Láska, sex a něžnosti
- Ajantis
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

Arthalion: z vlastní zkušenosti vím, že to nemají slečny moc rády. A už vůbec ne na prvním rande. Je to takový způsob "zavázání se"... takže radši bych s tím nespěchal 
 Nijak ji to neohromí a placení za ni si ještě užiješ, až budete manželé  

Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 19:43, celkem upraveno 3 x.

- Ajantis
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

Drake: já myslel jak přišels k tomu lovení ovce, jeslti to tedy nejni nějaká metafora  
EDIT:
Arthalion: Je mi 20, takže myslím slečny stejného věku
Ale ještě záleží na Tvém vztahu k té slečně

EDIT:
Arthalion: Je mi 20, takže myslím slečny stejného věku
Ale ještě záleží na Tvém vztahu k té slečně
					Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 19:43, celkem upraveno 1 x.

Ajantis: Neviem ake dievcata mas na mysli. Myslis skor mlade alebo starsie? Ja si totiz myslim, ze zeny maju rady, ked je o ne postarane - a to vo vsetkych zmysloch. 
A co sa tyka starsich dievcat/zien, tak si myslim, ze platenie je nevyhnutnost.
  Ja by som citil potrebu zaplatit jedlo/napoj kazdej slecne s ktorou som bol, pripadalo by mi smiesne, keby mala vytahovat z penazenky peniaze. 
btw, Drake: aku ovcu si to nahanal a preco?
EDIT: Ajantis: Tak to uz si stary kon
 ( 
 ). Uz si niekedy zazil, ze by si slecna platila svoj "podiel"?

A co sa tyka starsich dievcat/zien, tak si myslim, ze platenie je nevyhnutnost.
btw, Drake: aku ovcu si to nahanal a preco?
EDIT: Ajantis: Tak to uz si stary kon
					Naposledy upravil(a) Arthalion dne 17.1.2006 19:48, celkem upraveno 2 x.

- drake127
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

ne, my chováme na chalupě a přilehlých zahradách pár oveček. A občas se musí chytit a převést a jelikož naše ovečky jsou takové divočejší a jsou zvyklé žít docela samostatně, tak jejich chycení je obvykle záležitost celého dne. Jediné, na co slyší je zrní a chleba, ale jen na první pokus. Pokud se je nepovede odchytit, když žerou, tak je o zábavu postaráno, musí se obklíčit (obvykle proskočí) nebo unavit (mnohem později než vy). Takže obvyklá metoda je dostat se dost blízko, skočit po ní a už nepustit. A pak se nechat vláčet několik desítek metrů, kdy si to ovce rozmyslí, převalit ji na záda a svázat. Ale to je trochu OT, nemyslíte?Ajantis_CG_thief píše:Drake: já myslel jak přišels k tomu lovení ovce, jeslti to tedy nejni nějaká metafora
					Naposledy upravil(a) drake127 dne 17.1.2006 19:48, celkem upraveno 1 x.

Žralok, který štěká, nekouše.

- sevencreature
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

- Ajantis
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

K partnerství jsme se ještě nedostali, já mluvil o prvním rande.Ave píše:Mě by nepřipadalo že si mně partner chce koupit kdyby mě pozval na večeři.Ale to se mi taky ještě nestalo.Gentlemani vymíraj po tuctech
Aronax: vymírají... ale zase je prý víc těch, co ho za to zažalují
					Naposledy upravil(a) Ajantis dne 17.1.2006 19:56, celkem upraveno 1 x.

Nemám co oceňovat.Není materiál...Arronax píše:Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť.![]()
![]()
Ajantis:Já taky né.Omylem jsem napsala partner...........tak jo společník,kluk,přítel.Vyber si
Plá plamen věrné lásky, 
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...

prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
To je zda sa mi, dobra poznamka.Arronax píše:Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť.![]()
![]()
Avsak je pravda, ze vymieraju aj gentlemani. Uroven komunikacie upada a s tym pochopitelne uroven komunikacie medzi muzom a zenou v zmysle vztahu.
Napr.: toto bude extrem, ale len pre informacnu hodnotu:
Pocul som, ze jeden chlapec slusne na diskoteke poziadal dievca ci si s nim nezatancuje. Ona ho odmietla. Hned nato prisiel dalsi chalan a oslovil ju: "Hej p*ca, ides tancovat?" A ona isla. Toto je skutocne extrem, ale cim vacsi extrem, tym viac sa predlzuje komunikacny rozsah, v ktorom sa nachadzaju aj podobne oslovenia/uroven.
- Neferit
 - Šifrovač
 - Kontaktovat uživatele:

KlidněArthalion píše:Neferit: Nedame rande?![]()
Máme tě politovat, nebo ti gratulovat?drake127 píše:...ale udržel jsem ji, což zatím o žádné ženské říct nemůžu
Ono je to s tím vymíráním asi tak nastejnoArronax píše:Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť.
Arthalion píše:Pocul som, ze jeden chlapec slusne na diskoteke poziadal dievca ci si s nim nezatancuje. Ona ho odmietla. Hned nato prisiel dalsi chalan a oslovil ju: "Hej p*ca, ides tancovat?" A ona isla.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Ano, kludne mozme dat rande. 
  1. mesiac som vsak pravdepodobne niekde v Parizi, takze to asi nebude mozne. Mimochodom, byvam asi tak 20km od Bratislavy v meste zvanom Pezinok na Malackej ceste. 

Naposledy upravil(a) Arthalion dne 17.1.2006 20:16, celkem upraveno 1 x.