Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Arthalion: z vlastní zkušenosti vím, že to nemají slečny moc rády. A už vůbec ne na prvním rande. Je to takový způsob "zavázání se"... takže radši bych s tím nespěchal :-) Nijak ji to neohromí a placení za ni si ještě užiješ, až budete manželé :lol:
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 19:43, celkem upraveno 3 x.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Ajantis_CG_thief píše:Drake: jak k tomu přišels? :shock:
Jak psal Ajantis "muž = lovec", tak jsem si vzpomněl jak jsem honil tu pitomou ovci a mé snahy získat nějakou holku. Lovení ovcí je proti tomu naprosto primitivní a snadná ulejvárna.
Žralok, který štěká, nekouše.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Drake: já myslel jak přišels k tomu lovení ovce, jeslti to tedy nejni nějaká metafora :lol:

EDIT:
Arthalion: Je mi 20, takže myslím slečny stejného věku
Ale ještě záleží na Tvém vztahu k té slečně
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 19:43, celkem upraveno 1 x.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Ajantis_CG_thief píše:Drake: já myslel jak přišels k tomu lovení ovce, jeslti to tedy nejni nějaká metafora :lol:
Nuž, každý máme iné chute :-D

Sorry drake, na toto sa nedalo nereagovať ;-)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ajantis: Neviem ake dievcata mas na mysli. Myslis skor mlade alebo starsie? Ja si totiz myslim, ze zeny maju rady, ked je o ne postarane - a to vo vsetkych zmysloch.
A co sa tyka starsich dievcat/zien, tak si myslim, ze platenie je nevyhnutnost. ;-) Ja by som citil potrebu zaplatit jedlo/napoj kazdej slecne s ktorou som bol, pripadalo by mi smiesne, keby mala vytahovat z penazenky peniaze. :roll:

btw, Drake: aku ovcu si to nahanal a preco? :lol:

EDIT: Ajantis: Tak to uz si stary kon :lol: ( ;-) ). Uz si niekedy zazil, ze by si slecna platila svoj "podiel"?
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 17.1.2006 19:48, celkem upraveno 2 x.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Ajantis_CG_thief píše:Drake: já myslel jak přišels k tomu lovení ovce, jeslti to tedy nejni nějaká metafora :lol:
ne, my chováme na chalupě a přilehlých zahradách pár oveček. A občas se musí chytit a převést a jelikož naše ovečky jsou takové divočejší a jsou zvyklé žít docela samostatně, tak jejich chycení je obvykle záležitost celého dne. Jediné, na co slyší je zrní a chleba, ale jen na první pokus. Pokud se je nepovede odchytit, když žerou, tak je o zábavu postaráno, musí se obklíčit (obvykle proskočí) nebo unavit (mnohem později než vy). Takže obvyklá metoda je dostat se dost blízko, skočit po ní a už nepustit. A pak se nechat vláčet několik desítek metrů, kdy si to ovce rozmyslí, převalit ji na záda a svázat. Ale to je trochu OT, nemyslíte?
Naposledy upravil(a) drake127 dne 17.1.2006 19:48, celkem upraveno 1 x.
Žralok, který štěká, nekouše.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit píše:ber to takhle - myslíš, že jenom vy kluci jste z něčeho takovýho vynervovaní?
Jj, důležitá poznámka 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Mě by nepřipadalo že si mně partner chce koupit kdyby mě pozval na večeři.Ale to se mi taky ještě nestalo.Gentlemani vymíraj po tuctech 8-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť. :-? :-? :-?
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Ave píše:Mě by nepřipadalo že si mně partner chce koupit kdyby mě pozval na večeři.Ale to se mi taky ještě nestalo.Gentlemani vymíraj po tuctech 8-)
K partnerství jsme se ještě nedostali, já mluvil o prvním rande.

Aronax: vymírají... ale zase je prý víc těch, co ho za to zažalují ;-) Aspoň budu mít po škole práci :lol:
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 19:56, celkem upraveno 1 x.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Arronax píše:Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť. :-? :-? :-?
Nemám co oceňovat.Není materiál... :-(

Ajantis:Já taky né.Omylem jsem napsala partner...........tak jo společník,kluk,přítel.Vyber si
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Arronax píše:Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť. :-? :-? :-?
To je zda sa mi, dobra poznamka. ;-)
Avsak je pravda, ze vymieraju aj gentlemani. Uroven komunikacie upada a s tym pochopitelne uroven komunikacie medzi muzom a zenou v zmysle vztahu. :roll:
Napr.: toto bude extrem, ale len pre informacnu hodnotu:
Pocul som, ze jeden chlapec slusne na diskoteke poziadal dievca ci si s nim nezatancuje. Ona ho odmietla. Hned nato prisiel dalsi chalan a oslovil ju: "Hej p*ca, ides tancovat?" A ona isla. Toto je skutocne extrem, ale cim vacsi extrem, tym viac sa predlzuje komunikacny rozsah, v ktorom sa nachadzaju aj podobne oslovenia/uroven.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Arthalion píše:Neferit: Nedame rande? :lol:
Klidně ;-) , počkej do prázdnin, to pojedem na Slovensko a klidně můžem hodit rande 8-)

drake127 píše:...ale udržel jsem ji, což zatím o žádné ženské říct nemůžu
Máme tě politovat, nebo ti gratulovat? :roll:

Arronax píše:Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť.
Ono je to s tím vymíráním asi tak nastejno :-?
Arthalion píše:Pocul som, ze jeden chlapec slusne na diskoteke poziadal dievca ci si s nim nezatancuje. Ona ho odmietla. Hned nato prisiel dalsi chalan a oslovil ju: "Hej p*ca, ides tancovat?" A ona isla.
:shock: ? Tak by mě zajímalo, jestli má ona dívčina aspoň nějakou sebeústu, páč takovýho sprosťáka bych velice rychle poslala do pryč
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ano, kludne mozme dat rande. 8-) 1. mesiac som vsak pravdepodobne niekde v Parizi, takze to asi nebude mozne. Mimochodom, byvam asi tak 20km od Bratislavy v meste zvanom Pezinok na Malackej ceste. ;-)
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 17.1.2006 20:16, celkem upraveno 1 x.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Holt, být slušný dneska není "in" :-?
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Zamčeno

Zpět na „Archivy“