Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ale no tak - pánové a dámo :-D takhle bychom se nikam nedostali...
Tokkar píše:Dáme hlavy dohromady. A taky zkušenosti a třeba to k něčemu bude.
Tedy tím si myslím měl Tokkar na mysli, že zde takových bodů a doporučení přidá vícero lidí a z toho že se pak urobí nějaký ten 'všeobecnější' závěr 8-) A Arthalion je zatím jedinný, který tu nějaká ta doporučení napsal. Tedy když už, tak ať takýchto zásad sem napíše větší počet lidí a teprve potom o těchto bodech diskutujme..? 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Neferit píše:Navíc to nemusí fungovat na všechny holky; třeba mě sice potěší, když mi někdo něco pochválí, ale zase jsem pak dost dlouho ve střehu a čekám na sebemenší známku úskoku :roll:
Blázníš? Ty chceš oponovat velkému Arthalionovi? :shock:
Když ten říká, že takhle se to má dělat, tak to prostě musí působit na každou holku. Tak se laskavě koukej přizpůsobit! :evil:
(:-D)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Tak já se přídám. Moje zásada: tišit,t išit, tišit :twisted:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Jab píše:
Neferit píše:Navíc to nemusí fungovat na všechny holky; třeba mě sice potěší, když mi někdo něco pochválí, ale zase jsem pak dost dlouho ve střehu a čekám na sebemenší známku úskoku :roll:
Blázníš? Ty chceš oponovat velkému Arthalionovi? :shock:
Když ten říká, že takhle se to má dělat, tak to prostě musí působit na každou holku. Tak se laskavě koukej přizpůsobit! :evil:
(:-D)
:lol: Ano, ano, presne tak. :lol:
Pamatajte, ze "velky Arthalion" neznesie v stave podnapitosti odpor na svoje prispevky ani gramatiku vo svojich prispevkoch. :lol:
Ale, mno - tato konverzacia sa nenesie vo velmi vysokej urovni, takze by sme uz konecne mohol niekto nadviazat na Tokkarov prispevok o nejakych tyh pravidlach ci radach. ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Takže se vám do toho taky trochu zapojím 8-)

Ó, velký Arthalione :pray: , vůbec nechci vystupovat proti tobě, ale přece jenom si troufám říct, že to jako holka budu vidět trochu jinak, nemyslíš ? ;-)

Takže:
1. souhlasím s tím, že by člověk měl být sám sebou ( - ale to neznamená, že se bude chovat a vyjadřovat tak, že by se dlaždič začervenal /čímž teda nechci říct pánové, že se tak některý z vás chová/ ;-) )
2. téda, nic proti lichotkám, ale opět by se to nemělo přehánět, třeba holce pochválit, že má pěknej účes, oblečení... ale tak nějak přiměřeně
3. zaručeně se nenalejvat pivem nebo jiným alkoholem tak, že budete sotva mluvit - to spolehlivě odradí každou (nehledě na to, že když je jeden v podroušeném stavu, mnohdy neví, co mluví a pak se nestačí divit, takže pokud alkohol, tak opravdu s mírou)

2Arian: Jak jsi psal příhodu na střeše - no, nevím jak to viděla ona slečna, ale já být na jejím místě, tak tě asi shodím ze střechy (na druhou stranu, nejspíš by hodně záviselo na situaci)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Takovýhle rady možná vypadaj rozumně, ale řek bych, že aby někdo fungoval podle Arthalionovýho zlatýho pravidla číslo jedna, tak je nejlepší všechny obecný rady vypustit, protože to by pak moh ten nebožák na schůzce pod stolem listovat v příručce "Jak na dívku vaších snů v dvou stech snadných krocích"... ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Arthalion: dal jsem ty Tvé body přečíst 20ti leté kamarádce a ona na to:
"zeptej se toho chlapce, jeslti už mu to někdy fungovalo"
tolik dívčí pohled :lol: :lol:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Asi bude na místě to shrnout - co tě zrovna napadne, to udělej, třeba to bude správně :lol: :lol: :lol:

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Neferit píše:Asi bude na místě to shrnout - co tě zrovna napadne, to udělej, třeba to bude správně :lol: :lol: :lol:
...A nebo ze sebe uděláš blbce a uhraješ to na to, jaká seš srandy kopa... amen! :-D :applause:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Hamster píše: ...A nebo ze sebe uděláš blbce a uhraješ to na to, jaká seš srandy kopa... amen! :-D :applause:
:-? Bereš to moc pesimisticky :lol: navíc, ber to takhle - myslíš, že jenom vy kluci jste z něčeho takovýho vynervovaní?

Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit: popravdě mám pocit, že ano :roll:
Chlap je lovec, tak ať se snaží, o ženskou je vždycky zájemců dost :twisted: :lol:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Neferit: Nedame rande? :lol:
Ajantis: Teba sa to pytat nebudem, neboj sa. :lol: Ale Tvoju kamaratku pozvat mozem, nie? :twisted:
btw: Nemyslim, si, ze je velmi dobre predkladat tie "rady" dievcatam, pretoze sa daju cakat podobne reakcie. Ked sa proti tomu tak velmi ohradzuju, tak by ma zaujimalo ako by celili takemuto stretnutiu. Urcite by hrdinsky prehlasili, ze sa im lichotky nepacili, rovnako sa im nepacilo, ze bol partner zabavny a zaujimavy a ani to, ze im otvaral dvere, dodrzoval etiketu (co sa naopak o dnesnych dievcatach neda bohuzial povedat :roll: - to len tak na okraj), zaplatil taxi a drahu veceru atd..... :lol:
Takze proti comu to vlastne protestujes Neferit? :think:
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 17.1.2006 19:20, celkem upraveno 3 x.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Ajantis_CG_thief píše:Neferit: popravdě mám pocit, že ano :roll:
Chlap je lovec, tak ať se snaží, o ženskou je vždycky zájemců dost :twisted: :lol:
Z vlastní zkušenosti vím, že je mnohem jednodušší ulovit ovci na hektarovým srázu než ženskou. Dostal jsem ji už po 6 hodinách běhání a pak jsme se kutáleli po svahu, ale udržel jsem ji, což zatím o žádné ženské říct nemůžu ;-)
Žralok, který štěká, nekouše.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Arthalion: no po takovém večeru by to vypadalo spíš, že si ji chceš koupit ;-) Kor bylo-li by to první rande.
Jinak té kamarádce jsem to předložil spíše tak z legrace a zvědavosti, co na to řekne

Drake: jak k tomu přišels? :shock:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ajantis_CG_thief píše:Arthalion: no po takovém večeru by to vypadalo spíš, že si ji chceš koupit ;-) Kor bylo-li by to první rande.
Jinak té kamarádce jsem to předložil spíše tak z legrace a zvědavosti, co na to řekne
:roll: Peniaze, boze, vy si vzdy nieco najdete. :lol: Co je zle na tom ze jej kupim veceru preboha? :lol: Uz radsej nic nepoviem, lebo vidim, ze ste sa proti mne spikli. :lol:
Len tak zo zvedavosti by si jej mohol predlozit aj moj predchadzajuci prispevok, ze "co na to povie". A vies co, radsej nie, este povie, ze by som si ju alebo ine dievcatko-neboratko chcel kupit. :lol:
Zamčeno

Zpět na „Archivy“