Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Frosty:
Ajantis_CG_thief píše:Ale kdybych si nemyslel, že je to tak lepší, nedělal bych to...
;-)
Nejsem nikterak dogmatickej člověk, ale jsou věci, který snášet nehodlám. I přes svou zamilovanost jsem si uchoval objektivitu.

Ajantis: Ne, to není, ale co se dá dělat...
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tafif píše:
Ajantis_CG_thief píše:Ale kdybych si nemyslel, že je to tak lepší, nedělal bych to...
;-)
Nebo tak no 8-) ....proti gustu ;-)

Jinak s tou zamilovaností - měl jsem na mysli asi trochu jinou zamilovanost, než ty. Jelikož v té, kterou jsem měl na mysli já, se prostě nějaká objektivita, racionální uvažování atd. jaksi nechytá ;-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

To asi záleží na jedinci, ne? Jasně nejsem zcela objektivní, to nejde. Je to pro mě ta nejlepší holka na světě. Ale dokážu rozumně uvážit její vady, nedostatky a proto s ní nechci chodit. A i když je pro mě ta nej, tak vím, že jsou i lepší, určitě jsem takové i potkal, akorát jsem se do nich nezamiloval.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Nějak jsem tenhle topic poslední dobou zanedbaval. :-(
2Arronax: Upřímnou soustrast.

Řešila se tu otázka, jak by měl Arronax postupovat.
Nebylo poprvé a jistě to nebylo naposled.
Tak mě napadlo :idea: :!:
Což takhle si dopředu připravit nějaký osvědčený "technologický postup"?
Dáme hlavy dohromady. A taky zkušenosti a třeba to k něčemu bude.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Trochu se tu nechytám.

Tafif:To tady řešíte jestli máš chodit s holkou kterou máš rád nebo něco jiného?
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tokkar píše:Což takhle si dopředu připravit nějaký osvědčený "technologický postup"?
Dáme hlavy dohromady. A taky zkušenosti a třeba to k něčemu bude.
No jestli máš na mysli jakýsi mustr pro úspěšné seznámení, tak musím být v tomto směru trochu skeptik. Museli by jsme znát vždy konkrétní situaci, události předešlé, pokud možno co nejpodrobněji 'rozpitvaný' objekt zájmu (po psych. stránce), momentální duševní rozpoložení obou zůčastněných stran + nějaké ty neočekávané vlivy a události 8-)
Ale slovy Gimliho: ''téměř jistá smrt?'' ''žádná šance na úspěch?''.... ''tak na co ještě čekáme?!'' :mrgreen:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Kdyby to bylo až tak složitě, jak to ukazuješ, náš svět už by byl lidí prost. :-)

Samozřejmě s nutným zjednodušením.
Ať chceš nebo ne, stejně jsou možnosti s mírnými obměnami pořád jedny a ty samé.

Ale budiž. Což tedy Doporučené postupy a Čeho se vyvarovat.

Takže jak to řekl Gimli? :lol:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Tokkar píše:Kdyby to bylo až tak složitě, jak to ukazuješ, náš svět už by byl lidí prost. :-)

Samozřejmě s nutným zjednodušením.
Ať chceš nebo ne, stejně jsou možnosti s mírnými obměnami pořád jedny a ty samé.

Ale budiž. Což tedy Doporučené postupy a Čeho se vyvarovat.

Takže jak to řekl Gimli? :lol:
:lol: Tak tu sa da pouzit iba zopar veci, ktore pomahaju, ale myslim, ze Arronax s tym problem nema, takze je to skor vseobecna rada pre tych, ktori to este nevedia. :roll: :twisted:
1.) Je to fraza, ale co pomaha viac ako ostat "sam sebou" a nestracat hlavu? Ak sa mas u dievcata sympatie, tak mozes s tazenim pokrocit.
2.) Ak ste na rande, tak sa k dievcatu musis spravat kralovsky, ale zas ju nesmies vylakat (podla veku).
3.) Zene treba lichotit. Aj ked vedia, ze nie je pravda, co dotycny hovori, obvykle sa tomu velmi potesia.
4.) Treba pouzit svoj prirodzeny sarm a kyprit humorom. Snazit sa viest konverzaciu a predkladat nove temy co najrychlejsie (samozrejme, temy sa odvijjaju od int. daneho dievcata.)
Atd..
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

