Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Ad americký fotbal - v oné povídce v Military Klubu si vypomáhám jedním termínem z rugby, neb se mi tam hodí více, tak jsem se bál, aby to někoho příliš nebilo do očíček:)
Já komentátory neřeším, Hosták je skvělej, má výborné postřehy (i když taky třeba enbyl zrovna supertop hokejista) ale když je tam ěnkdo slabší, tak sleduju hru a endám se jím příliš mnoho vyrušovat...
Ale u Gambrinusligy mi vadí jejich tendenčnost... K nezaujatému výkladu majíd leko a vrchol byl ten trapák svěcený, který o Suchém s rozdrcenou jařmovou kostí prohlásil, že očividně simuluje...
Já komentátory neřeším, Hosták je skvělej, má výborné postřehy (i když taky třeba enbyl zrovna supertop hokejista) ale když je tam ěnkdo slabší, tak sleduju hru a endám se jím příliš mnoho vyrušovat...
Ale u Gambrinusligy mi vadí jejich tendenčnost... K nezaujatému výkladu majíd leko a vrchol byl ten trapák svěcený, který o Suchém s rozdrcenou jařmovou kostí prohlásil, že očividně simuluje...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Hvězda mezi komentátory byl Gabo Zelenay. Pamatuji krásné doby kdy jsem každý čtvrtek v 19 00 zapínal Prahu a poslouchal s Mikrofonem za hokejem.
A Gabo:
Tuná v Bratislave na Petrželke hostí Slovan Bratislava Škodu Plzeň. A možem vám povedať , že je dobrým hostitělom, lebo prehráva Pěť ku Trom.
To už dneska nikdo neumí. Já si dokonce při sledování hokeje v bedně vypínal zvuk a na televizi jsem si stavěl tranzistorák. To pak bylo skoro jako virtuální realita.
A Gabo:
Tuná v Bratislave na Petrželke hostí Slovan Bratislava Škodu Plzeň. A možem vám povedať , že je dobrým hostitělom, lebo prehráva Pěť ku Trom.
To už dneska nikdo neumí. Já si dokonce při sledování hokeje v bedně vypínal zvuk a na televizi jsem si stavěl tranzistorák. To pak bylo skoro jako virtuální realita.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Jen krátký announcement z našeho českého kulečníkového světa 
Česká špička hraje v průběhu května druhý nejprestižnější snookerový turnaj roku - Masters. Po dnešku jsou známy čtvrtfinálové dvojice a všechny termíny a data.
Čtvrtfinále tuto neděli od 17:00 v Megasport baru na Chodově.
Semifinále a finále příští víkend v Kinokavárně v Brně vždy od 11:00 a 17:00 (v sobotu obě semifinále, v neděli dvě session finále) + k tomu v sobotu exhibice Tonyho Draga, předního světového snookerového a poolového hráče; + v neděli finále dalšího turnaje - Pot Black Cupu. Blíže viz a viz.

Česká špička hraje v průběhu května druhý nejprestižnější snookerový turnaj roku - Masters. Po dnešku jsou známy čtvrtfinálové dvojice a všechny termíny a data.
Čtvrtfinále tuto neděli od 17:00 v Megasport baru na Chodově.
Semifinále a finále příští víkend v Kinokavárně v Brně vždy od 11:00 a 17:00 (v sobotu obě semifinále, v neděli dvě session finále) + k tomu v sobotu exhibice Tonyho Draga, předního světového snookerového a poolového hráče; + v neděli finále dalšího turnaje - Pot Black Cupu. Blíže viz a viz.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Proč bavič? Straka je Straka, jiný nikdy nebude. A až tak moc nekecá. Ze všech trenérů co spartu vedli byl za posledních 5 let ten nejvíc prima. Mě se líbí a to jak ho smetli a sprostě pomluvili bylo minimálně nefér..
