Otázky & odpovědi
Moderátor: Sadako
Rád bych se zeptal, kde seženu kouzlo Požár, Skučení Pandemonia, Zrcadlo bolesti, Elysejské ohně a Ochráncův plášť. Díval jsem se do editoru a tam jsem je viděl, ale ve hře jsem je našel jen u NPC. Pokud se tady někdo na to ptal tak se omlouvám, ale nechtělo se mi to hledat 

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy ale nasere tolik lidí že stojí za to si ji udržet;)
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Řekl jsi jí, že se pokusíš ji pomoct? Už Ingress zmizela? Promluvil sis o ní Candrienem? Zkrátka kde jsi skončil?Adieu píše:Jedna otázečka: P:T jsem už dvakrát dohrál a vždy jsem získal Ingressiny zuby, no a teď se mi to nějak nedaří... Promluvil jsem s Ingress i Candrianem o všech možných tématech a pořád nic.
Nemohlo by jít o bug?
Žralok, který štěká, nekouše.
Ano, řekl jsem jí, že jí pomůžu, a když přijdu ke Candrianovi, se kterým jsem už předtím vyčerpal všechny dialogové možnosti, tak se mi neobjeví ta možnost říct Candrianovi o Ingress...
EDIT: To je tedy velmi nemilé, vypadá to na bug. Zkusím ji zabít, jestli z ní ty zuby vypadnou.
EDIT: To je tedy velmi nemilé, vypadá to na bug. Zkusím ji zabít, jestli z ní ty zuby vypadnou.

Naposledy upravil(a) Adieu dne 25.7.2006 22:56, celkem upraveno 1 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Musis si pohovorit s Ingress,aby si sa dozvedel o jej probleme ,potom sa porozpravas s Candrianom a on ti povie ze jej pomoze,potom to musis ist oznamit Ingress,znova sa vrat za Candrianom a zistis ze ti nechala darcek ... zuby.Pokial to spravis takto malo by to vyjst,ak nie ,zrejme sa vyskytol bug a vtom pripade neviem ako dalej 

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
Jasný, ale do kterejch všech frakcí se dá dostat? Já jsem se dostal zatím jenom ke Vnímavým, Spalovačům a Božím lidem. Žádný jiný jsem nenašeldrake127 píše:Hodně kouzel nakoupíš v některých obchodech (často ve spojení s frakcemi). Kdyby jsi se spoléhal jen na nalezená kouzla (jako to jde v BG2), tak bys jich několik minul.

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvé problémy ale nasere tolik lidí že stojí za to si ji udržet;)