Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
<del>Státní maturity jsou super. Největší vítr z nich mají učitelé, kteří se bojí, že se proflákne jejich neschopnost učit.</del>
Státní maturitu musel vymyslet nějaký šílenec a podle to jak o tom učitelé mluví, tak nějaký neschopný nezodpovědný šílenec. Naneštěstí ve mě převládá spíše škodolibost, takže se tomu musím docela smát, i když bych ji psát vážně nechtěl. Myslím si, že to ale zase brzy zruší (doufejme), ale nějaký ten ročník to odnést musí. Třeba nám bylo vyhrožováno před ... hmm ... sedmi lety, že budeme první a skutek utek. Tak doufejte (myslím ale že teď už takové štěstí mít nebudete).
Pozn.: Tou škrtlou část jsem napsal taky já a nechal jsem ji tu jen proto, abyste viděli jaká zhovadilost mě občas dokáže taky napadnout.
Státní maturitu musel vymyslet nějaký šílenec a podle to jak o tom učitelé mluví, tak nějaký neschopný nezodpovědný šílenec. Naneštěstí ve mě převládá spíše škodolibost, takže se tomu musím docela smát, i když bych ji psát vážně nechtěl. Myslím si, že to ale zase brzy zruší (doufejme), ale nějaký ten ročník to odnést musí. Třeba nám bylo vyhrožováno před ... hmm ... sedmi lety, že budeme první a skutek utek. Tak doufejte (myslím ale že teď už takové štěstí mít nebudete).
Pozn.: Tou škrtlou část jsem napsal taky já a nechal jsem ji tu jen proto, abyste viděli jaká zhovadilost mě občas dokáže taky napadnout.
Žralok, který štěká, nekouše.
Tak, teď sem si ve spěchu při vypalování v Neru úspěšně smazal jedno skvělé album. Takže můžu stahovat znova! Místo z levé větve sem to killnul z pravého průzkumníka, v koši to *samozřejmě* není. Asi toho šmejda vyměním za něco jiného, sice moje chyba, ale o turbo mazacího průzkumníka jsem se fakt neprosil. 

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
ad k maturitám: mě matura sice čeká až za tři roky, ale už teď z ní máme skoro celá třída vítr. Uvedu důvod, proč tomu tak je.
Už teď je u nás průměrná známka z matiky 4. Pokud bude státní maturita z matiky takové úrovně, jaká se po nás u nás na gymplu požaduje, tak minimálně půlka třídy neproleze. Toliko k pravděpodobnosti průletu maturitou.
Už teď je u nás průměrná známka z matiky 4. Pokud bude státní maturita z matiky takové úrovně, jaká se po nás u nás na gymplu požaduje, tak minimálně půlka třídy neproleze. Toliko k pravděpodobnosti průletu maturitou.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
nj, ale v kvintě už s něčím takovým asi nic moc nenadělám

A stejně tak zlehčuje ty, které už má za sebou...Anthrax píše:alexa: Člověk vždycky přeceňuje tu zkoušku, která ho čeká...
Jinak já jsem v posledním ročníku, jež se státní maturitě vyhne - a sestra v prvním, který nikoliv -, takže tomu docela fandím

If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi ale škodolibý člověkSaruman píše:A stejně tak zlehčuje ty, které už má za sebou...Anthrax píše:alexa: Člověk vždycky přeceňuje tu zkoušku, která ho čeká...
Jinak já jsem v posledním ročníku, jež se státní maturitě vyhne - a sestra v prvním, který nikoliv -, takže tomu docela fandím