Zajímavé zprávy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pominu-li fakt, že Stehlíková je (stejně, jako ti tři další výše jmenovaní) vymletá jak kořeny, tak mohl by mi někdo vysvětlit, K ČEMU proboha je je to její ministerstvo? Kromě toho, aby člověk padal do mdlob nad nápady jeho šéfové.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Jab - ta paní má nápady jak kulatý čtverečky. Těhotenství je zázrak a užasná věc. Ale prioritně je záležitost dvou lidí, kteří tak čakají třetího. To co naše ministrině vymyslela je naprosto dokonalá kravina. To jako mělo být vyznamenání za to, že daná žena čeká dítě? Asi to bylo myšleno, že lidé budou takto označeným ženám ohleduplnější. Ale do 3 měsíce to není potřeba, potom už je to vidět i bez odznaku.
Ta paní kdykoliv otevře svá ministerská ústa, vyvolá katastrofu.
Ajantis - oni i socani dokázali hlásat kraviny až přecházel zrak a sluch. Ale tohleto je fakt síla.
Vampirie - to je úlitba od ODS za podporu ve všem co tito géniové vymyslí.
Vymletá jak kořeny? Půvabné
Ta paní kdykoliv otevře svá ministerská ústa, vyvolá katastrofu.
Ajantis - oni i socani dokázali hlásat kraviny až přecházel zrak a sluch. Ale tohleto je fakt síla.
Vampirie - to je úlitba od ODS za podporu ve všem co tito géniové vymyslí.
Vymletá jak kořeny? Půvabné

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vallun - jsi si jstý že panu ministrovi Schwanzenberkovi je opravdu rozmět, Ten česky nezapoměl, ten česky nikdy neuměl. Ta poplašená Džamila přece jen i když plácá hovadiny, tak aspoň srozumitelně.
Pan ministr je plácá taky ale tak nesrozumitelně, že mám obavu, že Ty vidíš jiného Schwanzenberka než já.
Pan ministr je plácá taky ale tak nesrozumitelně, že mám obavu, že Ty vidíš jiného Schwanzenberka než já.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Na ja, chlafně, še chlapec sam byt topra Čecha a še to na něm dobše posnat.Vallun píše:Vondra a Parkanová bočas ustřelí, ale Džamile se nemohou rovnat ani dohromady... navíc jsem silně zaujat proti ministrům, kteří neovládají řeč svého státu.. Ale Schancemberkovi se dá rozumět...

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
No jediný co ta slavná ministrině na ochranu práv, či jak se ten její blbinec jmenuje, řekla rozumnýho byla ta bezbariérovost... Tu bych invalidním spoluobčanům stejně jako matkám s kočárkem (kdo se s těma kárama má furt tahat do autobusu
) dopřál...
A Schwarzenberk neumí ani mluvit natož tak česky...
Hranici IQ do vlády? 60? Nebo jaká je hranice debility? Jinak by tu vypukla anarchie

A Schwarzenberk neumí ani mluvit natož tak česky...
Hranici IQ do vlády? 60? Nebo jaká je hranice debility? Jinak by tu vypukla anarchie

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vampirie a Jab - blahopřeji Vám ke spojenectví.
Já jen doufám, že se Vallun překlepl. To nemohl myslet vážně.
Jinak Jabe, co kdybys sem umístil i ten ušetřený sarkasmus. Mohli bychom vyhodnotit, kdo z vás je lepší.

Jinak Jabe, co kdybys sem umístil i ten ušetřený sarkasmus. Mohli bychom vyhodnotit, kdo z vás je lepší.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vallun - tak trvej, ale já si myslím že náš pan ministr je verbálně vybaven nejhůře ze všech ministrů za posledních 15 let. Tím neříkám že je hloupý či že mluví hlouposti. Ale rozumět mu není a nikdy nebude.
Proti němu Džamila mluví hlouposti ale pěkně srozumitelně.
Proti němu Džamila mluví hlouposti ale pěkně srozumitelně.