Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ad americký fotbal - v oné povídce v Military Klubu si vypomáhám jedním termínem z rugby, neb se mi tam hodí více, tak jsem se bál, aby to někoho příliš nebilo do očíček:)

Já komentátory neřeším, Hosták je skvělej, má výborné postřehy (i když taky třeba enbyl zrovna supertop hokejista) ale když je tam ěnkdo slabší, tak sleduju hru a endám se jím příliš mnoho vyrušovat...

Ale u Gambrinusligy mi vadí jejich tendenčnost... K nezaujatému výkladu majíd leko a vrchol byl ten trapák svěcený, který o Suchém s rozdrcenou jařmovou kostí prohlásil, že očividně simuluje...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Hvězda mezi komentátory byl Gabo Zelenay. Pamatuji krásné doby kdy jsem každý čtvrtek v 19 00 zapínal Prahu a poslouchal s Mikrofonem za hokejem.
A Gabo:

Tuná v Bratislave na Petrželke hostí Slovan Bratislava Škodu Plzeň. A možem vám povedať , že je dobrým hostitělom, lebo prehráva Pěť ku Trom.

To už dneska nikdo neumí. Já si dokonce při sledování hokeje v bedně vypínal zvuk a na televizi jsem si stavěl tranzistorák. To pak bylo skoro jako virtuální realita.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Jen krátký announcement z našeho českého kulečníkového světa ;-)

Česká špička hraje v průběhu května druhý nejprestižnější snookerový turnaj roku - Masters. Po dnešku jsou známy čtvrtfinálové dvojice a všechny termíny a data.

Čtvrtfinále tuto neděli od 17:00 v Megasport baru na Chodově.

Semifinále a finále příští víkend v Kinokavárně v Brně vždy od 11:00 a 17:00 (v sobotu obě semifinále, v neděli dvě session finále) + k tomu v sobotu exhibice Tonyho Draga, předního světového snookerového a poolového hráče; + v neděli finále dalšího turnaje - Pot Black Cupu. Blíže viz a viz.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Proč bavič? Straka je Straka, jiný nikdy nebude. A až tak moc nekecá. Ze všech trenérů co spartu vedli byl za posledních 5 let ten nejvíc prima. Mě se líbí a to jak ho smetli a sprostě pomluvili bylo minimálně nefér..
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Byl nejvíc prima právě proto, že je to bavič:) Mne nevadí ani jako trenér, ale chápu, že někteří Rudí kolegové jsou na něj alergičtí:)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Nominace na Wales

Jaromír Blažek Sparta 29.12. 1972 12 0
Petr Čech Chelsea (Ang.) 20.5. 1982 51 0
OBRÁNCI
Radoslav Kováč Spartak Moskva (Rus.) 27.11. 1979 14 1
Tomáš Zápotočný Udine (It) 13.9. 1981 3 0
Marek Jankulovski AC Milán (Itá.) 9.5. 1977 59 8
Martin Jiránek Spartak Moskva 25.5.1979 31 0
David Rozehnal Paříž St. Germain (Fra.) 5.7. 1980 34 0
Tomáš Ujfaluši Fiorentina (Itá.) 24.3. 1978 59 2
ZÁLOŽNÍCI
Tomáš Galásek Norimberk 15.1. 1973 57 1
Marek Matějovský Mladá Boleslav 20.12.1981 1 0
Jaroslav Plašil Monako 5.1. 1982 26 1
David Jarolím Hamburk 17.5. 1979 9 1
Jan Polák Norimberk 14.3. 1981 29 6
Tomáš Rosický Arsenal 4.10. 1980 64 17
Tomáš Sivok Udine (It.) 15.9.1983 2 0
ÚTOČNÍCI
Milan Baroš Lyon 28.10. 1981 56 31
Marek Kulič Sparta 11.10.1975 5 2
Jan Koller Monako 30.3. 1973 77 48
Luboš Pecka Ml. Boleslav 19.2.1978 0 0

Zásadně protestuji proti povolávání boleslavských zákeřných prasat Matějovského a Pecky. To, co jim díky Šeterlemu projde v lize, na mezinárodní scéně můžeme taky krutě odskákat. Nelhedě k tomu, že jejich přístup ke sportu a fair play je naprosto nevhodný pro reprezentanta ČR. Tím nesnižuji jejich fotbalové kvality, které jsou těžko zpochybnitelné, ale pouze reaguji na naprostou absenci morálky a charakteru těchto jedinců.