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
Nominace na Wales
Jaromír Blažek Sparta 29.12. 1972 12 0
Petr Čech Chelsea (Ang.) 20.5. 1982 51 0
OBRÁNCI
Radoslav Kováč Spartak Moskva (Rus.) 27.11. 1979 14 1
Tomáš Zápotočný Udine (It) 13.9. 1981 3 0
Marek Jankulovski AC Milán (Itá.) 9.5. 1977 59 8
Martin Jiránek Spartak Moskva 25.5.1979 31 0
David Rozehnal Paříž St. Germain (Fra.) 5.7. 1980 34 0
Tomáš Ujfaluši Fiorentina (Itá.) 24.3. 1978 59 2
ZÁLOŽNÍCI
Tomáš Galásek Norimberk 15.1. 1973 57 1
Marek Matějovský Mladá Boleslav 20.12.1981 1 0
Jaroslav Plašil Monako 5.1. 1982 26 1
David Jarolím Hamburk 17.5. 1979 9 1
Jan Polák Norimberk 14.3. 1981 29 6
Tomáš Rosický Arsenal 4.10. 1980 64 17
Tomáš Sivok Udine (It.) 15.9.1983 2 0
ÚTOČNÍCI
Milan Baroš Lyon 28.10. 1981 56 31
Marek Kulič Sparta 11.10.1975 5 2
Jan Koller Monako 30.3. 1973 77 48
Luboš Pecka Ml. Boleslav 19.2.1978 0 0
Zásadně protestuji proti povolávání boleslavských zákeřných prasat Matějovského a Pecky. To, co jim díky Šeterlemu projde v lize, na mezinárodní scéně můžeme taky krutě odskákat. Nelhedě k tomu, že jejich přístup ke sportu a fair play je naprosto nevhodný pro reprezentanta ČR. Tím nesnižuji jejich fotbalové kvality, které jsou těžko zpochybnitelné, ale pouze reaguji na naprostou absenci morálky a charakteru těchto jedinců.
Jinak bych nepovolal Blažka, Jiránka, Galáska, Matějovského, Kuliče a Pecku a místo nich povolal Drobného, Rajnocha, Pitáka, Ježka, Trojana a Střihavku
Jaromír Blažek Sparta 29.12. 1972 12 0
Petr Čech Chelsea (Ang.) 20.5. 1982 51 0
OBRÁNCI
Radoslav Kováč Spartak Moskva (Rus.) 27.11. 1979 14 1
Tomáš Zápotočný Udine (It) 13.9. 1981 3 0
Marek Jankulovski AC Milán (Itá.) 9.5. 1977 59 8
Martin Jiránek Spartak Moskva 25.5.1979 31 0
David Rozehnal Paříž St. Germain (Fra.) 5.7. 1980 34 0
Tomáš Ujfaluši Fiorentina (Itá.) 24.3. 1978 59 2
ZÁLOŽNÍCI
Tomáš Galásek Norimberk 15.1. 1973 57 1
Marek Matějovský Mladá Boleslav 20.12.1981 1 0
Jaroslav Plašil Monako 5.1. 1982 26 1
David Jarolím Hamburk 17.5. 1979 9 1
Jan Polák Norimberk 14.3. 1981 29 6
Tomáš Rosický Arsenal 4.10. 1980 64 17
Tomáš Sivok Udine (It.) 15.9.1983 2 0
ÚTOČNÍCI
Milan Baroš Lyon 28.10. 1981 56 31
Marek Kulič Sparta 11.10.1975 5 2
Jan Koller Monako 30.3. 1973 77 48
Luboš Pecka Ml. Boleslav 19.2.1978 0 0
Zásadně protestuji proti povolávání boleslavských zákeřných prasat Matějovského a Pecky. To, co jim díky Šeterlemu projde v lize, na mezinárodní scéně můžeme taky krutě odskákat. Nelhedě k tomu, že jejich přístup ke sportu a fair play je naprosto nevhodný pro reprezentanta ČR. Tím nesnižuji jejich fotbalové kvality, které jsou těžko zpochybnitelné, ale pouze reaguji na naprostou absenci morálky a charakteru těchto jedinců.
Jinak bych nepovolal Blažka, Jiránka, Galáska, Matějovského, Kuliče a Pecku a místo nich povolal Drobného, Rajnocha, Pitáka, Ježka, Trojana a Střihavku
Tak už známe mistra, nakonec relativně zaslouženě se jím stala Sparta, neb ze všech tápajícíh týmů tápala nejméně... K tomu jí upřímně gratuluji, už jenom kvůli výborným návštěvám si to zaslouží:)
a doufejme, že se azdaří i v evrospkých pohárech příští rok a to nejen Spartě:)
a doufejme, že se azdaří i v evrospkých pohárech příští rok a to nejen Spartě:)
Tak koukám,že ze sportovního threadu se pomalu stává můj monolog:(
ad reprezentace - vypadl Jiránek, má něco s haksnama. Imho pro tým je to spíš dobře... Jinak Ujfaluši se v rozhovoru pro idnes ukázal jako pěkný fracek. A Rosickému zase chybí herní praxe, dle jeho vlastních slov. Naštěstí má Koller formu a dobrou náladu:) Uvidíme, jak to dopadne.
