ne, my chováme na chalupě a přilehlých zahradách pár oveček. A občas se musí chytit a převést a jelikož naše ovečky jsou takové divočejší a jsou zvyklé žít docela samostatně, tak jejich chycení je obvykle záležitost celého dne. Jediné, na co slyší je zrní a chleba, ale jen na první pokus. Pokud se je nepovede odchytit, když žerou, tak je o zábavu postaráno, musí se obklíčit (obvykle proskočí) nebo unavit (mnohem později než vy). Takže obvyklá metoda je dostat se dost blízko, skočit po ní a už nepustit. A pak se nechat vláčet několik desítek metrů, kdy si to ovce rozmyslí, převalit ji na záda a svázat. Ale to je trochu OT, nemyslíte?Ajantis_CG_thief píše:Drake: já myslel jak přišels k tomu lovení ovce, jeslti to tedy nejni nějaká metafora
K partnerství jsme se ještě nedostali, já mluvil o prvním rande.Ave píše:Mě by nepřipadalo že si mně partner chce koupit kdyby mě pozval na večeři.Ale to se mi taky ještě nestalo.Gentlemani vymíraj po tuctech
Nemám co oceňovat.Není materiál...Arronax píše:Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť.![]()
![]()
To je zda sa mi, dobra poznamka.Arronax píše:Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť.![]()
![]()
KlidněArthalion píše:Neferit: Nedame rande?![]()
Máme tě politovat, nebo ti gratulovat?drake127 píše:...ale udržel jsem ji, což zatím o žádné ženské říct nemůžu
Ono je to s tím vymíráním asi tak nastejnoArronax píše:Ave: Mne zas príde, že vymierajú ženy, ktoré dokážu gentlemanov oceniť.
Arthalion píše:Pocul som, ze jeden chlapec slusne na diskoteke poziadal dievca ci si s nim nezatancuje. Ona ho odmietla. Hned nato prisiel dalsi chalan a oslovil ju: "Hej p*ca, ides tancovat?" A ona isla.