Zajímavé zprávy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Tripitaka
Sigilan

Příspěvek od Tripitaka »

Vallun píše:i ty stávající musí splňovat podmínky...

já to tak samozřejmě dělám, nicméně svým způsobem nevím, proč bych měl být omezován ve svobodě pohybu... špatné je kouřit, nikoliv nekouřit:)
By mě zajímalo co je na tom omezujícího. Když ti to vadí, tak tam nelez a když tam mermomocí chceš, tak to překousni. Pohybovat se můžeš jak chceš.
A kouřit není špatné, jen nezdravé.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tripitaka - a co když tam potřebuji, ale zároveň nehodlám ohrožovat své zdraví...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Tripitaka
Sigilan

Příspěvek od Tripitaka »

Pochybuju, že by jedna návštěva zakouřené hospody ohrozila tvé zdraví.
Navíc nechápu, proč bys zrovna nutně potřeboval do zakouřené hospody. Lidi nutně potřebujou do nemocnice, na úřad atd. a tam je kouření zakázáno. Do hospody si chodí tak jako tak ničit zdraví, proto tam chlastaj a hulej. Když se to někomu nelíbí může jít třeba do mlíčnýho baru.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

TRipitaka - kdyby to bylo tak jendoduché...
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Vallun píše:TRipitaka - kdyby to bylo tak jendoduché...
Huh? Trochu rozviest by to neslo? :) Neviem, stale ma nenapada nejaka bezna situacia, kedy by clovek vylozene musel liezt do nejakeho zafajceneho pajzlu...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Elessar - například služebka? a pod. prostě když potřebuješ jíst,pít ěnco jinho a nemáš na výběr... Nebo když musíš z pracovních důvodů za někým v tej knajpě...těch případů je možné vymyslet dost. pravda, nebudou úplně časté, nicméně se vyskytnout mohou a já nevím, proč bych se měl nechat obtěžovat byť jednou... Navíc jsem na cigeretový kouř alergický...
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

hmm, tak aj ako fajciar s tymto problem nemam... a u nas v hornom uhorsku to mame aj tak niekde kde konci chrbatu pekne meno :-P

typicka situacia: objednavame si nejake napoje( :lol: )a idem si zapalit, medzitym sa opytam casnicky ci ta tabulka a nefajciarskej casti plati... povie, ze nie, ze je to tu len kvoli zakonu :-P

takze fajcit budem kde chcema kedy chcem, zalezi len od ludi naokolo... samozrejme, ze ak viem, ze kamratovi to vadi, tak si nezapalim, alebo si zapalim niekde dalej od neho, no... :roll:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Tak u čtení tohoto jsem se opravdu dobře pobavil :lol: Ale když jsem se přestal smát došlo mi že je to spíš k pláči, ti pšonci se museli úplně zbláznit... :wall: :wall: :wall:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

No teda :shock: Někteří poláci jsou fakt divný...
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

KEBULA:
Ještě,že nejsem polák,mě by naštvalo,kdyby zrušili Teletabís,z čeho by si Tele Tele dělali prdel?
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

spravne! teleblbies, ci jak to nazvali boli uchvatni... aspon ked som to este pozeral :-D
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Dokonalá ukázka katolického fundamentalismu v praxi. Myslím si, že za nějakou dobu se budou chodit islamisté do Polska učit jak být ještě důslednější. Metody a postoje jsou stejné, jen se jinak jmenují hlavní postavy.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Slyšel jsem o téhle kauze ve zprávách či rádiu, jen mi ušlo, o jaký pořad se jedná. A mujsím uznat, že v tomhle s Poláky musím být zajedno. Nejde jen o tu kabelku, ale třeba takové tuli-tuli, častý to jev v pořadu, navádí k zvrácenému sexuálnímu chování :naughty:
Na hranici s marťany s televizí v břiše!!
Feed your head
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

http://www.novinky.cz/domaci/ministryne ... uauj0.html
Vyhoďte jí z vlády! Za chvíli dá židům žluté hvězdy, aby je ochránila před diskriminací. :roll:
Spolu s ministryní Kuchtovou beztak dělá zeleným jen ostudu. Jejich "realistické" návrhy naštěstí padají jeden po druhém. Pro politiky bych navrhl poviné IQ testy. Mám ten pocit, že by do otřáslo parlamentem i vládou. :twisted:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jab píše:Spolu s ministryní Kuchtovou beztak dělá zeleným jen ostudu. Jejich "realistické" návrhy naštěstí padají jeden po druhém. Pro politiky bych navrhl poviné IQ testy. Mám ten pocit, že by do otřáslo parlamentem i vládou. :twisted:
Já mám velmi v oblibě ještě Alexandra Vondru a Vlastu Parkanovou. :twisted:
Co je nejhorší - když se podívám na tahle individua, začínám mít pocit, že za dob ČSSD opravdu sedívali ve vládě odborníci. :wall:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“