Jinak bych nepovolal Blažka, Jiránka, Galáska, Matějovského, Kuliče a Pecku a místo nich povolal Drobného, Rajnocha, Pitáka, Ježka, Trojana a Střihavku
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tak už známe mistra, nakonec relativně zaslouženě se jím stala Sparta, neb ze všech tápajícíh týmů tápala nejméně... K tomu jí upřímně gratuluji, už jenom kvůli výborným návštěvám si to zaslouží:)

a doufejme, že se azdaří i v evrospkých pohárech příští rok a to nejen Spartě:)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tak koukám,že ze sportovního threadu se pomalu stává můj monolog:(

ad reprezentace - vypadl Jiránek, má něco s haksnama. Imho pro tým je to spíš dobře... Jinak Ujfaluši se v rozhovoru pro idnes ukázal jako pěkný fracek. A Rosickému zase chybí herní praxe, dle jeho vlastních slov. Naštěstí má Koller formu a dobrou náladu:) Uvidíme, jak to dopadne.

ad titul - Pavel Horvát zaplatil vysokou cenu:

09:29 - Záložníka fotbalové Sparty Pavla Horvátha čeká v pátek operační zákrok. Lékaři mu při něm spraví zlomenou čelist. (http://www.idnes.cz)

ad liga obecně - Na pořádné hráčské přestupy, které by k produktu jménem fotbal přitáhly dívaky a tedy i peníze, nejsou ... peníze, takže se kluby rozhodly rozjet akci Kulový Blesk III. s trenéry. O trochu překvapivější, je však konec libereckého bafuňáře a bývalého reprebrankáře L. Maiera.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Kurnik on ten Henry opravdu odchází z Arsenalu do Barcelony. No co je to za klauni...? :-? A to ještě za nějakých hloupých 24 miliónů euro.
Můj oblíbený Arsenal jde do kytek. :-(
No, zase Ronaldinho a Henry v útoku... V Barceloně rozhodně budou mít na co koukat.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Je ale otázka, jak si Henry sedne se španělským systémem hry, ono to není jednoduché...

Arsenal na tom nebude úplně špatně - stále má dobré hráče, především v záloze - akorát bude potřeba najít někoho do zakončení, a pokud to bude někdo přímočařejší, než Thierry, tak by to nakonec mohlo jen prospět, sem však hodně zvědavej, po kom šáhnou. Nabízí se Klose, možná na výměnu z Barcy Gudjonsen...

Aha, tan on definitivně končí i Arsen(al) Wenger, potom už je Henryhokonec pochopitelnější...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Pokud se Henry adaptuje k Ronaldinhovi podobně jako se předminulou sezónu sehrál Ronaldinho a Eto'o, tak se vážně bude, na co koukat. Barca má na to hrát opravdu nejlíbivější fotbal v Evropě.

Každopádně zítra začíná Wimbledon - tak jsem na to zvědavej, hlavně teda na Berdycha. Vaidišová se svou nepřesnou hrou nevim, kam dojde.

Jinak - anketa o zjištění poptávky po překladu biografie Ronnie O'Sullivana do češtiny (na stránce vpravo): http://dannapl.sblog.cz/

Obrázek
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Hmm, včera jsem viděl ve Wimbledonu Berdycha a dost jsem koukal - českého tenistu (i tenistku) jsem takhle neviděl hrát už léta. Sice ve třetím setu už měl jeden menší výpadek, ale ta suverenita, s jakou hrál, to bylo parádní. Jestli takhle vydrží hrát i dál, tak to slibuje hodně zajímavé zápasy ;-)

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vlasák píše:Hmm, včera jsem viděl ve Wimbledonu Berdycha a dost jsem koukal - českého tenistu (i tenistku) jsem takhle neviděl hrát už léta. Sice ve třetím setu už měl jeden menší výpadek, ale ta suverenita, s jakou hrál, to bylo parádní. Jestli takhle vydrží hrát i dál, tak to slibuje hodně zajímavé zápasy ;-)
No, Tys asi neviděl první set co?:) to byl horor, byl s prominutím na pár facek. Neříkám,že bych to uměl lépe, to ani omylem, ale laxnost, s jakou k tomu přistoupil a nekoncentrovanost bych si já v práci nemohl dovolit ani v nejmenším:/
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“