô" - Throne of blood od Akira Kurosawy? Podľa všetkého ide o adaptáciu Macbetha - na to som dosť zvedavý - aj keď je to už starší film, na druhej strane sedem samurajov je tiež starý a skvelý. Takže môže niekto vyjadriť svoj názor? (možno Vampi?)
http://www.imdb.com/title/tt0050613/
http://www.imdb.com/title/tt0050613/
Naposledy upravil(a) CrowX dne 29.1.2006 19:15, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CrowX: Shakespeare není můj šálek čaje
Od AK mám v plánu už půl roku zčíhnout Nora Inu, ale pořád na to nějak nemám náladu 
http://www.imdb.com/title/tt0329431/

http://www.imdb.com/title/tt0329431/
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kumonosu Jó se mi hodně líbilo..jako ostatně všechno od Kurosawy
ale US remake byl dost dobrý 

MCZ: Ano, japonský Ringu byl IMHO lepšíJinak koukali jste někdo včera večer na Kruh? Určitě tu budou někteří tvrdit, že japonský originál je lepší, což nemohu popřít, ale ten remake se mi docela líbil.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Já bych měla lepší nápad... Fulci.LordArian píše:MCZ: Kruh jsem sledoval a jestli máš lepčí nápad, jak trávit nedělní večer, když tu nemám babu a na komp už nemůžu, dej vědet

I když Kruh rozhodně nebyl špatnej.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--