ad titul - Pavel Horvát zaplatil vysokou cenu:
09:29 - Záložníka fotbalové Sparty Pavla Horvátha čeká v pátek operační zákrok. Lékaři mu při něm spraví zlomenou čelist. (http://www.idnes.cz)
ad liga obecně - Na pořádné hráčské přestupy, které by k produktu jménem fotbal přitáhly dívaky a tedy i peníze, nejsou ... peníze, takže se kluby rozhodly rozjet akci Kulový Blesk III. s trenéry. O trochu překvapivější, je však konec libereckého bafuňáře a bývalého reprebrankáře L. Maiera.
ad reprezentace - vypadl Jiránek, má něco s haksnama. Imho pro tým je to spíš dobře... Jinak Ujfaluši se v rozhovoru pro idnes ukázal jako pěkný fracek. A Rosickému zase chybí herní praxe, dle jeho vlastních slov. Naštěstí má Koller formu a dobrou náladu:) Uvidíme, jak to dopadne.
ad titul - Pavel Horvát zaplatil vysokou cenu:
09:29 - Záložníka fotbalové Sparty Pavla Horvátha čeká v pátek operační zákrok. Lékaři mu při něm spraví zlomenou čelist. (http://www.idnes.cz)
ad liga obecně - Na pořádné hráčské přestupy, které by k produktu jménem fotbal přitáhly dívaky a tedy i peníze, nejsou ... peníze, takže se kluby rozhodly rozjet akci Kulový Blesk III. s trenéry. O trochu překvapivější, je však konec libereckého bafuňáře a bývalého reprebrankáře L. Maiera.
Je ale otázka, jak si Henry sedne se španělským systémem hry, ono to není jednoduché...
Arsenal na tom nebude úplně špatně - stále má dobré hráče, především v záloze - akorát bude potřeba najít někoho do zakončení, a pokud to bude někdo přímočařejší, než Thierry, tak by to nakonec mohlo jen prospět, sem však hodně zvědavej, po kom šáhnou. Nabízí se Klose, možná na výměnu z Barcy Gudjonsen...
Aha, tan on definitivně končí i Arsen(al) Wenger, potom už je Henryhokonec pochopitelnější...
Arsenal na tom nebude úplně špatně - stále má dobré hráče, především v záloze - akorát bude potřeba najít někoho do zakončení, a pokud to bude někdo přímočařejší, než Thierry, tak by to nakonec mohlo jen prospět, sem však hodně zvědavej, po kom šáhnou. Nabízí se Klose, možná na výměnu z Barcy Gudjonsen...
Aha, tan on definitivně končí i Arsen(al) Wenger, potom už je Henryhokonec pochopitelnější...
Pokud se Henry adaptuje k Ronaldinhovi podobně jako se předminulou sezónu sehrál Ronaldinho a Eto'o, tak se vážně bude, na co koukat. Barca má na to hrát opravdu nejlíbivější fotbal v Evropě.
Každopádně zítra začíná Wimbledon - tak jsem na to zvědavej, hlavně teda na Berdycha. Vaidišová se svou nepřesnou hrou nevim, kam dojde.
Jinak - anketa o zjištění poptávky po překladu biografie Ronnie O'Sullivana do češtiny (na stránce vpravo): http://dannapl.sblog.cz/
Každopádně zítra začíná Wimbledon - tak jsem na to zvědavej, hlavně teda na Berdycha. Vaidišová se svou nepřesnou hrou nevim, kam dojde.
Jinak - anketa o zjištění poptávky po překladu biografie Ronnie O'Sullivana do češtiny (na stránce vpravo): http://dannapl.sblog.cz/
No, Tys asi neviděl první set co?:) to byl horor, byl s prominutím na pár facek. Neříkám,že bych to uměl lépe, to ani omylem, ale laxnost, s jakou k tomu přistoupil a nekoncentrovanost bych si já v práci nemohl dovolit ani v nejmenším:/Vlasák píše:Hmm, včera jsem viděl ve Wimbledonu Berdycha a dost jsem koukal - českého tenistu (i tenistku) jsem takhle neviděl hrát už léta. Sice ve třetím setu už měl jeden menší výpadek, ale ta suverenita, s jakou hrál, to bylo parádní. Jestli takhle vydrží hrát i dál, tak to slibuje hodně zajímavé zápasy