:anxious:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Arthalion: popravdě se mi zdá, že si některé body odporují... nesnáším lichotky a nemám rád "umělý smysl pro humor", takže abych zůstal sám sebou, musel bych vyškrtnout doby 3 a 4 :lol:

Jo a tyhle rady jsou dle mne docela naprd :twisted: To je myšleno všeobecně, ne na ty Arthalionovy
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Navíc to nemusí fungovat na všechny holky; třeba mě sice potěší, když mi někdo něco pochválí, ale zase jsem pak dost dlouho ve střehu a čekám na sebemenší známku úskoku :roll:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ajantis_CG_thief píše:Arthalion: popravdě se mi zdá, že si některé body odporují... nesnáším lichotky a nemám rád "umělý smysl pro humor", takže abych zůstal sám sebou, musel bych vyškrtnout doby 3 a 4 :lol:

Jo a tyhle rady jsou dle mne docela naprd :twisted: To je myšleno všeobecně, ne na ty Arthalionovy
Ehm, tieto radz sa daju aúlikovat na vsetkz situacie a typy zien, ja som ich nevymyslel, vymysleli sa sami. O ziadny umely humor nejde, ma to byt vsetko prirodzene. Napokon, vsetko to vyplyva z prveho bodu, takze sa nesnazte zbytocne spochybnovat co je nespochybnitelne. :twisted:
Ospravdlnte vsetky moje gramaticke chyby, momentalne som mierne podnapity. :lol:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ajantis: Ja som tie veci nevymyslel, takze akakolvek kritika tych bodov je smiesna. :lol: Jednotlive body si neoporuju, ak si to myslis, tak potom to zrejme celkom nechapes. :lol:
Takze, aby si to pochopil: Budes sam sebou, ale budes vtipny, sarmatny atd. Ak to nedokazes, tak to je potom dost divne. :lol:
Vsetky tieto "pravidla su aplikovatelne na vacsinu zien, len s drobnymi obmenami vzhladom na inteligenciu danej osoby. A ver mi, ze to nikdy nemusi sklznut do akejsi schematickosti alebo gycovitosti, zalezi len na Tebe ;-)
EDIT: oops, som si myslel, ze sa mi ta 1. reakcia neodoslala, ale napokon, som trochu v nalade, snad to ospravedlni moje konanie. :roll: :lol:
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 17.1.2006 15:57, celkem upraveno 1 x.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Zdá se, žes popíjel vydatně :-)

Prostě neříkám, co si nemyslím, a nechovám se, jak mi to nejni přirozené, jen pro dosažení nějakého pochybného cíle...

EDIT: a první bod jisě uznávám, z toho ostatně vycházím
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 16:27, celkem upraveno 1 x.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Hmm, pardon, nech dabusovia vymazu ten prispevok, ktory uznaju za vhodny. Opilost ma uz pomaly opusta a reflexy a cista mysel sa navracia. :lol:
Kazdopadne, Ajantis, prvy bod nie je nahodny a je zakladom. Teda zostat sam sebou. To popries tazko. Humor a sarm udrzi zoznamovaciu konverzaciu cerstvou, bez akychkolvek trapnych medzier. Zeny maju rady humor. Ako som uz asi tri krat pisal, :lol: humor i cela konverzacia musi byt prisposobena danemu dievcatu. A ak mas o nu skutocne zaujem, tak dovod nemoze byt pochybny. Ale mozes mi este oponovat, pretoze mam este v sebe mozno nejaky alkohol, takze este mam sil odoslat par odpovedi. :lol:
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 17.1.2006 17:38, celkem upraveno 1 x.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“