Otázky k modům

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Forest
Sigilan

Příspěvek od Forest »

Už budu hodnej, jen ještě jedna otázečka :-) Byla dokončen De'Arnise Romance nebo byla záváta dějinami ještě před dokončením? Jestli existuje, nevíte kde by se dala stáhnout?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jedna verze existuje - Arnel's Nalia Romance - ale je pouze na SoA. Neměl by být problém stáhnout ji z Dragon's Hoard.

A momentálně je ve vývoji i jiná, od jcomptona - nicméně je ve stavu, který se jak se sleduju mezi moddery a hráči začíná označovat jako TBH limbo. (vysvětlivka - TBH je zkratka na novou hru ve vývoji, The Broken Hourglass, vyvíjenou jcomtonem a Weimerem a spoustou dalších modderů, které tam tihle dva přitáhli ;-) ). Dokud TBH nebudou hotové, na módu se nepracuje. A kdyby jenom na nějaké Naliině romanci :roll:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Neferit: no, a to prakticky znamená, že ten mod v limbu už zůstane ;-) Pochybuji, že se k tomu od tbh budou vracet.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Vlasák píše:Neferit: no, a to prakticky znamená, že ten mod v limbu už zůstane ;-) Pochybuji, že se k tomu od tbh budou vracet.
Resp. že někdy dodělají TBH :twisted:
Žralok, který štěká, nekouše.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Heh... někde jsem četla, že na netu jsou hotové kluby "Anomen-haters", tak co kdybychom založili něco ve smylu "TBG-haters"? :lol:

drake: no, tak řekla bych, že minimálně po stránce textů to bude kompletní, protože si přetáhli spoustu dobrých modderů (z fleku mě napadne Bons a Quitch) :roll:

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

drake127: tak až takový důsledek bych z toho nevyvozoval, ale jde spíš o to, že to nějakou chvíli potrvá, to jednak, a druhak, že poté se spíše i nadále budou věnovat svému tbh dítku.

Jestli, tak bych to spíš viděl, že některé mody compton dodělá jako bokovky během práce na tbh, a to těžko někdo odhadne, kdy se mu zrovna bude chtít ;-)

Neferit: stránka textů není příliš směrodatná pro dokončení ;-)

Obrázek
Forest
Sigilan

Příspěvek od Forest »

Nevít, jestli je v některém módu navázáno na přepadení tvrze? Kdo ty troli najal, nakopání zadku a pod.?
Alak
Sigilan

Příspěvek od Alak »

ma niekto skusenosti ztym modom ktory meni bg2 na prostredie z iw2

jake snim mate skusenosti a jak to funguje ?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Forest píše:Nevít, jestli je v některém módu navázáno na přepadení tvrze? Kdo ty troli najal, nakopání zadku a pod.?
jcompton myslim něco podobného plánoval ve své verzi Naliiny romance, nicméně "TBH limbo" je mocná věc ;-) :roll:

Alak
Sigilan

Příspěvek od Alak »

a este sa chcem spitat k modu SUBraces je schopny ?
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Chystam se projit cele BG1 a BG2 i s datadisky za solo postavu a to s nejvetsi prevdepodobosti divokeho maga. potrebuji poradit ohledne modu k BG1 a TotSC. chtel bych podobne upravy jako jsou v tactic a unfinished bussines pro BG2 ale nevim v jakem modu to najdu a ktere nestvury si muzu vylepsit a ktere by samotny mag nezvladl. Taky by me zajimalo jestli ShadowKeeper funguje i pro BG1. Take budu vdecny za jakoukoli radu pro zkvalitneni hry.
Obrázek
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Alak píše:a este sa chcem spitat k modu SUBraces je schopny ?
:wall: :wall: :wall:
afaik se to tu probíralo už několikrát, tudíž si myslím, že by neuškodilo použít "Hledat" a zadat 'subraces' :roll:
Tinnarr píše:Chystam se projit cele BG1 a BG2 i s datadisky za solo postavu a to s nejvetsi prevdepodobosti divokeho maga. potrebuji poradit ohledne modu k BG1 a TotSC. chtel bych podobne upravy jako jsou v tactic a unfinished bussines pro BG2 ale nevim v jakem modu to najdu a ktere nestvury si muzu vylepsit a ktere by samotny mag nezvladl. Taky by me zajimalo jestli ShadowKeeper funguje i pro BG1. Take budu vdecny za jakoukoli radu pro zkvalitneni hry.
Pokud se nemejlím, tak na BG1 funguje spíš GateKeeper, ale nevim to teda jistě - přece jenom, v jedničce jsem se timhle způsobem nehrabala :roll:

Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Alak píše:ma niekto skusenosti ztym modom ktory meni bg2 na prostredie z iw2

jake snim mate skusenosti a jak to funguje ?
http://addoncz.jinak.cz/viewtopic.php?t=92

Je to založené na weimorph technologii, tj. "fíglech" použitých třeba v Tutu - převodu bg1 do bg2. Nemyslím, že by se za tu dobu něco změnilo, takže je to mod, který je v beta verzi - bez konzole a vědomí, že leccos může kiksnout to pořádně nejde hrát ;-) Takže je to spíš takový modová hračka nežli plnohodnotný produkt.

Obrázek
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Neferit: Jj, pro BG1 je GateKeeper.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

nainstaloval jsem EoU, UB, Item upgrade a Sulaufena. Chtěl bych ještě zkusit Taktics ale už mám vymyšlenou skupinku: Valgard, Minsk, Yoshimo -> Solaufen, nejsem si jist Anomenem, Mazzy - jen na souboj ve měděné čelence a v ToBu chci přibrat Saveroka... a taky ještě nemám jasno o charname... Myslíte že je reálná šance s touto skupinou dohrát Taktics?
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“