Moderátor: sevencreature
hmmm a co takto tam poslat fire golema ktorý je odolný na ohen a diablo je tupec a bude donho buchat...Khamúl píše:Samozřejmě že Iron Maiden znám (a nemyslim tu skupinu) , užitečné kouzlo ale řekni mi k čemu ho mít např. na Diabla či Mephista(moc kouzlej) - to je daleko lepší Amplify Damage. Obvzlášť pro summonecromancera s kostlivcema to tak platí. I na Duriela se možná vyplatí víc amplify ( i když se o tom se dá diskutovat) , protože duriel utočí pouze na jednoho kostl. , ale když na něj utočí 20 kostlivců - tak se to Amplify vyplatí .
to hej ale predsa lepšie ako by mal ubrať pol života...michy píše:Ze začátku se může celkem hodit, ale rozhodně bych do něj cenný bodíky necpal, líp se upotřebí jinde---nehledě na to, že později ve hře do vás někdo 2x,3x praští a bone armor je v háji-- a což teprve na vyšších obtížnostech
No, myslím, že vysmátí je v případě IM na místěJiry píše:no ja nerikam, ze je iron maiden dovijak dobry kouzlo (asi neni : ) , ale nelibilo se mi, jak ses mu zle vysmal!![]()
Jakou "technikou" přesně?Demilich_Rawenn píše:hovorte si čo chcete ale takouto taktikou som zabil na normal duriela, maephista,diabla bez problémov...
to neni tak uplne pravda, s timhle rozl. skillu jsem neměl skoro žádné problémysevencreature píše: Khamúl: To co popisuješ je cesta do záhuby -
.
Důvod je pouze jeden - od 1.10 je to nejlepší golemKhamúl píše:Používal jsem Clay golema - z dvou prostých důvodů